- Poruka
- 12.955
uuuuu sad i glumimo malo po forumu?nemozes ti da se ljutis na mene.previse me volis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja se pomalo plasim za svoje zdravlje,da se ne onesvestim tamo...mada ne verujem posto mi se dosada nije desilo da se onesvestim...takodje se bojim da ne budem 200m od stage-a pa da ne vidim nistaivanafreakystyley:Jeco pa ja koncert sanjam toliko da pocinje da me plasi i zabrinjava......![]()
Juce sam naisla u nekoj knjizari na Scar Tissue i imala sam neopisivu zelju da je kupim,iako je vec IMAM!!!!!! :sad: Reci da to nije zabrinjavajuce.....I kupila bih je 100% nego nisam imala kintu....

super,onda idem sa tobomivanafreakystyley:Ma kakvih 200m,drzi se ti mene i ima i na binu sa mnom da se popnes....![]()
![]()
Ako ne to,onda ces BAR biti u prvom redu...
Ja STVARNO cesto sanjam koncert,ili mislim na koncert,to je stvarno malo...hmmm.

Ili to ili će ga poljubiti Džonova devojka. Dakle, morate da budete dobri.
Nije da ga ne delim, moja drugarica ga obožava, a i jedan dečko koji mi se sviđa ga voli na poprilično čudan način, ali... majke mi!!!moj drug nikola me sada zeza...aleksandra kiedis...jel zvuci???jecawaste:ma stvarno![]()

uh,dobro sam proslaDesecration Smile:Zamrla tema, a? Pa Peppersi su toliko cool da je za njih potrebno više od jedne teme.
http://www.rhcpserbia.net ... npr. ceo domen.
Ko ne bude bio dobar, ko bude nervirao apache koja je ORIGINALNI freakapotamus među nama i ko bude spemovao, ići će da se šeta....Ili to ili će ga poljubiti Džonova devojka. Dakle, morate da budete dobri.
Oktobar, pazi se, on je moj.Nije da ga ne delim, moja drugarica ga obožava, a i jedan dečko koji mi se sviđa ga voli na poprilično čudan način, ali...
Moram da motrim konkurenciju!

ja sam najbezopasnija...on je 31 godinu stariji od mene...ipak nemam sanseDesecration Smile:Nisi...jedno je biti protiv mene, jedno protiv 1/2 ženske populacije![]()
...