Red Hot Chili Peppers

Ha ljudi ima jedan problem ... svi kazu da to nije ona ...

Sto je naravno veoma moguche posto svako moze da otvori profil koji hoche i sa bilo kojim imenom ...

Medjutim ja sam se porazgovarao ... "ona" kaze da naravno niko ne veruje da je to ona ali nju nije briga trenutno face koristi kako bi se dopisivala sa nekom koleginicom koja se odselila iz Kalifornije ...

i tako dalje ja nisam hteo da smaram ... verovatno ima puno svakakvih nisam hteo da ispadnem svakakav :)

Poslednja izmena:
Nisam normalna.... Hocu i jaaaaaaa da se dopisujem sa njoooom!!! :cry: Ali sam glupi idiot! :(

Nisi ti devojko idiot....ti si samo

retard.jpg

Pazi, pre je SIGURNO bila ona na Facebooku, kada je postavljala one svoje nove slike gde je povredjena i gde povraca... A ondaje izbrisala profil i sad opet ima. Mozda je ona, mozda nije. Ide na Internet sigurno, jer ima profil na Flickru. Znam mnogo fanova Peppersa koji su pricali sa njom i kazu da je diiiiivna devojka. Ali znam da ponekad i ne voli da prica o svojoj privatnosti, zato se i plasim da je dodam za prijatelja i plasim se da je ne smorim, sto rece Charlie... A dala bih SVE da zna bar da postojim na ovom svetu. Anyway, mozda ce vas ovo zanimati, poruka koju je na Flickru napisala u Avgustu 2007:

"i don't know where else to say it...
i do not have a myspace.
i can confidently say that anyone on the internet claiming to be me is not.
furthermore, anyone claiming they know me probably does not.
anyone who has "proof" they know me is either very good at deception, or a jaded individual from my past.
i have to say this because i feel like my privacy has been breeched. i am a generally private person, as are the people i surround myself with. no friend of mine, or family member would partake in "forum" type discussions. (unless of course they have no contact with me and feel the need to fill some sort of void... pathetic)
it has come to my attention that certain people whom i DO NOT have relationships with have made the choice to stoop so low as to post personal photographs, share intimate details of my life, and even try to make a profit by selling items i had given them. is it not clear these people are spiritually/mentally sick?
aside from all this, i know people are free to say what they say... i just wish that everyone would take into consideration that there are human lives involved. humans have feeling, lest we forget. invasion of privacy hurts. words hurt. betrayal hurts."

BTW, to se delimicno odnosi na jednu od Heatherinih bivsih drugarica koja je na OHG forumu postavljala njihove zajednicke slike iz vremena kad su se jos druzile i prodavala patike koje je Heather dobila od Anthonyja, a onda pozajmila toj drugarici, a ova joj nikad nije vratila.

Poslednja izmena:
Strasno je i tuzno to sto procenjujes ljude na osnovu postova. Ti me ne znas, niti ces me ikada znati. To sto mi Peppersi toliko mnogo znace me ne cini ni retardom, ni idiotom. Bolje da budem puna ljubavi prema nekome, nego puna ogorcenosti i mrznje sto je, cini mi se, tvoj slucaj. ;) Napisala sam da sam idiot iz drugih razloga...

Jel si svesna koliko ti njima znacis ? :hahaha:

sama si rekla da si idiot . . .ja sam te ispravio jer tvoj post nije bio idiotski.

Ja nisam pun ni mrznje ni ogorcenosti, samo se frapiram kada na jednom mestu vidim toliku kolicinu gluposti.

Znacim im, jer njima svi fanovi znace. Ti to nikada neces razumeti, jer ocigledno nisi fan.

A da, jesi pun mrznje i ogorcenosti, jer da nisi, ne bi ovde samo pisao kada ti se nesto ne svidja. Nikada necu razumeti potrebu ljudi da vredjaju ljude koje ne poznaju.

Anthony je divan covek. Ocigledno ne znas nista o njemu. Ocigledno. Svako ko zaista zna nesto o njemu, zna kako je on odlican covek. Svaki od njih cetvorice je odlican covek.

Da, jesam opsednuta. Ali me to ne cini idiotom. I da, preterano ih obozavam i DA, sve bih dala da se dopisujem sa Heather, ali ni to me ne cini idiotom. Ne moras da razumes to moje obozavanje, ali opet ponavljam... Anthonyja, koji je fenomenalna osoba, nazivas nulom, a ne vidis sebe. Kakav bi to covek vredjao osobu koju ne zna i o kojoj nista ne zna? Malo prostudiraj svoje postupke i svoju licnost, pa se onda usudi da govoris o drugima.

I da, jedno pitanje.... Kako mislis da bih mogla sebe da nazivam najopsednutijim fanatikom Peppersa ako nisam preslusala "Freaky Styley"? :roll: Pa podrazumeva se da znam apsolutno sve pesme koje su ikada snimili/obradili napamet. Znam sve o njima sto cak ni oni sami ne znaju.

Da, jesam opsednuta, ali nisam onakva kakvom me zamisljas. NISAM glupa tinejdzerka koja je cula u NAJBOLJEM slucaju pesme od "Californicationa" pa nadalje (+"Under the bridge", eventualno) i sebe naziva fanatikom.

Poslednja izmena:
:dontunderstand:

sta kao jesi?

prokomentarisi malo, kazi nesto bla bla bla...nije bitno sto si ti u vreme izlaska tog albuma bila spermatozoid ja nisam cepidlaka...

nego, seca li se neko kultnog filma u kome su peppersi svirali najbolju pesmu sa ovog albuma?

