Red Hot Chili Peppers

Ja slusam Robbie Williamsa. Naravno, mislim sve suprotno - da ima dobar glas, jake pesme i da ume da napravi atmosferu. Da li je *****? Ne interesuje me. Ne planiram da se udam za njega.
Sve ovo oko RHCP, malo pesama, nikakav kontakt sa publikom, kisa.. vec sam napisala da sam licno, zadovoljna celim nastupom. Ali, isto tako, ako RW dodje, mislim da ce biti dovoljna jedna Angels - pesma, nista vise. A da ne pricam o tome da bi me bolelo .... gde bi se taj koncert odrzao! Nemam 100 godina, pa da neprestano nedelju dana kukam oko te kisurde. Drzalo me malo prvih dana i aj' sad dosta! Pustite da organizacija porazmisli o tome.

Vodjena_snom:
skontala jesam,ali kakve veze ima williams sa RHCP???kako mozete da uporedjujete jednu budalu sa peppersima???pa naravno da su oni bolji!!!
to sto se devojcice loze na williamsa,ne znaci da taj ima dobru muziku...:roll:
malo tolerancije nikom nije naskodilo, pa nece ni tebi.....
zasto je robbie williams budala? i ko su ostale budale? ljudi koji ga slusaju? ili ljudi koji su ga (nedaj boze) gledali? ili mi koji mislimo da rhcp nisu najbolji, najfenomenalniji, najseksipilniji, najvelicanstveniji, najbolji muzicari, tekstopisci, producenti, koncertne atrakcije....mrzi me vise da nabrajam....
volim rhcp od blood sugar sex magik, ili od pesme under the bridge (svega 16 godina, sto, naravno, znaci da po vasem fan-ometru nisam fan ni 20% ). Ne pratim sa kim se zabavljaju, ko su im rodjaci, gde zive, gde izlaze i sta rade u slobodno vreme.
Mislim da su odlicni, ali to isto mislim i za mnoge druge, a grupe i pevace koje ne volim ne nazivam budalama, zato sto i oni imaju talenat, publiku i obozavaoce....
o tome na koga se loze devojcice, na ovom forumu ne treba ni raspravljati.....
:roll:

Comfortably Dumb:
malo tolerancije nikom nije naskodilo, pa nece ni tebi.....
zasto je robbie williams budala? i ko su ostale budale? ljudi koji ga slusaju? ili ljudi koji su ga (nedaj boze) gledali? ili mi koji mislimo da rhcp nisu najbolji, najfenomenalniji, najseksipilniji, najvelicanstveniji, najbolji muzicari, tekstopisci, producenti, koncertne atrakcije....mrzi me vise da nabrajam....
volim rhcp od blood sugar sex magik, ili od pesme under the bridge (svega 16 godina, sto, naravno, znaci da po vasem fan-ometru nisam fan ni 20% ). Ne pratim sa kim se zabavljaju, ko su im rodjaci, gde zive, gde izlaze i sta rade u slobodno vreme.
Mislim da su odlicni, ali to isto mislim i za mnoge druge, a grupe i pevace koje ne volim ne nazivam budalama, zato sto i oni imaju talenat, publiku i obozavaoce....
o tome na koga se loze devojcice, na ovom forumu ne treba ni raspravljati.....
:roll:
prvo,ja se ne lozim ni na koga iz peppersa...niti su peppersi najbolji na svetu...
ali kako neko moze da uporedjuje onu trandzu(slucajno sam pogledala spot za she's madonna) sa peppersima:roll:
naravno da ima boljih od peppersa...maideni,na primer,ali williams da se uporedjuje s peppersima...nema svrhe:wink:

