FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Desecration Smile:Je l' to Vučić ili ja nedovoljno spavam...?
Ne o ovom našem, iskreno i nije bio neki.Desecration Smile:Sumnjam da pričaš o ovom našem...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desecration Smile:Je l' to Vučić ili ja nedovoljno spavam...?
Ne o ovom našem, iskreno i nije bio neki.Desecration Smile:Sumnjam da pričaš o ovom našem...?

Ako ne veruješ prebroj.
Desecration Smile:I, da se malo hvalim, evo me na RTS, danas su to konačno emitovali:
http://rapidshare.com/files/40863090/janatvu.wmv.html

ops:
??Vidim sveza slika, brzo se ovaj baja oporavio od Indjije ,izgleda mu vise ne treba cuclica sa kiseonikom, to ili mu je pozlilo sto ste svi uznojili pa ste zaudarali kao 3-godisnji mucak, ili je to jos jedna pricica za retos fanove kojima bi i pisanje po publici "a la Manson" bio vrhunski dozivljaj.jecawaste:![]()
Shot at 2007-07-04
stoko jedna,ta slika je stara kao biblija...nebojsas:Vidim sveza slika, brzo se ovaj baja oporavio od Indjije ,izgleda mu vise ne treba cuclica sa kiseonikom, to ili mu je pozlilo sto ste svi uznojili pa ste zaudarali kao 3-godisnji mucak, ili je to jos jedna pricica za retos fanove kojima bi i pisanje po publici "a la Manson" bio vrhunski dozivljaj.