Red Hot Chili Peppers

Ja nikako da se odvojim od ovog foruma... valjda cekam neku vest, izjavu, objasnjenje, ako neko slucajno nadje pre mene...
Nego nije mi bas jasno ovo oko hvalospeva organizaciji... Ja nikad nista organizovala nisam, ALI JA SE NE BAVIM TIM POSLOM A ONI KOJI SE BAVE I TO ZA DEBELU LOVU TREBALO BI DA GA OBAVLJAJU VALJANO!!!! KAD JA ZEZNEM NESTO U PROJEKTU, ZA BEDNU LOVU, RASTRGNU ME SEFOVI I MAJSTORI, JER TO JE MOJ POSAO!!!!

FLUID:
@Groucho Marх
E pa onda moram da te pitam i ovo, da li si ti jedan od onih koji su bili fascinirani samom pojavom Peppersa pa im nije bilo važno kako sve izgleda i da li imalo ima energije u njihovom nastupu, ili jedan od onih koji zbog love neće sebi da priznaju da je bilo kako je bilo - sve ukupno LOŠE?
Meni nije teško da kažem kako je bilo, ispisah već mnogo toga, ali me uvek zaintrigriraju novi utisci ljudi koji izose svoja mišljenja.

Što mi je teško da priznam, napisao sam već - bila je klasična tezga. Malo ih i razumem, prošli su mnogo veliku kilometražu u životu, sve je to lako razumljivo, mada mi je stvarno žalosno, prosto se oseti da više ne vole to. Ili im je možda bilo takvo veče. Možda je Entoniju stvarno bilo loše.
Ali, generalno, meni je atmosfera medju publikom bila super, zato što se videlo da su svih 100K ljudi sretni što su tu, a to je mnogo lepo. I sasvim dovoljan razlog za dolazak na koncert. Nimalo mi nije žao.

/
@ crnobelo - a zamisli da ja sad tebi kažem da si loše odradila projekat, a nemam pojma o čemu pričam? A? :wink:

crnobelo:
Ja nikako da se odvojim od ovog foruma... valjda cekam neku vest, izjavu, objasnjenje, ako neko slucajno nadje pre mene...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crnobelo:
Nego nije mi bas jasno ovo oko hvalospeva organizaciji... Ja nikad nista organizovala nisam, ALI JA SE NE BAVIM TIM POSLOM A ONI KOJI SE BAVE I TO ZA DEBELU LOVU TREBALO BI DA GA OBAVLJAJU VALJANO!!!! KAD JA ZEZNEM NESTO U PROJEKTU, ZA BEDNU LOVU, RASTRGNU ME SEFOVI I MAJSTORI, JER TO JE MOJ POSAO!!!!
Poštovanje za ove reči. :wink:

pa nije zasao nazalost... samo pocetak je zasao gde treba... ali ja ko sto rekoh.. mrzi me da ponavljam.. nista bolje u zivotu cula nisam... mada ja sam samo prosecna srpkinja.. a ti si ocigledno nahvatao bogato iskustvo na svetskim koncertima...
Moglo je mnooooogoooo bolje!! Sigurno!!Ali i ovo mi puno znaci!!!!

crnobelo:
pa nije zasao nazalost... samo pocetak je zasao gde treba... ali ja ko sto rekoh.. mrzi me da ponavljam.. nista bolje u zivotu cula nisam... mada ja sam samo prosecna srpkinja.. a ti si ocigledno nahvatao bogato iskustvo na svetskim koncertima...
Moglo je mnooooogoooo bolje!! Sigurno!!Ali i ovo mi puno znaci!!!!
Ehehej da ne preterujemo... :lol: :lol: :lol: oko ovog bogatog iskustva na svetskim koncertima... :lol:
Čekaj polako, stani... radi se o predznanju o nečemu i očekivanju onoga što znaš da neko može da ti pruži u nečemu a NIJE. Kod mene je tako, očekujem realno što sam video da bend može. Ne očekujem vanzemaljske sposobnosti i slično. U odnosu na to sve je bilo neenergično i mlako... ko je zadovoljan sa tim je i srećan i nije... jer živi u zabludi.

