The Zephyr :)
Primećen član
- Poruka
- 708
Pih bre,taj Facebook je cudo....zamisli naletis na Anth-a?!?!? He,he...lol.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam normalna.... Hocu i jaaaaaaa da se dopisujem sa njoooom!!!Ali sam glupi idiot!
![]()

Nisi ti devojko idiot....ti si samo
![]()
Strasno je i tuzno to sto procenjujes ljude na osnovu postova. Ti me ne znas, niti ces me ikada znati. To sto mi Peppersi toliko mnogo znace me ne cini ni retardom, ni idiotom. Bolje da budem puna ljubavi prema nekome, nego puna ogorcenosti i mrznje sto je, cini mi se, tvoj slucaj.Napisala sam da sam idiot iz drugih razloga...

Nikada necu razumeti potrebu ljudi da vredjaju ljude koje ne poznaju.
Deco,
peppersi su mi jedan od omiljenih bendova
jedino sto ne volim kod njih je Entoni
on je jedna nula od coveka
prvi album koji sam kupio mi je i najdrazi
Freaky Styley....slusao neko ?
lol...![]()

sta kao jesi?
prokomentarisi malo, kazi nesto bla bla bla...nije bitno sto si ti u vreme izlaska tog albuma bila spermatozoid ja nisam cepidlaka...
nego, seca li se neko kultnog filma u kome su peppersi svirali najbolju pesmu sa ovog albuma?
Anthony je divan covek. Ocigledno ne znas nista o njemu. Ocigledno. Svako ko zaista zna nesto o njemu, zna kako je on odlican covek. Svaki od njih cetvorice je odlican covek.
Da, jesam opsednuta. Ali me to ne cini idiotom. I da, preterano ih obozavam i DA, sve bih dala da se dopisujem sa Heather, ali ni to me ne cini idiotom. Ne moras da razumes to moje obozavanje, ali opet ponavljam... Anthonyja, koji je fenomenalna osoba, nazivas nulom, a ne vidis sebe. Kakav bi to covek vredjao osobu koju ne zna i o kojoj nista ne znas? Malo prostudiraj svoje postupke i svoju licnost, pa se onda usudi da govoris o drugima.
I da, jedno pitanje.... Kako mislis da bih mogla sebe da nazivam najopsednutijim fanatikom Peppersa ako nisam preslusala "Freaky Styley"?Pa podrazumeva se da znam apsolutno sve pesme koje su ikada snimili/obradili napamet.
Da, jesam opsednuta, ali nisam onakva kakvom me zamisljas. NISAM glupa tinejdzerka koja je cula u NAJBOLJEM slucaju pesme od "Californicationa" pa nadalje (+"Under the bridge", eventualno) i sebe naziva fanatikom.

Kakve veze ima da li je tada bila rodjena ili ne? Ne razumem.
A da, naravno da se secamo filma i naravno da smo gledali, bar ja. "Trashin'" u kome sviraju "Blackeyed blonde". Meni su sve njihove pesme podjednako savrsene.
alooo šabane odjebi,ne diraj andju![]()