Kakve veze ima da li je tada bila rodjena ili ne? Ne razumem.

A da, naravno da se secamo filma i naravno da smo gledali, bar ja. "Trashin'" u kome sviraju "Blackeyed blonde". Meni su sve njihove pesme podjednako savrsene.

Anthony je divan covek. Ocigledno ne znas nista o njemu. Ocigledno. Svako ko zaista zna nesto o njemu, zna kako je on odlican covek. Svaki od njih cetvorice je odlican covek.

Da, jesam opsednuta. Ali me to ne cini idiotom. I da, preterano ih obozavam i DA, sve bih dala da se dopisujem sa Heather, ali ni to me ne cini idiotom. Ne moras da razumes to moje obozavanje, ali opet ponavljam... Anthonyja, koji je fenomenalna osoba, nazivas nulom, a ne vidis sebe. Kakav bi to covek vredjao osobu koju ne zna i o kojoj nista ne znas? Malo prostudiraj svoje postupke i svoju licnost, pa se onda usudi da govoris o drugima.

I da, jedno pitanje.... Kako mislis da bih mogla sebe da nazivam najopsednutijim fanatikom Peppersa ako nisam preslusala "Freaky Styley"? :roll: Pa podrazumeva se da znam apsolutno sve pesme koje su ikada snimili/obradili napamet.

Da, jesam opsednuta, ali nisam onakva kakvom me zamisljas. NISAM glupa tinejdzerka koja je cula u NAJBOLJEM slucaju pesme od "Californicationa" pa nadalje (+"Under the bridge", eventualno) i sebe naziva fanatikom.

Entoni je jedan smrad. Kada sam ih gledao u Phoenix-u, Arizona posle sat i 50 minuta svirke Entoni je otisao...a atmosfera je bila fenomenalna...Flea, John i Chad su zeleli da sviraju i dalje ali se Entoni nesto busao...i to na sceni...da svi vide da se njemu ne peva.
Entoni je otisao a ova trojica su nastavili sopstveni session, gde je John otpevao Tiny Dancer (nadam se da znate ko je orig. autor), Castles made of sand....Tada mi je bilo drago sto je ovaj pacer otisao. Ova trojica su pokazali koliko su veci ljudi od onog naduvenka.

za ono boldovano....ja nisam rekao da si ti idiot, to si ti rekla. ja sam rekao nesto posve drugo.

Kakve veze ima da li je tada bila rodjena ili ne? Ne razumem.

A da, naravno da se secamo filma i naravno da smo gledali, bar ja. "Trashin'" u kome sviraju "Blackeyed blonde". Meni su sve njihove pesme podjednako savrsene.

Meni nisu. Verovatno jer ne onanisem na njih vec slusam muziku.
To je vrhunska pesma u vrhunskom filmu.
Steta sto taj film ne pustaju vise a nekada nije mesec mogao da prodje a da na 1 programu ne ide Trashing.
Jesi provalila da u filmu oni ne pevaju vec je pustena originalna traka sa CD-a ?

PS pa rekoh da nema veze sto je tada bila spermatozoid ili "u planu" ili ni jedno ni drugo

to bolesni fanovi zameraju, Krang nikako.

Krang ako slovis za razum i normalne postove onda svakako nije normalno od tebe da tako vredjash ...
Mozda se ja isto ne slazem uvek sa Andjom ili nikim drugim fanom ovde ali nikada ne bih dozvolio sebi da tako nastupim ...
Posto si nam se obratio sa onim "deco" zakljuchujem da si dosta stariji pa mi josh chudnije zvuchi taj tvoj nachin obracanja prema Andji.

E sad nije mi jasno to shto prichash o Anthonyju posto covek je izvanredan tekstopisac, harizmaticna lichnost ... pevac ...
poslusao sam gomilu njegovih i intervjua iz kojih sam lagano mogao da zakljuchim da je odlichna licnost.
Ja kazem ovo a na mene ne moze da utiche njegov fizichki izgled
niti nesto slichno ... iz prostog razloga jer sam musko.

Znam samo da ga mnogi mrze iz ljubomore i to je to. Mnogi koji bi danas i slushali RHCP to ne rade jer im Anthony bode um i ochi ... to je prava shteta. I njihov komplex.

Poslednja izmena:
Kako zvucis kao povrsan covek, Krang. Boze. MOLIM TE, pogledaj prvo sebe, PREKLINJEM TE. VERUJ MI da mnogo vise znam o Anthonyju nego sto ces ti ikada znati i VERUJ MI, sa razlogom pricam da je divan. Molim te, pogledaj malo svoj post. KAKO MOZES coveka o kome APSOLUTNO nista ne znas da tako vredjas i osudjujes? To je tako tuzno i jadno. I smesno na neki nacin jer, opet ponavljam, ne vidis sebe.

Izvini, ali izmedju idiota i retarda nije bas velika razlika, a nazvati nekoga retardom na osnovu posta nije bas kompliment.

Sto se tice ovoga da tad nisam rodjena... Znam da si rekao da to nije bitno, ali je izgledalo kao da je to bilo sarkasticno, tj. kao da ti je jako bitno. Izvinjavam se ako gresim.

I da, zar ZAISTA mislis da sam kreten koji ne zna da Elton John peva "Tiny Dancer" u originalu? :roll:

Poslednja izmena:

Back