Red Hot Chili Peppers

Vodjena_snom:
a kako se zove basista:lol:
ajde,barem postavu benda znas:lol:
valjda:lol:
pa pazi kad ja koji "ne znam nista" o njima,znam vise od tebe koja "znas sve"
potvrda je par postova iznad
kao sto rekoh ranije,mene zabole za te nebitne detalje tipa broj cipela,omiljena hrana :? i sl.
nisam klinac,nisam ni tinejdzer....NISAM FAN sta god to znacilo

btw peperse sam prvi put video u osnovnoj skoli jos u filmu Thrashin' '88 ili '89 8)
ali naravno da ih tada nisam slusao

i u najmanju ruku je smesno,a prelazi u tuzno to nekakvo nadmetanje u tome ko vise nebuitnih sranja zna,ko je ovo,ko je ono :?
kao da svi vi hocete da dokazete da ste BAS VI FAN No.1
rekoh ranije da bi bilo ql da postoji neki "fanometar" da vidimo ko zaista najvise uziva u njihovoj muzici...ali ne postoji :neutral:

ja NIKADA nisam rekla da znam sve o njima!
stavise,o njima znam veoma malo...ok,nesto osnovno...nikada nisam ulazila u stvari tog tipa koji broj cipela,koliko kilograma...to je nebitno!
meni se njihove pesme svidjaju....sta se mene tice koji broj nosi anthony???

MASTERMIND:
i u najmanju ruku je smesno,a prelazi u tuzno to nekakvo nadmetanje u tome ko vise nebuitnih sranja zna,ko je ovo,ko je ono :?
kao da svi vi hocete da dokazete da ste BAS VI FAN No.1
rekoh ranije da bi bilo ql da postoji neki "fanometar" da vidimo ko zaista najvise uziva u njihovoj muzici...ali ne postoji :neutral:
i nikada se nisam nazvala najvecim fanom!
to sto ih volim ne cini mene velikim fanom!
volim pesme,a fan jesam...evo od jedan do sto na listi ja bih bila 78...znaci,jako nisko...ako ne i nize...

E procitala sam vam prethodnu stranu i nemogu da verujem da niko od vas ne zna kako se zove basista,pa sta cete uopste na ovoj temi,kapiram idete na koncert ali da se radujete ovde...mislim bas ove ljude ovde zanima vase radovanje 'jao jos sutra' i slicno...idite radujte se sa svjom najboljom drugaricom a ne sa ovim ljudima koji pricaju o pametnim stvarima...a sto se prevoza tice predlozila bih vam voz zato sto sam cula da je bolje i lakse stici do njive..

Back