Red Hot Chili Peppers

flea.jpg

gde ste, bre, ljudoooooviiiiiiii !!!!???? nema vas, nema, pa se izgubite.. nekuda..

evo, i Charlie nam bio u posetu.. :)

nemam nikakvih novosti, samo rekoh da vratim temu na prvoj strani ;) gledala sam juce koncert iz Indjije, snimak sa RTS-a.. los, ali odgledah.. vratila sam se, doduse mislima samo, u tu noc, bas mi je bilo super.. a i tuzna sam jer hocu opet!!! moje najlepse vece do sada!!! poblesavicu, kao Andja, cekajuci novi CD.. slusam nesto od B-side sto sam nasla.. ima dobrih pesmica.. i takoooo......

Ma duuug san, ko hoce neka procita...

U pocetku je san super, ali posle...

Anyway, sanjala sam da sam sa drustvom i porodicom na plazi i odjednom cujem Pepperse... UZIVO. :eek:Okrenem se ja, kad ono, na sred vode mala, okrugla, drvena bina i na njoj njih cetvorica, izgledaju kao u prolece 2007. (Anthony ima brkove i frizuru slicnu onoj iz BTW ere, kao sto je imao u prolece 2007. i naravno cuveni prsluk i tu garderobu). I ja tu pocnem da vristim, ne mogu ni da ti opisem reakciju, i krenem da plivam do bine, medjutim vrate me, posto nije dozvoljeno da gledas koncert dok si u vodi. A oko te bine je kao neki sator.
Anyway, kad se zavrsio koncert, resim ja da odem u backstage, taj sator, medjutim tamo mi kazu da je ulaz dozvoljen samo porodici i prijateljima clanova benda. MEDJUTIM, mene zaustavi neka zena koja je obucena kao neka gatara. I kaze mi ona da slobodno ostanem. A ona je kao neka Anthova rodjaka i kaze mi da su skoro svi ostali iz backstagea Anthonyjevi rodjaci (a btw ja znam kako izgleda cela njegova familija i niko od njih nije u tom snu, ali su mi svi kao stvarno rodjaci). I anyway, ona je odusevljena mojom reakcijom i kaze da ne moze da veruje da neko toliko obozava nekog... A ja vristim, skacem, derem se, grlim je, cupam kosu, grizem pesnice i nokte, grebem se i vicem kako bih umrla za Pepperse. A ona ne moze da veruje.
I u tom trenutku ulazi Anthony. ANTHONY KIEDIS LICNO. Samo mi je proslo kroz glavu to da se to NAPOKON DESAVA. ANTHONY KIEDIS mi je tako blizu i napokon imam priliku da mu kazem bar nesto. Btw, bio je obucen kao u Pittsburghu, na festivalu, onda kada je imao crnu maramu oko glave i majicu iz spota za TMB. Naravno, opet BURNO reagujem i nikako da uspem bilo sta da kazem sem toga da bih dala svoj zivot za njega i ostale clanove benda. I taman da kazem nesto, bilo sta, kad on daje ruku jednoj smedjoj devojci koja je sve vreme stajala pored mene. Tad ja ukapiram da je ona stara zena, njegova rodjaka, zbog toga rekla da su mu SKORO svi rodjaci. I on joj daje ruku, a ja... Mislim, pazi, nije da prvi put vidim tako nesto, ali bilo mi je cudno da vidim to uzivo. Htela sam da umrem od ljubomore. Ali nisam imala razloga da je mrzim. Samo sam joj straaaaaasno zavidela i iznenadila se jer je to kao neka njegova najnovija i jos ih nisu slikali zajedno. Ali dobro, mislim, nisam ja ni ocekivala da ce on pri nasem upoznavanju da se zaljubi i da me zeni, haha... Ali nisam mogla da ne budem ljubomorna na tu devojku. Anyway, kad ju je uhvatio za ruku samo mi je rekao: "Get outta here, please":eek::eek::eek: Ni hvala, NISTA, samo da se gubim. Ne mogu ni da opisem kako sam se osecala u tom trenutku. U SNU sam se odmah setila sna koji sam stvarno sanjala, kada se Flea uplasio od mene. Tripujem se da se to stvarno desava svaki put kad sanjam nesto, jer mi snovi UVEK deluju taaaako stvarno da to nije normalno. I tako sam se rastuzila... jer je izgledalo kao da se uplasio od mene, tj. moje reakcije. Kada je uhvatio tu devojku za ruku, izgledalo je kao da hoce da je zastiti od mene. Mislim, naravno zna on da bih zaista RADIJE UMRLA nego ga na bilo koji nacin povredila, direktno ILI indirektno (time sto cu povrediti nekog koga voli). Pre bih umrla. Ali kazem ti, ipak je delovao uplaseno, jer mu je bilo neverovatno da neko toliko sizi i skace i tako reaguje. Bila sam TOLIKO ZAHVALNA sto sam videla Pepperse opet i sto mi je ANTHONY KIEDIS blizu, a onda mi je to rekao i... Sve mi se srusilo odjednom, ceo moj svet, ceo moj zivot. Rekla sam mu da cu sad da se ubijem i on je bio zbunjen, garant mi nije verovao...
I ja tako uplakana i tuzna izadjem napolje i hocu da se udavim. Odlicno plivam, ali voda IZA tog satora je otrovna, puna nekih otrova i braon boje je. Posto je sator na vodi, postoji kao mali prostor iza satora po kome se hoda. Idem ja tuda, a za mnom su posla neka 2 Anthonyjeva rodjaka da me sprece. Posto je sator sa te zadnje strane bio providan, videla sam Anthonyja po poslednji put i tog trenutka je shvatio da se nisam zezala kada sam rekla da hocu da se ubijem. Izgledao je zbunjeno, uplaseno, sokirano i tuzno. Ali znao je da je prekasno i da ne moze da me spreci. Nisam htela da se oseca krivim za moju smrt ili bilo sta slicno, ali jednostavno nisam vise mogla da zivim posle toga sto mi je rekao. Ti njegovi rodjaci su trcali za mnom. Jedan je cak pokusao da me slaze i rekao: "Tu nikako ne mozes da se udavis, ta voda je sasvim OK, kupam se tu svaki dan". Haha.... I onda sam se od tolike tuge i straha probudila.

