Pozdrav dobrim "ljudima" ... ovde charlie loves you
Malo sam listao priche i razgovore i moram da popricham po jednu sa vama ovde ...
Dodju tako ljudi na temu i ostave poruku
"mrzim ih"
"obozavam da ih mrzim"
"John los guitarista"
ili tako nesto a to o Johnu je prelilo bokal ne casu Charlie ima ljubavi i strpljenja pa koristi bokal ...
Preshao sam preko velike vecine postova i procitao ih jedva ali sam presao ... Zaista ostaje veoma ne jasno zasto ljudi mrze, uredu je da ne vole ali neki postovi su tuzni ... strasni ... Ja sigurno nechu biti objektivan zbog toga shto sam veliki " _ _ _ " ne znam ni koju rech da upotrebim ne volim tu rech fan ali VOLIM Peppere.
Svestan sam da postoji gomila drugih ljudi i bendova koji stvarju slichnu ili razlichitu muziku ali ja njih ni ne primechujem ... i evo za primer nikad ne bih ni kliknuo ni na jedan drugi topik na ovom podforumu ... a tek ne bih kliknuo tamo ni da pljujem po njima ...
E sad nije mi jasno zasto onda drugi nalaze za pravo da dodju i mrze neshto ... sad ni ta ogromna mrznja ne bi bila ne izdrziva da se ne iznose neke zaista chudne stvari "John Frusciante bedan guitarista" ili tako nekako ...
Rolling Stone 100 Greatest Guitarists
1 Jimi Hendrix
2 Duane Allman
3 B.B. King
4 Eric Clapton
5 Robert Johnson
6 Chuck Berry
7 Stevie Ray Vaughan
8 Ry Cooder
9 Jimmy Page
10 Keith Richards
11 Kirk Hammett
12 Kurt Cobain
13 Jerry Garcia
14 Jeff Beck
15 Carlos Santana
16 Johnny Ramone
17 Jack White
18 John Frusciante
19 Richard Thompson
20 James Burton
21 George Harrison
22 Mike Bloomfield
23 Warren Haynes
24 The Edge
25 Freddy King
Naravno uz komentar da nijedna lista nije prava mera i ne mora da znaci da stvari stoje upravo tako. Realno gledano jako je tesko satsaviti neku listu koja bi bila pravedna i sveobuhvatana ali ova Rolling Stone lista je je ipak kompetentnija od monogih drugih.
I naravno dobro nam moze posluziti da zakljuchimo da John Frusciante nije los a kamoli nekom grubljom reci opisan gitarista ...
I jos cudnije od svega ... je to da ljudi koji to tvrede nisu upuceni ni u njegovu solo karieru niti bilo sta sto je uradio John Frusciante a to me navodi na zakljucak da ti isti
ljudi nisu kako treba obratili paznju ni na Pepperse i njihovu "muziku" ...
Primetih ovde da ih dosta ljudi pogotovo muski deo populacije pretezno mrzi i iz ljubomore kako prema bendu tako i prema nekim chlanovima benda osobno ... dobro shvatam koliko je tim sitnim ljudima tesko da gledaju prelepog Johna i Anthonya ...
Posebno za rhcp nevernike : )
Red Hot Chili Peppers - Onako Kako ih Charlie Vidi ...
Sreca... radost... euforija... masta... Megaispunjenost crveno pretvaranje u solo koji toliko te dodirne a ti ono drhtis... Srce nesigurno pochinje da kuca kao da nije tvoje. A i nije uzeli su ti ga a oni koji uzimaju srca. A oni koji uzimaju srca su uvek bili najveci ljudi univerzuma, ne zemlje jer njihova nije zemlja. I srce drhti nesigurno je ali ne od buke, od muke i od straha da li ce u potpunosti razumeti i istrositi zvuke koji dolaze do njega ili shta chesh uchiniti ako se posle pesme osetish odbacheno pa pomislish da nisi razumeo poruku onda se vrachash ispochetka i shvatash... Srce je puno i sigurno do sledeche slicne extaze i tako vrteska ljuljaska sarena lujka devojchica te prati razume pomaze ti da se shto jache zaljuljash i zavrtish kao chigra zato shto su peppersi chigra i haos. Haos mashte u kome ne trebamo da se trudimo da stvari postavljamo na pravo mesto jer one su upravo tamo gde ih niste ochekivali. Ali sad ih vishe nikada ne bi ni pomerali sa tog istog mesta jer su ih bogovi postavili na novo i pravo mesto hvala im. Chigra sam, nemiran sam uzivam srecan toliko da nikada necu prestati da se vrtim i postacu cigra koja se vrtela zauvek a deca sedela u krug oko mene i gledala me sa divljenjem bash kao shto mi gledamo njih "magicna cigra koja ne prestaje da se vrti" to sam ja to su peppersi...zato charlie zivi pepperse slusha i dise pepperse...

...
LOVE, PEACE and UNDERSTANDING :wink:
Ipak ima puno sjajnih osoba ovde
njih grlim !