Red Hot Chili Peppers

Slusajte sad foru... :confused:

Ja zovnem juce ticket..i kazem da sam trazila dostavu na adresu, pitam kad pocinju sa istom -ona me pita kad i gde sam rezervisala..ja kazem Plato 4-og marta..a ona ce meni ne moze kucna dostava..morate licno u Plato! :shock:

Ja jutros odem u Plato..vidim guzva...kazem devojci sta mi je rekla kokoska iz ticketa...ona ce meni..a ne,ne sigurno dobijate karte na adresu-nista ne brinite!!!! :shock: :shock:

Pokusavam vec 2 sata da dobijem ticket..niko mi se ne javlja. :evil:

A na svu moju muku sutra imam ispit.....

Help...

A sta znaci guzva je ali ne velika obzrom da dolaze RHCP? Jel nije problem da neko kaze koliko je minuta ili sati cekao da dodje na red i podigne kartu? Hvala unapred, unervozio me prethodni post pa mozda bolje da ja odem tamo;-)

Na sajtu nema nista..pise da je koncert rasprodat i da nema vise rezervacija netom vec moras telefonski da se upises na listu cekanja....

A na exit-ovom sajtu pise da samo vaze karte kupljene na sajtu Exita ili Ticketu....

Exit ima karte za Pepperse samo ako kupis i za exit....

Eto to je sve sto znam...

Jao ljudi dusu sam ispustila!Cekala sam punih osam sati!Ne jedan,ne dva vec osam sati.Za to sve vreme sam pojela dva sendvica,cokoladno mleko ,sok,twix,dva sladoleda,jedno dvadeset puta sela dok je drugarica cuvala red!Ti ljudi tamo su idioti,oni stampaju jebene karte na licu mesta!Dok sam izlazila iz budjave prodavnica sa kartom u ruci sva sam bila prebledela,i sva sam se tresla,ali ipak DOBILA SAM SVOJU KARTU!!!!!!!!!!!!!!!!By the way,srela sam Apache i na trenutak sam videla Desecration Smile,al ona mene nije,opet je slikala ceo red! :D

plato music store i valjda bilet servis...naravno moras imati rezervisano....
joj sto me danas iznervirala neka tetka ispred mene,sve vreme je kenjala nesto u fazonu kao entoni falsira,mamicu joj njenu,pa da nema vokala oni ne bi bili rhcp vec neka druga grupa....uostalom kako su joj oni omiljena grupa ako ne voli glas pevaca...glupaca!

Back