e, ajde svi mi nezadovoljni celom ovom pricom festival ili koncerat, ko koga i u kojoj pozi, uradimo sledece: pokusamo da skupimo sto vise ljudi sa imenom prezimenom, JMBG i brojem karte...pa taj spisak zatrazimo od ticket line-a ili erste banke gde su se karte kupovale, cisto radi poklapanja i dodatnih dokaza( a cak i to ne mora, pretpostavimo da bi nas iscoolirali), pa trass sve to na sud, pa kom obojci tom i dzeri :lol:
trazimo za celu ovu za*ebanciju 2 miliona eu, kao grupa gradjana prevarena i nasamarena...u slucaju da ova epizoda ne padne u zaborav kao ona situvacija sa Bijelim Dugmetom, sa tim parama organizujemo koncert RHCP negde u Srbiji, za istu cenu kao i ovaj festival...tu se sve uklapa? :D
osvetlili bi obraz, ono barem ljudima koji su bili na onoj livadi u vidu obicnih fanova i ljubitelja dobrog zvuka...a mozda cak, kada bi entoni i ekipa culi sta su fanovi u Srbiji preuzeli da urade, dodju da nam otprashe i sa popustom :mrgreen:

Ljudi ovo jeste bio samo festivalski nastup ali dobro smo i to dobili, a platili koncert razlika ide nekome u dzep. Fstival je bio i u Bilbau 22. ali tamo sviraju cesto, a u Nijemegenu u Holandiji 24. pravi koncert evo set liste

Početak 20:58

01. Intro
02. Can't Stop
03. Dani California
04. Under The Bridge
05. Jam
06. 21st Century
07. Parallel Universe
08. Snow ((Hey Oh))
09. Songbird (John)
10. Get On Top
11. Emit Remmus
12. So Much I
13. Around The World Bass Intro
14. Don't Forget Me
15. Hump de Jam
16. Hump De Bump
17. Californication Intro
18. Californication
19. By The Way

22:19

Bis:

20. Chad Drum Solo
21. Flea's Trumpet
22. C'mon Girl
23. Give It Away
24. End Jam

Kraj 22:44

tamo im nije bilo tesko ni da zamene instrumente na Hump De Bump kao u spotu ali platili ljudi punu cenu pa imali sta i da vide. Sve u svemu bolje ista nego nista

pa dobro... to je definitivno vise od onoga sto vecina ljudi ima u startu...
cini mi se da nikome nije bas stalo do muzike, zvuka i da nisu svesni sta je moglo da bude... a da je moglo i da ih nikada ne vidimo... i da ih verovatno ova zemlja nece videti, a toliko su normalni pa cak i da ih njihov guru savetuje suprotno.. i sve kritike za nastup i organizaciju ali kajala bih se da sam propustila ovu priliku do kraja svog zivota, nisam u zabludi, samo u neznanju, a svesna sam neznanja i nadam se da cu to jednog dana nadoknaditi...

pa je*ga, mi sve to trasnemo na specijalni sud :lol:
ma hajde, kada bi pokrenuli toliku inicijativu, imali bi ogromnu medijsku podrsku, a mogli bi se potruditi da iskopamo i izjave ovih muljatora u medijima (TV, radio, dnevne i nedeljne novine) u zadnjih 2-3 meseca, pa da vidimo gde je to i ko to prodavao karte za Green Festival :D
i josh tuzimo Tuborg :mrgreen: uortachimo se sa Becksom :lol:

MASTERMIND:
jer nije isto sve to doziveo neko ko je npr. isao vozom ili nekim busom do tamo,znaci cimanje,pa onda ko zna koliko peske ko zna odakle do tamo,pa onda ovamo dranje za sve,pa u povratku sav mokar nekoliko sati se cimao da opet nadje neki "organizovani" prevoz ili sta vec po ko zna kojoj ceni,i stigao kuci u 7
Ti dosao iz indjije u 7h kuci. Pa ja sam se sa koncerata u budimpesti vracao oko 5 ujutru, a sad skoro iz sofije vratio sam se u 6:30h.

Powerslave:
Ti dosao iz indjije u 7h kuci. Pa ja sam se sa koncerata u budimpesti vracao oko 5 ujutru, a sad skoro iz sofije vratio sam se u 6:30h.
ne...ja sam na srecu imao ovakvu akciju..
MASTERMIND:
i nekome koje srecom imao prevoz do tamo,opusteno uz neku manju guzvicu do tamo,kola na parkingu,pred pocetak sat vremena usao,nasao kola posle 10-ak min.taman kad je pocela kisa,od 3 i po sata provedenih na parkingu 3 spavao 8) i posle opsuteno vratio..srecom (uz to sto se izduvala guma na parkingu i bez rezervne cim po pumpama i nijedna nema ,a na pitanje gde je ovde benzinska pumpa pandur saobracajac odgovara.."ne znam ja ,ja sam iz mitrovice" :? )
.....

