RHCP forever
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
Jao, hvala ti puno, zaista.
I ti si diiiiiivna osoba. 
Ali ja mislim da bi se STVARNO uplasili od mene, jer bih toliko vristala od srece i GARANTUJEM ti da bih umrla. Bukvalno.
Ali ako, to bi bila najlepsa smrt IKADA. Ali plasim se da bi se uplasili i mislili da sam kreten. Nekoliko puta su rekli da im je cudno kada je neko opsednut, a NIKADA NISU VIDELI NIKOGA ko je opsednut kao ja. Pod tim "opsednut" mislili su na klasicne fanove koji su srecni sto su ih upoznali. Ako si pogledala MTV fanatic, znas o cemu pricam. Decko uospste nije izgledao preterano srecno, CAK NIJE NI PLAKAO, a Flea je rekao kako ne moze da veruje da ih neko toliko voli. STA BI ONDA REKAO ZA MENE?
Ja bih bukvalno umrla! 
I ti si diiiiiivna osoba. Ali ja mislim da bi se STVARNO uplasili od mene, jer bih toliko vristala od srece i GARANTUJEM ti da bih umrla. Bukvalno.
Ja bih bukvalno umrla! 
Poslednja izmena:
bas si bleskasta.. sto, bre, da umresh
?! ne, sigurno bi pala u nesvest, ali bi ti Anth dao veshtacko disanje i onda bi ti bila kao ponovo rodjena 

NE MOZES DA ZAMISLIS kako sam reagovala na koncertu i NE MOZES DA ZAMISLIS kako bih reagovala da ih opet vidim i upoznam. TVRDIM DA NIKO NIKADA nije video takvu reakciju i da se to ne moze cak ni odglumeti, jer je ta reakcija taaaaaaako burna da tvrdim da niko ne moze ni da ZAMISLI.
mada, znam da ti nimalo ne bi bilo lako.. kada ni meni ne bi, onda mogu samo zamisliti kako bi ti reagovala..
Ali bismo se prepirale oko Antha... Zamisli kaze ti nesto na sred koncerta. 

evo i njemu poljubac od mene
uuuuuuuuffffffffffffffffffff..