- Poruka
- 5.751
e,onaj masdtermind obrisa poruku!piiiiih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pazi kad ja koji "ne znam nista" o njima,znam vise od tebe koja "znas sve"Vodjena_snom:a kako se zove basista
ajde,barem postavu benda znas
valjda![]()
:? Mene pitaš?Vodjena_snom:a kako se zove basista
ajde,barem postavu benda znas
valjda![]()

masterm9inda,koji me je pogresno shvatio...FLUID::? Mene pitaš?![]()
ma nisam te pogresno shvatio,nego ti imas 13 god. i sada su ti MNOGO bitne stvari koje ce ti biti nebitne i smesne za 10-ak godinaVodjena_snom:masterm9inda,koji me je pogresno shvatio...

i nikada se nisam nazvala najvecim fanom!MASTERMIND:i u najmanju ruku je smesno,a prelazi u tuzno to nekakvo nadmetanje u tome ko vise nebuitnih sranja zna,ko je ovo,ko je ono :?
kao da svi vi hocete da dokazete da ste BAS VI FAN No.1
rekoh ranije da bi bilo ql da postoji neki "fanometar" da vidimo ko zaista najvise uziva u njihovoj muzici...ali ne postoji![]()
ok...nije bitno...pokusavam da ti kazem da sam DALEKO od najveceg fana... ;-)MASTERMIND:ma nisam te pogresno shvatio,nego ti imas 13 god. i sada su ti MNOGO bitne stvari koje ce ti biti nebitne i smesne za 10-ak godina![]()

Mahaćemo ručicama.MASTERMIND:nego drugari...kako cemo da se prepoznamo na koncertu?![]()

Ja ću sigurno vozom. Nekako mi je najlepše.Corto Malteze:ja ne znam kako da idem, da li kolima ili bus ili voz, jutros sam slusao ovog lika gradonacelnika Indjije na B92, kaze da vozom od Bg-a ima 35 minuta i da ce ici svaki cas