@Groucho Marх
Očigledno da ovde niko nikog ne sluša šta napiše, već svako tera svoje... Naime, to što je Robbie imao koncert tamo u nekoj zabiti i što su se i tamo ljudi žalili na organizaciju svakako nema veze sa ovom organizacijom ovde. Jer šta sad, mi trebamo da se tešimo tamo nekom organizacijom nekog tamo koncerta da je bila loša, da bi ublažili ono što se dešavalo oko organizacije koncerta RHCP u Inđiji. Iskreno, meni je to baš bezveze. Ako tako nastavimo sa pravdanjem nekih stvari koje se dešavaju, tešeći se da se dešava i tamo nekom drugom, stići ćemo do toga da se tešimo što je kod nas u ratu poginulo npr. 300 hiljada ljudi činjenicom da je u Nigeriji pogunulo npr. 500 hiljada. :shock: Zaista neozbiljno.
A još kad se doda ukupan utisak sa koncerta (ne samo moj utisak, već globalni), da nije ispunio očekivanja onda je sve to pojačala i organizacija svojom neodgovornošću. Da je RHCP imao tako uspešan koncert, kako si napisao, kao Robbie u toj zabiti, ne bih obratio pažnju ni na šta što se tiče organizacije. Možda bi to trajalo dok ne bih legao u krevet. Ali... kod velikog broja ljudi ostaje gorčina i danas i sigurno će ostati i na dalje...
I shvati ovo kao polemiku, a ne kao svađu. :wink:

StoRmyGirl:
Sve ovo oko RHCP, malo pesama, nikakav kontakt sa publikom, kisa.. vec sam napisala da sam licno, zadovoljna celim nastupom. Ali, isto tako, ako RW dodje, mislim da ce biti dovoljna jedna Angels - pesma, nista vise. A da ne pricam o tome da bi me bolelo .... gde bi se taj koncert odrzao! Nemam 100 godina, pa da neprestano nedelju dana kukam oko te kisurde. Drzalo me malo prvih dana i aj' sad dosta! Pustite da organizacija porazmisli o tome.
Ehej pa opet vrtimo istu priču... naprotiv, ljudi koji se žale na koncert Peppersa se uglavnom žale na nastup - mlak i nezainteresovan. Ovo ne pričam jer je bilo tako meni ili nekom drugom ko isto kaže, jer smo samo kao jedinke nebitni u toj priči, nego je opšti utisak van svih osećanja da je koncert bio LOŠ. E sad mi možemo ovde da ginemo kome je kako bilo, ali uzalud. Svaka čast onima koji su uspeli da se lepo provedu na lošem koncertu, na tome vam i zavidim. E sad kad kažem "lošem" ne mislim na tehnički deo, to imam i na CD-u isto tehnički savršeno odrađen zvuk (i jeftinije pivo :D ), ali koncert zahteva nešto drugo, zahteva da muzičar na bini da sebe, da publika i ne oseti kad je stigao kraj koncerta, a ne da se zabavlja time koja je pesma po redu i kako izgleda set lista. RHCP treba da ih je sramota Iggy Pop-a ('47. godište) i The Stooges, koji je svirao samo 50 minuta na Exitu i niko na dužinu svirke nema zamerku, a čovek je posle koncerta bio iscrpljen i iznemogao :!: A sa publikom je imao takav kontakt da ih je neke ljude popeo na binu gde su zajedno sa njim igrali. Niko ne kaže da su to trebali i RHCP, ali skoro uopšte ne obraćati se publici i biti ceo koncert u "hiruškim rukavicama" onda stvarno se zapitam koja je svrha koncerta. Što neko ovde reče, "da se svi zagrlimo i pevamo"...
Sve što se tiče oko organizacije je samo dolilo ulje na vatru. Koga bi interesovala yebena kiša i sve drugo što je bilo loše da su poneti utisci sa koncerta dovoljni za ceo život? Nikog.

