Red Hot Chili Peppers

ljudi......pa oni su vrh vrh vrh vrh....mislim,cula sam,tj procitala danas u novinama da dolaze......jbt....mozda dolaze za bg......aaaaaa
/me je euforicna kad samo pomisli na to......
knjiga je vrh po meni.....mislim dozivljaju su dovoljni sami po sebi,iako mozda Anthony i nije neki pisac....sto se tice pesama.pa ima ih previse da bih nabrajala koje mi se izuzetno svidjaju.....
:}}}

Ja njih baš gotivim. Imam sve njihove albume, od Mothers Milk, Freaky , Blood Sugar Sex Magic, Freaky Styley, One Hot Minute, imam i ove novije, ali ako dolaze u junu, ja bih radije da čujem Breaking the Girl i Suck My Kiss nego Tell Me Baby

Sergi0:
nevera..... :) di nadjoshe Indjiju majku mu.... :D al dobro... :)
ko sazna cenu karte neka turi oma !!!

Jer je bilo prepucavanja da li da se koncert odrzi u Beogradu ili u NS na tvrdjavi
pa su dosli do kompromisnog resenja da se koncert odrzi u Indjiji posto je tacno na pola puta izmedju NS i BG-a da se ni jedni ni drugi nebi nasli uvredjeni :lol:
Organizator koncerta je udruzenje Exit

draganvl:
Jer je bilo prepucavanja da li da se koncert odrzi u Beogradu ili u NS na tvrdjavi
pa su dosli do kompromisnog resenja da se koncert odrzi u Indjiji posto je tacno na pola puta izmedju NS i BG-a da se ni jedni ni drugi nebi nasli uvredjeni :lol:
Organizator koncerta je udruzenje Exit

Kakvo idiotsko resenje.. Mislim, za RHCP cu svakako ici cak i u Indjiju, ali bolje da su ili u BG-u ili u NS-u.. Sta, ako ne mogu jedni da imaju, onda ne moraju ni drugi, pa neka putuju svi? :roll:

Ni meni nije jasno.Ako je organizator "Exit" i ako su oni iz svog dzepa dali pare da ih dovedu ne vidim razlog zasto ih nebi doveli u NS na tvrdjavu.
Mozda su im termini na turneji u julu u vreme odrzavanja Exita vec zauzeti ali mogu odrzati solo koncert na tvrdjavi kao sto je i Sting

A kako vas ODJEDNOM ima toliko kad ste saznali za koncert, a inače samo nas četvoro ovde priča?

U svakom slučaju, DS je konačno ozdravila i donosi vam slike sa Gremi nagrada. OSVOJISMO IH 4!

Hoćete i video klip...kako primaju nagrade? DS ga je ripovala :D

Samo napred!

;)

Takođe, DS je znala za ovaj koncert pre svih vas, hehehe...što danas nešto volim sebe, mora da sam popila previše Pepsi Maxa....

Ko je rekao da mi smetaš? O_o

Nisam smela da kažem za koncert, jer drugarica zna nekoga bliskog bendu ko u nju ima MNOGO poverenja, i rekla mi je da ne pričam nikome, kako ne bismo obe bile u nevolji zbog odavanja poslovne tajne.

Lokacija je stvarno bezveze, ko nam je kriv što smo megalomani...a s druge strane, znajući iz koliko zemalja će ljudi doći, to možda i nije tako čudno.

Back