Ceo dan mi je nikakav i ne mogu da se smirim uopste. Sad cete mi reci da sam luda, ali SVI snovi mi se delimino ostvare, sem nocnih mora. A ovo je delimicno nocna mora, sem pocetka. Sto je najgore, kao sto vec rekoh, ranije sam sanjala slican san sa Fleajem. Kao upoznajem ga ja i naravno ne mozete da zamislite moju reakciju i onda mu kazem neki detalj iz njegovog zivota koji ni on sam ne zna i on se onda uplasi i kaze mi da se sklonim. Plasim se, ljudi.

Btw, nocas sam posle ovoga opet zaspala i sanjala da prepricavam ovaj san i posle sam sanjala jos jedan san u kome sam na nekoj zurci i vidim Anthonyja iz 2006. sa porodicom, a posle iz MM ere. Ali kao, on nije poznat, a meni se naravno odmah svidi. I gledam ga, gledam celo vece... A on lep, prelep, ima konjski rep i obucen je u belo i celo vece se smeje... A ja ne znam ni kako se zove. Odjednom se samo izgubi i, posto nisam imala problema da priznam sestri da mi se svidja (ne znam kako sam imala hrabrosti), ona pita vlasnika te diskoteke gde je taj decko i on pokaze na jednog mog komsiju :???:, da bi me smirio, posto sam se rastuzila jer je otisao. I slep bi video da taj moj komsija nije Anthony. Boze, svasta...

SVAKE noci sanjam Pepperse, vise puta, ali svake.

EDIT: Jao, koliki post. Oops. Izvinjavam se, koga mrzi da cita, ne mora. ;)

Poslednja izmena:
Ovo je tipičan košmar: stvari o kojima intenzivno misliš su se pobrkale sa nekim noćnim morama, a usput se tu ubacila i grupa ljudi koji verovatno ne postoje (rođaci, nova devojka). Kad se to desi uglavnom te mozak preseče u najgorem trenutku i probudiš se, što se i desilo. E...pošto je velika verovatnoća da ćeš ponovo sanjati nešto grozno ako opet ponovo zaspiš, u takvoj situaciji treba da ustaneš, prošetaš se do kupatila, umiješ se, odeš do frižidera, žicneš nešto slatko ili popiješ malo mleka ili soka, i tek onda ponovo legneš. Ovo ti govorim iz kakvog-takvog iskustva, jer su se kod mene noćne more nastavljale i pošto sam pet-deset minuta bila budna.

