Meni je sa tog albuma, My friends (ona verzija spota, koja je na reci), suuuper spot

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ans d' histoire vraie:...Dani California.....!!
Nešto me zanima...odakle onda tebi takav nick???Original postavio Desecration Smile
.....A ovo je scena iz novog spota...Desecration Smile....
 super... imash ovu temu pa tamo pishi o RHCPu .......
 super... imash ovu temu pa tamo pishi o RHCPu ....... super je sto znas sta je dobro.oni su mi omiljenimilicaanchy:Ево и мене...јес` да сам млађа...али знам баш пуно о њима...и њиховим песмама...и новим,и старим..
najvise mi se svidja pocetak od snow i onaj deo:now u bring it up,i'm gonna ring it up,just to hear u sing it out.tebi? :-Dhertz:odlični su!
evo upravo slušam Snow
ma sve naj o RHCP :wink:

A reci jel josh u bendu onaj shto se skidao i shto mu je tuki landarao po bini????Ako jeste ima da ga licno ushtrojim ko kasapin debelu veprinuDesecration Smile:Čekamo da njihov zvanični sajt to potvrdi...
...i već gomila ljudi iz cele Evrope hoće da mi nabije ognjište!

Pa ocigledno da ima.Zazmuricu na to ako budu ovde gosotvali.Desecration Smile:Mmmda...to stvorenje svira bas gitaru u bendu od početka.
Videla sam ih uživo i iskreno mislim da taj čovek ima mentalne probleme, tako da...zaboravi to.