Ljudi ajde stvarno da se uozbiljimo..kad vec nemamo pravnu drzavu..ajde da je sami stvorimo!!!
Kukanjem ne menjamo stvari...
Akcija...
Ja sam vec mislila da saljem mail Jesicu i Exitu....mislim oba su u pripremi...znam da time nista ne menjam, ali prosto ne zelim da sedim skrstenih ruku...sa glavoboljom koja me ne popusta vec dva dana (zbog saznanja da sam izmanipulisana i pored uredno razvijenih sivih celija)....i promrzlinama koje su posledica `savrsene organizacije` ........

Stadium Arcadium:
Ljudi ajde stvarno da se uozbiljimo..kad vec nemamo pravnu drzavu..ajde da je sami stvorimo!!!
Kukanjem ne menjamo stvari...
Akcija...
Ja sam vec mislila da saljem mail Jesicu i Exitu....mislim oba su u pripremi...znam da time nista ne menjam, ali prosto ne zelim da sedim skrstenih ruku...sa glavoboljom koja me ne popusta vec dva dana (zbog saznanja da sam izmanipulisana i pored uredno razvijenih sivih celija)....i promrzlinama koje su posledica `savrsene organizacije` ........

ja podrzvam i tvoj sam covek, aleluja da se neko dosetio konkretih koraka
ja o tome shkrabam ovde vec dva dana
e, da, i srecan mi rodjendan :lol:

per aspera ad astra

evo jedan vrlo zanimljiv clanak sto sam nasao na nekom forumu

Pocetak je kasnio skoro sat vremena, jer su menadzeri RHCP-a koji su bili u jednoj od letilica, primetili da ima previse ljudi u Areni, i trebalo im je oko sat vremena da fotografisanjem a onda metodom kvadrata odrede da u Areni ima oko 110000 ljudi!!! Njihova glavna menadzerka je po sletanju ulozila zestok protest zbog vidne prevare, a samu grupu najteze je pogodila cinjenica koju su saznali bukvalno na sam dan koncerta, da su oni predstavljeni lazno kao glavna grupa koja ce odrzati koncertni nastup, dok su karte rasprodavane za samo par dana sirom zemlje i okruzenja sa najavom KONCERTA RHCP-a, a da je tek mesec dana kasnije objavljeno da je u pitanju festival!!! Svesni su bili da ce se ljudi razocarati tako kratkom svirkom, jer su ocekivali koncert, od vise od dva sata, kako je i pisalo u programu na sajtu Exita…

Bezvoljno su odsvirali sve pesme, ali ipak profesionalno, ne moze im se nista zameriti na samoj svirci, jer je bila besprekorna, ali komunikacije sa publikom nije bilo, jer je bes kljucao u njima… IZ REVOLTA PREMA ORGANIZACIJI, NAPUSTILI SU KONCERT POSLE SAMO JEDNE PESME ODSVIRANE NA BIS, IAKO SU TREBALI DA ODSVIRAJU JOS NEKOLIKO, TO JE BILA NJIHOVA OSVETA, I DA’ CE BOG PA CE NEKO OZBILJAN OVO PROCITATI, ISPITATI STVAR DO TANCINA I ORGANIZACIJU TUZITI, JER JE ZBOG NJIHOVE POHLEPE, 90% LJUDI, MUCENIH, KOJI SU DOSLI IZ CELE SRBIJE I POLA EVROPE, OTISLO KUCI ISPIJENO, I POTPUNO RAZOCARANO! ZNACI, KRIVCI SU EXIT ORGANIZACIJA, NE KRIVITE GRUPU KOJU SLUSATE I VOLITE CEO ZIVOT!!!
Ovo sam našao na forumu B92.
Moj komentar na ovo je zaprepašćenje i na ovo boldovano mogu da kažem da ja i na CD-u ili nekom videu imam isti utisak profesionalnosti i besprekornosti. To da je bilo bezvoljno to se osetilo, kao i nepostojeća komunikacija sa publikom.
Sad mi je krivo što se bar nisam napio kao čovek pa da ne primetim sve ovo. :| :lol: :lol:

Back