Vodjena_snom:
skontala jesam,ali kakve veze ima williams sa RHCP???kako mozete da uporedjujete jednu budalu sa peppersima???pa naravno da su oni bolji!!!
to sto se devojcice loze na williamsa,ne znaci da taj ima dobru muziku...:roll:
Koja negativna energija... da se pre nego što još nešto napišem razumemo, ne slušam Robbia Williamsa... uvrede na račun onoga koga ne slušaš pa još i uvrede na račun ljudi koji ga slušaju. Stvarno ne razumem to ophođenje. Dakle, svi moraju da slušaju Pepperse i da kažu da su najbolji, a ako se pomene neko drugi ili nedaj Bože poredi makar samo i koncert sa RHCP, umreće u najvećim forumskim mukama čitajući ovakve komentare koji lepe etikete svakom neposlušnom registrovanom korisniku.
Zbog vas takvih ljudi će Pepperse početi da preziru... :roll:

za sve koji su nepismeni
ne kaze se Inđijanci vec Inđinčani
i nije vem kriva Indjija sto ste se lose proveli vec je kisa kriva a tu niko nista nije mogao
od Indjije nise nista ni videli, da jeste videli bi ste da je divan gradic

a nisam ni jaq pljuvala po Beogradu kad sam onomad morala posle Dugmica da sipcim od hipodroma do zel. stanice, na kojoj je bio isti i veci haos

FLUID:
Koja negativna energija... da se pre nego što još nešto napišem razumemo, ne slušam Robbia Williamsa... uvrede na račun onoga koga ne slušaš pa još i uvrede na račun ljudi koji ga slušaju. Stvarno ne razumem to ophođenje. Dakle, svi moraju da slušaju Pepperse i da kažu da su najbolji, a ako se pomene neko drugi ili nedaj Bože poredi makar samo i koncert sa RHCP, umreće u najvećim forumskim mukama čitajući ovakve komentare koji lepe etikete svakom neposlušnom registrovanom korisniku.
Zbog vas takvih ljudi će Pepperse početi da preziru... :roll:
ok,sorry

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
umesto sto samo teras po svom uzmi i citaj i tudje postove

ova rasprava se svela na razgovor gluvog sa mutavim
niko nikog ne cuje, ne zeli da cuje i samo tera po svom

napustam vas dok se prasina ne slegne

onaj ko nabavi bilo kakav DVD sa koncerta neka please javi
Potraži na torrentima, tamo ćeš sigurno nešto pronaći od DVD ili DivX koncerta. Evo meni je upravo jedan na torrentu. :-D

E a što se tiče rasprave govorim samo realno. Kome se ne sviđa žao mi je. Nisam ja kriv što drugi ne žele da gledaju stvari iz više uglova već gledaju usko na stvari. Bar nikog ne vređam za razliku od pojedinaca.
Pošto vidim da izgleda sam ja taj za koga si rekla da sam pljuvao po Inđiji kao gradu citiraj tu rečenicu i ja ću da se izvinem. Mada sam siguran da to nigde nisam napisao ni reč o Inđiji.

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
za sve koji su nepismeni
ne kaze se Inđijanci vec Inđinčani
i nije vem kriva Indjija sto ste se lose proveli vec je kisa kriva a tu niko nista nije mogao
od Indjije nise nista ni videli, da jeste videli bi ste da je divan gradic

a nisam ni jaq pljuvala po Beogradu kad sam onomad morala posle Dugmica da sipcim od hipodroma do zel. stanice, na kojoj je bio isti i veci haos
Ma jock, nego ko je kriv za onu dezogranizaciju :roll:

@ Pera Kojot SG –
Ne seri da se ne kaže 'inđijanci' :lol: :lol:
Inđijanci su svi koji su tukli posetioce, nokautirali devojku i odbijali da daju vodu za piće ljudima na +35C. A Inđija je uvek bilo lepo mesto i Inđinčani su mi ok ljudi. Sad sam upoznao nekoliko njih koji su mi ostali u lepom sećanju i jednog domaćina sa kojim sam popio odličnu domaću radžu. Tako da, Inđija je ok ;)

