Red Hot Chili Peppers

Drugari, ne spemujte!

Taktika nije potrebna. Samo sreća i brzina.

Treće živo izdanje zove se Off The Map.

Jeco, to još nije dovoljno: treba reći da je Džoš, koga ja zovem Đoša (onako, po srpski) sa njima od 2000. godine, kada je pratio Džona kome je bio potreban neko da ga čini psihički stabilnim posle odvikavanja od droge. I onda je Džoš sarađivao sa Džonom na većini solo albuma od Shadows Collide With People pa nadalje. Takođe je bio član grupe The Bicycle Thief, svirao je sa PJ Harvey i Gnarls Barkley, a više o njemu možete naći na
Greatest Hits

Spava mi seee...spavala sam samo od jedan do tri danas...

jooj,sinoc sam sanjala kako sam sa drugaricom isla na koncert,sve je teklo po planu cak smo imale i besplatne karte za voz,i kad smo vec skoro stigle u Indjiju ja sam shvatila da sam zaboravila kartu!kakav baksuz!
svaka ti cast Desecration sto si uspela sve japance da kupis i ja sam juce malo sopingovala kupila sam sebi originalne Uplift Mofo Party Plan i Out In LA,htela sam da kupim i Off The Map,ali nema se...

Ja sam videla 'uzivo' jedino One Hot Minute to japansko izdanje,na platou,posto redovno kad odem u grad tamo parim oci,dok ne skupim kintu za ostale original cd-ove...Cool je....
Jeco pa ja koncert sanjam toliko da pocinje da me plasi i zabrinjava...... ;)
Juce sam naisla u nekoj knjizari na Scar Tissue i imala sam neopisivu zelju da je kupim,iako je vec IMAM!!!!!! :sad: Reci da to nije zabrinjavajuce.....I kupila bih je 100% nego nisam imala kintu....
E kad se za koji dan vratim sa ekskurzije ima da sve pare potrosim na albume RHCP,koje nemam na cd....Jeeeeee :D ;) .....
Odoh da se pakujem.....
Kiss...Pozdrav!!!!! :D

ivanafreakystyley:
Jeco pa ja koncert sanjam toliko da pocinje da me plasi i zabrinjava...... ;)
Juce sam naisla u nekoj knjizari na Scar Tissue i imala sam neopisivu zelju da je kupim,iako je vec IMAM!!!!!! :sad: Reci da to nije zabrinjavajuce.....I kupila bih je 100% nego nisam imala kintu....
i ja se pomalo plasim za svoje zdravlje,da se ne onesvestim tamo...mada ne verujem posto mi se dosada nije desilo da se onesvestim...takodje se bojim da ne budem 200m od stage-a pa da ne vidim nista :cry: :cry:

Ako pijete dovoljno vode i ako se obučete normalno (dakle: NE majice kojih više nema nego što ima, tu postoji opasnost da vam ih neko i skine - znam devojku kojoj se to desilo, ali NE ni nešto debelo sa dugim rukavima), stavite neki kačket i jedete kad treba, nećete se onesvestiti.

Inače, u Beču su izvlačili ljude preko mene i mojih drugova i, znate šta je zanimljivo: uglavnom se onesvešćuju momci.

Mene ima ko da čuva, pa se ne brinem...i apache ima ko da čuva :D

Ivana, videla si japanski OHM???? To znači da mi je promakao! Ništa, odo' sutra i po njega.

ivanafreakystyley:
Ma kakvih 200m,drzi se ti mene i ima i na binu sa mnom da se popnes.... ;) :D
Ako ne to,onda ces BAR biti u prvom redu...
Ja STVARNO cesto sanjam koncert,ili mislim na koncert,to je stvarno malo...hmmm.
super,onda idem sa tobom :p :p :p
moracu da pocnem da vezbam sprint pa da kad otvore kapiju uletimo ko pticaoe trkacice:)
a sto se odece tice nisam u fazonu tih extra small majcica tako da ce to biti ok...
a za desecration-koliko ti otprilike stignes pre otvaranja kapije i za koliko vremena od otvaranja bude popunjeno da kazem 10m?malo sam neupucena sto se toga tice...
e da i procitala sam da ce biti izgradjena nek ooogromna ograda i kao nek nadstresnica(tako nesto0 pa oni koji nemaju kartu nece moci da vide sta se desava unutra...

Zamrla tema, a? Pa Peppersi su toliko cool da je za njih potrebno više od jedne teme.

http://www.rhcpserbia.net ... npr. ceo domen.

Ko ne bude bio dobar, ko bude nervirao apache koja je ORIGINALNI freakapotamus među nama i ko bude spemovao, ići će da se šeta.... :p Ili to ili će ga poljubiti Džonova devojka. Dakle, morate da budete dobri.

Oktobar, pazi se, on je moj. :p Nije da ga ne delim, moja drugarica ga obožava, a i jedan dečko koji mi se sviđa ga voli na poprilično čudan način, ali... ;) Moram da motrim konkurenciju!

Desecration Smile:
Zamrla tema, a? Pa Peppersi su toliko cool da je za njih potrebno više od jedne teme.

http://www.rhcpserbia.net ... npr. ceo domen.

Ko ne bude bio dobar, ko bude nervirao apache koja je ORIGINALNI freakapotamus među nama i ko bude spemovao, ići će da se šeta.... :p Ili to ili će ga poljubiti Džonova devojka. Dakle, morate da budete dobri.

Oktobar, pazi se, on je moj. :p Nije da ga ne delim, moja drugarica ga obožava, a i jedan dečko koji mi se sviđa ga voli na poprilično čudan način, ali... ;) Moram da motrim konkurenciju!
uh,dobro sam prosla :lol: :lol: :lol:

Back