Red Hot Chili Peppers

Desecration Smile:
I, da se malo hvalim, evo me na RTS, danas su to konačno emitovali:
http://rapidshare.com/files/40863090/janatvu.wmv.html

super : odmereno, a opet - pravi fan ;)
hvala ti na informacijama, verovala sam da je John-ovo zdravlje u pitanju (a i raspoloženje). btw, pročitala sam ranije post tvoje drugarice Irkinje na jednom sajtu i dopalo mi se njeno viđenje, skroz realno! Bila je prijatno iznenađena što su svi pevali sve pesme. Ne znam čiji bi koncert mogao da bude iščekivaniji u Srbiji od ovog, zato mi je žao što nije sve prošlo kako treba. Ovo dokazuje to što si se i sama uzdržavala od komentara, koliko pamtim. :|

Hvala sivma na lepim željama svima
,,od Vučića ne prihvatam čestitku, prihvatam zelje i pozdrave samo sa ovoga sveta, a od tog vampira, što je ni tamo ni ovamo, ne prihvatam (kao ni od ostalih koji se sastaju na balu vampira u Skupštini),, sorry
menjaj avatar pa te uzimam u obzir

danas imam 23 god i jedan dan

sutra pravim roštiljijadu
,,kad bi Džon došao kod mene umrla bih od sreće a on od dobre klope, naranila bih ga tako dobro sremačkom kuhinjom da se posle toga u zivotu ne bi na ništa požalio,,

Desecration Smile ako mozes poruči Džonu da se mane tih holivudskih gluposti i da jede ko čovek, nek dodje kod nas: sve je zdravo, neprskano, bez hemikalija, prirodno, moja prasetina je toliko krta da moze da prodje ko bareno pliće belo, a voće i povrće iz bašte može da se jede neoprano, upravo zato sto nije prskano niti tretirano hemikalijama
nije da se falim al tako je

Dolazim i dovodim ekipu
cetnici.jpg
......
Momci su mlogo gladni ,tako da budi ispreman:D
nieuwvennep%20barbeque.jpg

infbuc_lg.jpg

Koncert je bio obicna otaljana tezga ,e sad sto ste se nalozili na hype ko muve na gov*a ko vam je kriv, a takodje ni priblizno vredan kesha za ulaznicu, ali mora im se odati priznanje, imaju talenat, vrlo sposobno su napravili majmune od vas 100ak hiljada, sad se tesite u stilu " Bar je Kasabian bio dobar ".

jecawaste:
:roll:

Shot at 2007-07-04
Vidim sveza slika, brzo se ovaj baja oporavio od Indjije ,izgleda mu vise ne treba cuclica sa kiseonikom, to ili mu je pozlilo sto ste svi uznojili pa ste zaudarali kao 3-godisnji mucak, ili je to jos jedna pricica za retos fanove kojima bi i pisanje po publici "a la Manson" bio vrhunski dozivljaj.

nebojsas:
Vidim sveza slika, brzo se ovaj baja oporavio od Indjije ,izgleda mu vise ne treba cuclica sa kiseonikom, to ili mu je pozlilo sto ste svi uznojili pa ste zaudarali kao 3-godisnji mucak, ili je to jos jedna pricica za retos fanove kojima bi i pisanje po publici "a la Manson" bio vrhunski dozivljaj.
stoko jedna,ta slika je stara kao biblija...
i ne diraj mi dzona...jel jasno?!

Nebojša, ako ga ne ostaviš na miru...dovešću ti njegovu devojku, a to je gore od same smrti. Ne dopuštam ti da vređaš čoveka čijim likom, delom i filozofijom se predano bavim već više godina.

Slika je iz 1999, nesrećnik je tad imao nekoliko operacija, kako bi umesto proteza za babe i dede mogao da ima fiksirane zube. Pogledaj ga na ovoj dole. Jedno je sigurno: malo ljudi tako dobro izgleda posle preživele golgote i sa 37 godina.

http://www.invisible-movement.net/gallery/d/5049-2/200104totalguitar_page03.jpg
http://www.invisible-movement.net/gallery/d/4939-2/200103visions_03.jpg

E da, ako si došao ovde da zafrkavaš decu, mani me se, imam 24 godine.

A Ena, "čudo sa desne strane", bi mogla jednim udarcem da te nokautira. Svađala se sa nekim skinhedom iza nas, nije smeo da je pipne, mislim jadna majka onome koga ona udari. Baš si neka faca ako testosteron koristiš samo na forumu, mislim stvarno, čoveče, odrasti. Pošto ti Ena smeta i pošto ti Džon smeta, volela bih da vidim tvoju sliku.

Back