@ Fluid, KLL..
I dalje ne kapiram što ste i dalje toliko o3,14čili po organizaciji? Evo ja joj smanjujem ličnu ocenu na 4, zbog inđijanaca iz obezbeđenja, ali ne vidim ni jednu drugu veću grešku koja se tiče njih. Ako već želite da usmerite negde svoj gnev, evo par predloga:

1. Direktor Železničkog transportnog preduzeća, zbog očajnog prevoza u oba pravca
2. Načelnik OUP-a Sremska Mitrovica, zbog neobezbeđivanja brzog i sigurnog napuštanja parkinga i Inđije
3. Direktora Laste i direktora (ili tako nešto) Pan taksija zbog prevoza
4. Boga, zbog toga što je rekao kiši da pada, Svetog Iliju (ili Tora, kako ko voli) zato što je poslao gromove

Neko se bunio što je parking blizu. A da je bio postavljen dalje kukao bi što je tako daleko pa je morao da pešači. Pa je bilo kuknjave zašto su oni koji su naplaćivali parking radili do 10. Ne, nego će da stoje i bleje čitavu noć, i nakon što je svrha njihovog posla završena, a opština će da ih plaća za to blejanje. Pa onda zašto je voda tako skupa, pa zašto su pljeskavice tako skupe, pa zašto je parking bio tako skup :roll: Imam vest za vas – ništa od toga ne ide na dušu organizatorima, ne određuju oni cene vode i ne prave oni pljeskavice. Verovatno su oni odredili cene parkinga, ali i cena parkiranja na beogradskom Sajmu je ista. Ne možete da očekujete da dodjete na neki dogadjaj i da organizator ljubazno odbije da zaradi na vama. Nisu oni humanitarna organizacija pa da daju parking za 50d.

I još nešto, da ne bude nejasno – ne može predsednik ni jedne opštine da naredjuje Direktoru ŽTP-a kad će, kako i koliko vozova da pošalje. Ne može da komanduje ni jednom jedinicom policije u Srbiji, obavezan je samo da prijavi dogadjaj, a policija sama odlučuje sa kolikim snagama će da ga obezbedjuje i koliko saobraćajaca će da pošalje. Takodje, predsednik opštine ne može da odlučuje o cenama prevoza Laste i Pan taksija, ni drugih prevoznika koji jesu ili nisu prevozili posetioce.

I uzgred, u vezi sa koncertom... Zaboravio sam ranije koliko neki događaj može da bude subjektivan, pa sam rekao da je moje mišljenje da je to bila tezga. Ali to je potpuno bezveze, svako je na svoj način doživeo događaj. Tako da... nebitno je šta ko misli. Svako za sebe zna kako mu je bilo i svako na svoj način treba da pamti to.

To behu mojih pet para o ovoj temi. Ako nekome i dalje nije jasno, unapred se izvinjavam što neću ulaziti u dalje objašnjavanje.
pozdrav svima

@ Vodjena snom

Ako si na mene mislila kad si napisala "to sto se devojcice loze na williamsa, ne znaci da taj ima dobru muziku..."
Zasluzila si jedno veliko HVALA! Svidja mi se to "devojchica". :)
A inace, nisi u pravu. U mojoj kuci svi volimo i RW i Pepperse. Istina je da nisu u istom domenu, ali kazu da o ukusima ne vredi raspravljati...

StoRmyGirl:
@ Vodjena snom

Ako si na mene mislila kad si napisala "to sto se devojcice loze na williamsa, ne znaci da taj ima dobru muziku..."
Zasluzila si jedno veliko HVALA! Svidja mi se to "devojchica". :)
A inace, nisi u pravu. U mojoj kuci svi volimo i RW i Pepperse. Istina je da nisu u istom domenu, ali kazu da o ukusima ne vredi raspravljati...
ne,mislila sam uopste...nisi jedina(na zalost):wink:
sto se ukusa tice,u pravu si...
izvinjavam se fanovima williamsa,ali ja zaista ne mogu da ga smislim...

Back