Red Hot Chili Peppers

Desecration Smile:
Slike sa lica mesta

ajd ako si u Indjiji navrati u kamp, ne moras se prijaviti, dodji cisto da nam neko dodje
mi volonteri se smaramo na kvadrat, jer kamperi bas nesto i ne dolaze, od 200 koji su se najavili do sada je doslo 21o, beda
strasno je dosadno
uostalom ima tamo u dvoristu debele ladovine i kafe bar, kaoi kosarkaski teren i radionica Strip iz SKCa, pa dodjite da sa nama crtate stripove :)

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
ajd ako si u Indjiji navrati u kamp, ne moras se prijaviti, dodji cisto da nam neko dodje
mi volonteri se smaramo na kvadrat, jer kamperi bas nesto i ne dolaze, od 200 koji su se najavili do sada je doslo 21o, beda
strasno je dosadno
uostalom ima tamo u dvoristu debele ladovine i kafe bar, kaoi kosarkaski teren i radionica Strip iz SKCa, pa dodjite da sa nama crtate stripove :)

Hvala na pozivu, ali ja dolazim tek sutra. Te slike je uradio neko i postovao ih na forumu Inđije, ja sam ih samo tamo našla, inače sam iz Beograda i ne mogu da dođem pre sutra uveče, jer čekam drugaricu iz Irske koja ide sa nama na koncert, a druga drugarica ima ispit :-(

Pera Kojot-SUPER GENIJE:
Al su nas volontere ispalili danas u Indjiji
na prvom sastanku su nam rekli da sa akreditacijama mozemo da udjemo i u fan-pit, posle su u toku ovih dana volontiranja rekli da mozemo samo u arenu uci, a danas, danas su nam besramno saopstili da sa akreditacijama ne mozemo nista, da pregovaraju sa organizatorima Exita da nam nabave karte al da od toga najverovatnije nece biti nista

koja ispala
poludela sam

dobro je da nisam prodala onu kartu sto sam imala viska, sad bih se ubila
s tim da ce me ubiti drug kojem sam obecala tu kartu
tesko meni
Cekaj shta oces da kazes???
Pa jel vazi ona pricha da prvih ped hiljada idu u fan-pit????

Vodjena_snom, da iole nešto znaš o bendu, znala bi da svaki njihov koncert počinje uvodnim instrumentalom i pesmon Can't Stop. ;)

analogdigit: nisi shvatio o čemu devojka priča. Ona je VOLONTER, dakle radi u kampu u Inđiji za džabe i tim ljudima su obećane karte za koncert i ulazak u fanpit. E, izgleda da im neće dati karte! UŽAS.

Desecration Smile:
Vodjena_snom, da iole nešto znaš o bendu, znala bi da svaki njihov koncert počinje uvodnim instrumentalom i pesmon Can't Stop. ;)

analogdigit: nisi shvatio o čemu devojka priča. Ona je VOLONTER, dakle radi u kampu u Inđiji za džabe i tim ljudima su obećane karte za koncert i ulazak u fanpit. E, izgleda da im neće dati karte! UŽAS.

Hm, ne mogu da verujem !!!!!
Pa to nije fer !!!
DOLE organizatori!!!!!

Desecration Smile:

ma mislila sam da ce nesto promeniti...
sta si odmah skocila:roll:
znam da uvek pocinju s can't stop... :roll:

Back