Red Hot Chili Peppers

Desecration Smile:
Ko je rekao da mi smetaš? O_o

Nisam smela da kažem za koncert, jer drugarica zna nekoga bliskog bendu ko u nju ima MNOGO poverenja, i rekla mi je da ne pričam nikome, kako ne bismo obe bile u nevolji zbog odavanja poslovne tajne.

Lokacija je stvarno bezveze, ko nam je kriv što smo megalomani...a s druge strane, znajući iz koliko zemalja će ljudi doći, to možda i nije tako čudno.

lokacija je shit, nego ajde sve sto cujete, a nije poslovna tajna, pisite
neko rece da bi vise voleo da cuje neke stare pesme nego npr. tell me baby, (isti slucaj i sa maidenom), a oba benda dolaze u cilju promovisanja novog albuma..ne kazem da mi se ne svidjaju nove pesme samo cini mi se da mi jos nisu prirasle za srce...jbg
naravno da ovaj koncert necu propustiti zbog toga...samo mi jos deluje neverovatno da dolaze!

SMIRITE SE!!!

Obecavam da cu vam reci sve sto bude smelo da se kaze. :)
Po onome sto ja znam, IZ IZVORA BLISKIH BENDU, datum je 26. jun, a lokacija jeste Indjija. Sad se ugovaraju formalnosti oko organizacije, dodatnih standarda, fenklab pretprodaje karata (koja je obavezna) i slicno. Stavise, mislim da je ovo poslednje to sto koci konacnu objavu.

Ne znam odakle su se pojavili 1. i 28. jun kao opcije.

Slike sa Brits nagrada sinoc (ne radi mi srpska tastatura...izvinite sto pisem kao beba)....hvala Juliji iz Rusije koja ih uvek obezbedi;)

Uzivajte, uskoro cu vam dati i Snow sa Gremija.

Manje slike sa sinocnjeg nastupa.

juliachercz6.jpg

juliacher1lb2.jpg

juliacher3si2.jpg

juliacher4ik2.jpg

juliacher5ed4.jpg

juliachernl5.jpg

juliacher1nt6.jpg

juliacher2ek7.jpg

juliacher3ys2.jpg

juliacher4fm3.jpg

juliacher5hy8.jpg

Fli ispred hotela, juce.

juliacheric2.jpg

juliacherqv6.jpg

juliacher1oo4.jpg

Fli stize na Brits Awards 2007 Oasis Party u lokalu po imenu Cuckoo Club, sinoc.

Ced Smit stize na Universal/ Island Records Party, takodje juce u Londonu.

Kad ima, naravno. Julija nalazi te sa sajtova agencija, ponekad nije tu, to zavisi samo od nje. Slike koje ljudi urade na koncertu su nesto drugo, naravno, retko kad su tako savrsene. Sad, ne bih da izigravam primadonu, ali mislim da je par ovih mojih iz Beca ispalo super;)

Mmmda...ja nikako da podelim svoju celu pricu sa vama, treba da konacno prepisem i prevedem...pfft. Spora DS...spora, spora DS.

Desecration Smile:
Kad ima, naravno. Julija nalazi te sa sajtova agencija, ponekad nije tu, to zavisi samo od nje. Slike koje ljudi urade na koncertu su nesto drugo, naravno, retko kad su tako savrsene. Sad, ne bih da izigravam primadonu, ali mislim da je par ovih mojih iz Beca ispalo super;)

Mmmda...ja nikako da podelim svoju celu pricu sa vama, treba da konacno prepisem i prevedem...pfft. Spora DS...spora, spora DS.
a koju pricu?mislim ja sam nova,pa sam neupucena

Imam, mogu da ti posaljem...ta pesma se nalazi na kompilaciji We're A Happy Family - a Tribute To Ramones. Sad, na tom disku postoji i skrivena pesma, Today Your Love, Tomorrow The World, gde je Dzon glavni vokal, a Fli i Entoni ga prate u nekim delovima pesme.

Koja prica? Eto...ja sam bila na dva koncerta pre par meseci, oba puta u prvom redu, i desavale su se manje-vise zanimljive stvari.

Ovde sam direktno izvestavala:
http://forum.krstarica.com/threads/73159&page=54&pp=25

Back