Red Hot Chili Peppers

Ja takodje nisam fan,ali dobra svirka je dobra svirka!!!!Racimo za Stonse nikad ne bih dao kintu,koliko god veliki bend bili, i koliko god dobru zabavu napravili!!!

Slusao sam one albume sa pocetka i mnogo je bilo bolje nego ovo sad,ali ova priznanja nisu uzalud!!
my favorite : RHCP - Snow (hey oh)

Whitesnake:
Kako mislish ko ima kartu za EXIT da ce cena biti 1.590 din. kad prve karte za EXIT koje su rezervisane preko net-a se isporucuju krajem maja bilo na kucnu adresu bilo da se preuzimaju u bankama ?,oce li tada moci da se kupi po toj ceni karta ako imash kartu za EXIT ?

na sajtu pise "Cena karte sa specijalnim popustom za one koji imaju karte za Exit je 1.590 dinara" uostalom evo ti link pa ti vidi:
http://www.yellowcab.co.yu/vest.jsp?id=330

stojkeee:
Ja takodje nisam fan,ali dobra svirka je dobra svirka!!!!Racimo za Stonse nikad ne bih dao kintu,koliko god veliki bend bili, i koliko god dobru zabavu napravili!!!

Slusao sam one albume sa pocetka i mnogo je bilo bolje nego ovo sad,ali ova priznanja nisu uzalud!!
Za Stonse nebi dao kintu ?????????
Ti si LUD !

stojkeee:

shta li se desilo sa danashnjim sistemom vrednosti... sonsi su kult dechache... pepersi im nisu ni do kolena, 'ma koliko veliki bend bili'... drago mi je shto dolaze i naravno da tju itji, ali to se ne moze porediti sa stonsima... jesi slushao ti nekad peperse uzivo, pa makar i na tvu? muzika-sjajna, vokal-blagi uzas... to sa stonsima nema...

no further comment...

bigsister:
shta li se desilo sa danashnjim sistemom vrednosti... sonsi su kult dechache... pepersi im nisu ni do kolena, 'ma koliko veliki bend bili'... drago mi je shto dolaze i naravno da tju itji, ali to se ne moze porediti sa stonsima... jesi slushao ti nekad peperse uzivo, pa makar i na tvu? muzika-sjajna, vokal-blagi uzas... to sa stonsima nema...

no further comment...
Upravo to!Tri najveca benda svih vremena na svetu su(najveca u smislu koliki su rezultat uopshte postigli a ne po principu "svako ima svoj ukus") :
1.The Beatles
2.The Rollingstones
3. ........................ e sad pored broja tri nemogu bash napisati nishta konkretno zato shto se za to mesto izborilo par bendova kao shto su recimo : Pink Floyd,Led Zeppelin,Cream,The Yardbirds,The Doors,Deep Purple,Queen....itd.(sigurno sam ovde izostavio neki bend,nemojte mi zameriti na tome).Tako da trece mesto deli tih par bendova,a za prva dva se zna 101 % ..... tako da ..... ta informacija da R.H.C.P. ima vishe publike od Stones-a je nazalost tacna jer mnogo je u danashnje vreme klinaca lozaca shto se prze na R.H.C.P. kao shto sam ja recimo i gomila vas koja postujete na ovoj temi,i onda je logicno da ce oni imati mnogo vishe publike od Stones-a.
Da se razumemo(to sam vec i ranije govorio)nisam ovim postom hteo da kazem da je R.H.C.P. losh bend,daleko od toga .... dobar je to bend,naravno.Ali malo smo pobrkali system-e vrednosti jbg. :( a to nikako netreba raditi !!!

Whitesnake:
Za Stonse nebi dao kintu ?????????
Ti si LUD !

Ja se potpuno slazem da su stonsi veliki bend, verovatno najbolji svih vremena ,ali ljudi MENI SE TO NE SVIDJA,sem nekoliko pesama ostalo mi nije blisko i jednostavno me ne interesuje!!!
Za mene su THE DOORS No.1, sve ostalo stvar trenutka i mislim da to blage veze nema sa nekakvim "sistemom vrednosti" sto neki ovde spominju,a mislim da se odnosilo na moj komentar!

stojkeee:
Ja se potpuno slazem da su stonsi veliki bend, verovatno najbolji svih vremena ,ali ljudi MENI SE TO NE SVIDJA,sem nekoliko pesama ostalo mi nije blisko i jednostavno me ne interesuje!!!
Za mene su THE DOORS No.1, sve ostalo stvar trenutka i mislim da to blage veze nema sa nekakvim "sistemom vrednosti" sto neki ovde spominju,a mislim da se odnosilo na moj komentar!
Pazi i meni se Rollingstones-i nesvidjaju neshto preterano da kazem!Imaju dobrih stvari(to neosporavam naravno).MNOGOOOOOOO vishe cenim i volim Whitesnake i oni su kako ti kazesh "ZA MENE" No. 1 ,ali ja ovde nisam pricao o tome ko je "ZA MENE" No. 1 nego o tome ko je No. 1 po postignutom uspehu u svojoj karijeri,a to se naravno zna,i nema apsolutno nikakve veze sa licnim ukusom!I ja bih recimo napr. voleo da su Whitesnake ili shta ti ja zna Deep Purple,Uriah Heep postigli veci uspeh u karijeri nego recimo Rollingstones-i,Beatles-i,itd. iz razloga zato shto su "ZA MENE" mnogo bolji bendovi od Stones-a,Beatles-a,itd. ,ali nazalost nije tako :( ,cinjenice su cinjenice... :( ,JBG :( !!!!To je upravo taj system vrednosti kako sam ga nazvao!Mozda sam se pogreshno izrazio,ako jesam ispravite me(jbg. niko nije savrshen). :)
P.S. stojkeee,jeste se odnosilo na tvoj komentar....

Back