Red Hot Chili Peppers

Ma bre, svi znaju da sam ja Anthonyjeva buduca devojka.. . z:plez: Na stranom SA forumu sam dobila mnoge nagrade za 2008., izmedju kojih je i "Romance Always Guarantees AK Award", gde su napisali da ZAISTA zele da mogu da ucine nesto da se smuvam sa njim.z:mrgreen:

Da, opet smo pocele. :hahaha:

Cisto da ne bude zabune, nijedna od nas nije luda, nemojte misliti da zaista mislimo da cemo biti sa njim.z:D
ma, neeeeeeee.. taman posla da smo lude i da tako nesto mislimo ([size=-16]mi to znamo[/size] z:p).. samo nas ponela masta.. z:mrgreen:

haha.. stvarno si dobila tu nagradu z:shock:?! mislis da je ona najbolji dokaz da je on ipak tvoj z:hm:.. pa, ne bih se ja uzdala u to.. z:mrgreen:

dok god imas suparnicu, ne mozes biti sigurna..
z:lol:

Ma, dobijam ja tu nagradu svake godine.z:mrgreen: Pored ostalih nagrada... A to je samo jedan od milijardu dokaza da je sudjeno da bude moj, ljudi sa neta ti to mogu potvrditi.z:p Je l' hoces da napravimo anketu, pa da vidimo? z:Dz:Dz:Dz:D

Haha, odvalile smo.z:D

Poslednja izmena:
priznajem da anketa ne bi bila fer jer tu bi ti pobedila kao od shale.. posto tebe duze i bolje poznaju na forumu nego mene.. zato je fer da se izborimo same za nase mesto u Anthovom srcu.. hahahahahahahahahahahhahahaahah z:mrgreen:

ja bih rekla i da su ta dvogodisnja deca zrelija od nas dve.. hahahahha
z:lol:

ajmo na sankanje malo..
:bob:

i grudvanje (posto smo detinjaste pa da to i iskoristimo dok jos mozemo.. haha)
:grudvanje2:

Ma ja bih pobedila zato sto sam mu srodna dusa i zato sto ljudi sa foruma ZNAJU da ga POZNAJEM (iako ne licno, ZNAM SVE njegove osobine i nema mane), a ne zbog toga sto me ljudi poznaju. :P

Hahaha, jes' vala, stvarno se ponasamo k'o da imamo 2 godine! z:mrgreen:

Pada sneeeg, aaaaaaa...Ja ceo dan pevam i slusam "Snow ((Hey Oh))". Mislim, radim to i inace, ali sad bas odgovara ovoj situaciji. :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH, KAKO OBOZAVAM PEPPERSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :heart:

a mozda on zeli nekoga ko ne zna bas toliko toga o njemu.. aha, sta cemo onda ? z:mrgreen:

i mene ta pesma uvek podseti na sneg.. i kada ga ima i kada ga nema.. a kako i ne bi kada joj je naziv "Sneg" :arrow: "Snow"..
i, uvek me oraspolozi zimi.. evo ga text........

Snow (Hey Oh)
Red Hot Chili Peppers

Come to decide that the things that I tried
Were in my life just to get high on
When I sit alone come get a little known
But I need more than myself this time

Step from the road to the sea to the sky
And I do believe it, we rely on
When I lay it on come get to play it on
All my life to sacrifice

Refrain:
Hey oh, listen what I say, oh
I got your hey oh, now listen what I say, oh

When will I know that I really can't go
To the well once more time to decide on
When it's killing me, when will I really see
All that I need to look inside

Come to believe that I better not leave
Before I get my chance to ride
When it's killing me, what do I really need
All that I need to look inside

Refrain:
Come back and hey oh, look at what I say, oh

Stick:
The more I see, the less I know
The more I like to let it go
Hey oh, whoa

Deep beneath the cover of another perfect wonder
Where it's so white as snow
Privately divided by a world so undecided
And there's nowhere to go

In between the cover of another perfect wonder
And it's so white as snow
Running through a field where all my tracks will be concealed

When to descend to amend for a friend
All the channels that have broken down
Now you bring it up, I'm gonna ring it up
Just to hear you sing it out

Step from the road to the sea to the sky
And I do believe what we rely on
When I lay it on, come get to play it on
All my life to sacrifice

Refrain:
I got your hey oh, listen what I say, oh

Stick:
The more I see, the less I know
The more I like to let it go
Hey oh, whoa

In between the cover of another perfect wonder
Running through the field where all my tracks will be concealed