Zašto ta silna voda? Zato što je ovde na koncertu tri puta padala kiša i to ti je u podsvesti.
Zašto toliko muke da dođeš do benda i toliko komplikacija? Zato što živimo ovde i zato što je sve teže nego na drugim mestima.
Zašto "get outta here"? Zato što se to podešavalo nekim ljudima u sličnim situacijama.

I sve ti se to povezalo u jedan san, jer verovatno ne spavaš dovoljno, i onda kad legneš spavaš duže i sanjaš ovakve stvari. Nemoj da te to uzbuđuje, pogledaj samo kako je cela stvar nemoguća.

:eek: kakav san, stvarno!!! to je zato sto mnogo razmisljas o njima, o Anthu posebno.. zato ih sanjas cesto, i sto hoces ih upoznati, ici opet na koncert.. to sta ti je u glavi danju, nocu se manifestuje kroz san.. ne mora znaciti nista lose da ce se desiti.. a ta zenska osoba koju si sanjala i na koju si bila ljubomorna, pa jasno je da sam to ja :mrgreen:.. mada, to znaci i da ja necu biti s njim nikada (valjda) tako da ne moras brinuti puno.. :D

Wow, Iva, ti se razumes u tumacenje snova... :) Nisam odmah zaspala posle. Probudila sam se, pila vodu i otisla u WC. Bila sam toliko tuzna da sam HTELA opet da zaspim i da sanjam nesto lepo, posto sam bila isuvise tuzna da bih ostala budna.

Ljudi, da li je normalno to sto apsolutno svake veceri, bez izuzetaka, sanjam Pepperse vise puta?

Preksinoc sam sanjala kako mladi John iz '91 igra u nekoj predstavi. ??? I kao, cekam ga ja posle i shvatim da smo najbolji drugovi, grlimo se i pricamo o tome koliko smo srecni zbog naseg prijateljstva. :mrgreen:

I imala sam dva jaaako cudna sna, iskucacu ih kasnije. ;)

E, taj san više liči na moje snove. :p

Inače, ne razumem se ja u to toliko, samo znam kako da ih zaustavim kad nadođu i kad su tako negativni. Što se samog tumačenja tiče, ovo je čista logika. No, imaš par super sajtova na internetu koji tumače tipične motive koji se ponavljaju u snovima. Ukucaš "dream analysis" u Google i naći ćeš ih.

Što se tiče retoričkog pitanja...kad sam ja išla u osnovnu školu, valjda u drugi razred, među lektirom nam je bila knjiga sa veoma interesantnim naslovom... "Šta ko želi, to i sanja". ;)

Iste noci sam sanjala jedan san u kome se svasta izdesavalo. Da skratim pricu samo na ono sto je vezano za Pepperse... Sanjala sam da sam nasla vremeplov i sa drustvom otisla u 1999.. Ponela sam, naravno Mp3 i Ipod i secam se da smo usli u neki restoran u kome radi plavusa koja ima 40-ak godina, secam joj se i face. Secam se da sam slusala "She looks to me" i odjednom je radio nadglasao moj Ipod i pocela je pesma "Around the world". Naravno, pocela sam da skacem, a ta zena mi rece kako obozava Pepperse i kako im je novi CD, "Californication", odlican, Pricali smo o Johnovom povratku u bend, o Peppersima, o tome koliko ih obozavam i videla sam da je ona veliki fan. Onda mi je mrtva 'ladna rekla: "Jaoj, je l' znas da je Anthony Kiedis danas bio ovde? ODLICNO mu stoji ova placa kosa." :shock: Kad nisam umrla. Pocela sam da skacem i derem se da me vodi na to mesto gde je bio, a ona je u fazonu: "Ali nije vise tu.", a ja nastavljam da je preklinjem da me vodi (sa zeljom da pipnem to mesto :mrgreen:) i ona me odvede u neku prostoriju sa foteljom, TV-om i pokaze prstom na TV i kaze: "Danas sam ga ovde gledala". :shock: Hahahaha, htela sam da je ubijem, a ja se taman ponadala... :( I anyway, nastavimo mi tako sa pricom i ja joj kazem da dolazim iz 2008. i da ce do tad izdati jos dva albuma od kojih je jedan dupli. Posto je tako veliki fan, pocne da me PREKLINJE da joj pustim te pesme i kazem joj nazive, ali pod uslovom da nikome ne kaze, jer nije fora da svi fanovi znaju to godinama pre nego sto albumi izadju. Zena je bila odusevljena pesmama i sa BTW i sa SA albuma. :mrgreen:

