Red Hot Chili Peppers

Spotic je bas super....istina ne leci na njih ali sta hvali malo za promenu!
Omiljeni deo mi je kad Anthony (My love...) trese sisitjima...Bog ga blagoslovio..

Thank`s D.S.

A sto se tice tog bezanja...ma ja bih ih se odrekla..ko ne voli Pepperse ne voli ni mene i odmah dobijemo jednu disfunkcionalnu porodicu.... :!:

Srecom ovi moji ne raspravljaju o ukusima 8-)

Ponovicu: mnogo ih volim i sve bih dala za njih i spot je u neku ruku dobar,jer je drugaciji,mislim svi njihovi spotovi su drugaciji jedan od drugog,ali ovo je malo previse,kao 50 cent,nelly i ostali reperi kojima neke ribe za dobre pare tresu zadnjicama i slicnim adutima.sto je mnogo,mnogo je!

jer zna neko mozda kad imas kartu za exit i kad kupujes kartu za peperse po jeftinijoj ceni od 1500 zbog toga sto vec imas ovu za exit jer se ona razlikuje od ostalih karata za peperse posto bi kupio preko jednog druga sto vec ima kartu za exit tako da me zanima jer mora da pokazes na ulazu za koncert i ovu za exit i ovu jeftiniju za peperse da bi uso

Mr.Masacre:
jer zna neko mozda kad imas kartu za exit i kad kupujes kartu za peperse po jeftinijoj ceni od 1500 zbog toga sto vec imas ovu za exit jer se ona razlikuje od ostalih karata za peperse posto bi kupio preko jednog druga sto vec ima kartu za exit tako da me zanima jer mora da pokazes na ulazu za koncert i ovu za exit i ovu jeftiniju za peperse da bi uso
neeeeeeeeeeeee,to nema nikakve veze, ako ti imas kartu za rhcp pokazes je udjes,nema veze sto je preko exita,sta bi sad ja trebala na ulazu da kazem da mi je karta od 1990 zato sto sam u prvih 15000,u boli ih,bas ce to da gledaju!opusteno kupi kartu! :D

Back