I said hey, hey yeah, oh yeah, tell my Lord now
Hey, hey yeah, oh yeah, tell my Lord now

Running through the field where all my tracks will be concealed
I said hey, oh yeah, oh yeah, tell my love now
Hey, hey yeah, oh yeah

:grudvanje:

a mozda on zeli nekoga ko ne zna bas toliko toga o njemu.. aha, sta cemo onda ? z:mrgreen:

Pa i ne zeli. Ne podsecaj me. :( VISE PUTA je rekao da nikada ne bi bio sa fanom.z:( A ja sam najopsednutiji fanatik.

Krang, naravno da ne mislimo stvarno da cemo biti sa njim, nema potrebe da budes grub. NECE UMRETI!!!

I nije ozenjen. Ima dete sa devojkom sa kojom je raskinuo jos u junu i vrlo je moguce da ce da se pomire, bar se nadam... Posto su vise puta rasidali i mirili se. Sad je sa devojkom po imenu Laura Freedman, videcemo koliko ce ta veza trajati.

Poslednja izmena:
Meni mali Everli lici na majku. Ali dobro, decaci cesto lice na keve.

Sad, mene nervira sto su mnogi popljuvali bas pesmu Snow. Ok, jeste bila hit i ok, nije eksplozivna kao Suck My Kiss, ali nije losa, ima neku emociju i onako uvrnut tekst (u pozitivnom smislu) :)

Nije ti pripao. Ti nisi najopsednutiji fanatik kao ja, ali si ipak fan. z:p Rekao je da generalno ne bi mogao da bude sa devojkom koja se isuvise lozi na njega.

Tako da, nijedna od nas nema sansi... Ali promenice on misljenje kad me upozna i shvati da sam mu srodna dusa i da nam je sudjeno da budemo zajedno.z:Dz:mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
Zvezdice.. naravno da nije.. niti bilo ko od njih cetvorice.. nego se nas dve zakacile za Antha :heart: z:mrgreen: on nam je omiljeni.. z;)

lgpp0740+chili-peppers-live-red-hot-chili-peppers-poster.jpg

videcemo i to cudo.. z:mrgreen: hahahahhaha.. mislim da smo bas preterale z:hm:
:sanke:

Videces. z:mrgreen: Pa sta ako smo preterale?z:D

Vega, Flea je buvica nasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, brbikrooon maliiiii....z:mrgreen: Jano, meni su SVI omiljeni, tj. SVAKOG od njih cetvorice podjednako obozavam, ali jedino je Anthony fizicki savrsen i jednino sam u njega zaljubljena. Ali necu da me pogresno shvatite, ja NISAM zaljubljena u njega zbog FIZICKOG izgleda, vec apsolutno zbog svega. Jednostavno sam se zaljubila samo u njega. I da se osisa na celavo, ofarba raznim bojama, pusti bradu i brkove do poda i ofarba ih duginim bojama, da izvadi sve zube, da dobije bore, da se ugoji... POTPUNO isto bih ga obozavala. IAKO ZNAM (ne mislim, vec ZNAM) DA SE NIKADA NISTA OD TOGA NECE DESITI, jer je on i fizicki vise nego savrsen i uvek ce biti. Obozavam APSOLUTNO SVE u vezi sa njim. Taj covek je meni olicenje savrsenstva u svakom mogucem smislu. Ustvari, ni savrsenstvo nije dovoljno dobra rec da njega opise. Zaista to mislim, najiskrenije.

Poslednja izmena:
ahhhhhhhh.. ta nemoguca ljubav.. znam kako ti je :aha:.. mada, malo preterujesh sa tim savrshenstvom z;) niko nije savrshen, pa ni on.. ali lepo je to sto ih tako puno volish.. Antha posebno z;) mislim da bi oni (a Anth posebno z:mrgreen:) bili odusevljeni da upoznaju takvog nekog fana.. i ja veceg nisam upoznala i drago mi je sto te znam sada.. divna si osoba i iskreno ti zelim da (cudnim cudom, a mozda i cistom slucajnoscu) ih svu cetvoricu licno upoznas nekada.. i, naravno, svi mi ostali koji ih obozavamo z:)
ali ti posebno
z;)
uostalom, tvoji snovi o njima sve govore.. mozda neki od njih se i ostvari z:)

Back