Red Hot Chili Peppers

ONO JE POBEDILO U TAKMIČENJU ZA NAJBOLJI DIZAJN ZA KAČKET???? ONO!!!! To je bio retardirani dizajn o kome sam vam pričala.

22f3898b60gh3.jpg

Ovo su bili ostali polufinalisti...mislim, normalni dizajni za kačket, a ne bezveze fotka sa nečije mature od pre 20 godina. Besna sam na klub obožavaoca, nema šanse da nas bend tako zeza i ako mi to pošalju u paketu za zlatnog člana, vratiću im paket!

Kakva sramota! Ne mogu da verujem!

Anthony, Heather (i beba :wink: ) 19.06.2007:

PRESRECNA SAM!!! Jos 6 dana i Anthony se NAPOKON obrijao!!! (Mislim, nije njemu lose bilo ni onako, lepom coveku sve lepo stoji:P), ali mu je ovako mnoooooooogo bolje!!!
Pocela sam da skacem po kuci od srece!!! Drala sa se kao kreten: "Napokooooooooon!!!!!!!! Nesto diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno se desilooooooooo!!!" I onda sam od srece toliko izgnjavila i izgrlila sestru!!! :grin: :grin: :grin: A stomacic joj je presladak.... ;) ;) ;)

Mmmmmmmmmmmmmm miris Peppersa se već oseća u vazduhu! LooL. Jedva čekam da odem na koncert i uletim u masu od 100 000 ljudi ! Biće to jedinstveno iskustvo !!! Pre god. i nešto sam na ovoj temi poželeo da dođu i sada kada imam ulaznicu ZNAM da se čuda dešavaju !!! lol again :)

RED HOT CHILI PAMPERS. cudan stil ,sve pesme o tamo nekoj ljubavi,neki kazu prze ma prze svoj ***** na raznju.prosto su sranje samo ljudi slusaju prokleto lagane pesme.mislim da nisu ni rock stila.i ona pema tell mu baby OCELI MU RECI TA JEBANA BEBA NESTO ****** GA ONA.

KROSTIC:
RED HOT CHILI PAMPERS. cudan stil ,sve pesme o tamo nekoj ljubavi,neki kazu prze ma prze svoj ***** na raznju.prosto su sranje samo ljudi slusaju prokleto lagane pesme.mislim da nisu ni rock stila.i ona pema tell mu baby OCELI MU RECI TA JEBANA BEBA NESTO ****** GA ONA.
ako ih ne volis ne moras bar da ih vredjas cuo si 2-3 pesme i sad si kao ekspert...

Back