A iste noci sam sanjala da Selma Hayek udaje za Anthonyja. ??? :lol: Ali, ja sam bila sa njim i voli samo mene. Volim i ja njega, ali iz nekog razloga ne mozemo da budemo zajedno iako se obozavamo. Noc pre vencanja, dolazi ona kod mene (a ja sam cas ja, cas Yohanna Logan), prsti od besa, cupava, oci su joj crvene, vene su joj iskocile i vice na mene, dere se kako zna da on samo mene voli :mrgreen:, ali kako se ona sutra udaje za njega i kako ne smem ni da mu PRIDJEM, inace ce me sopstvenim rukama zadaviti, itd... :shock: Jos cu da dobijem fobiju od Selme Hayek. :lol: Salim se, necu, ni u snu se nisam uplasila iako se drala toliko da je cela kuca pucala. :mrgreen: Jedino sam bila tuzna, jer ne mogu ja da se udam za Anthonyja, iako se mnooooogo volimo.

Boze, sta ja sanjam...

Poslednja izmena:
E, taj san više liči na moje snove. :p

Inače, ne razumem se ja u to toliko, samo znam kako da ih zaustavim kad nadođu i kad su tako negativni. Što se samog tumačenja tiče, ovo je čista logika. No, imaš par super sajtova na internetu koji tumače tipične motive koji se ponavljaju u snovima. Ukucaš "dream analysis" u Google i naći ćeš ih.

Što se tiče retoričkog pitanja...kad sam ja išla u osnovnu školu, valjda u drugi razred, među lektirom nam je bila knjiga sa veoma interesantnim naslovom... "Šta ko želi, to i sanja". ;)

Sanjam ja Johna bas cesto. U skoro svakom od mojih snova, John ima dugu kosu, sem u ovom i u jednom od pre par meseci. Sanjam svu cetvoricu stalno. :)

Sto se tumacenja snova tice, nasla sam ja neke sanovnike. ;) A ja ne zelim nocne more, ja zelim samo lepe snove. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Huh koja tema i kakvi snovi Andjo i ostali prijatelji ... a ja bash slabo sanjam ... Pepperse sam samo jednom sanjao ... o tom snu apsolutno ne zelim da pricham ... a verujem da se oni i ne mogu tumachiti ... mislim snovi ... ili kao da ti sad neko kaze shta taj san znachi ... ... svakako ipak zalim shto malo sanjam ... ne znam zashto je to tako ali ja uopshte ne sanjam ... verovali ili ne mogu na prste jedne ruke da nabrojim snove u dve godine proteklog zivota ... Jedino shto mogu da kazem na temu snova a da moze da bude initeresantno jeste to da jednom dok sam sanjao neshto lose ... u sred sna shvatim ja kako je ovo shto sanjam strasno i da treba da nesto uradim da se probudim i zamislite sad ovo ... san traje a to strashno se deshava a ja onako razmishljam "uredu ti sada charlie spavash u svome krevetu odma pored tebe je orman ako naglo pomerish nogu u desnu stranu lupichesh nogom u orman i probudichesh se" i tako i postupim i zvuk i bol od udarca me probude ...
za mene je potpuno neverovatno kako sam uspeo da razmishljam u snu i kakva je to kombinacija realnog razmishljanja u sred totalno nebuloznog i nerealnog sna ... chudno !

hehe.. dobro ti je to naglo budjenje.. ma, kazu da svi mi sanjamo svake noci nesto, samo sto ne pamte svi svoje snove.. naravno, ako je san dovoljno intezivan bio, onda se upamti.. ja ne verujem da sam ikada sanjala Pepperse.. ako ih sanjam, svoje iskustvo podelicu sa vama ;)

Back