RHCP forever
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
Eeee,znam za to
Meden je sav![]()
Hehe... Joooooj, blago tim fanovima.
Ja bih UMRLA da mi se tako nesto desi... Zamisli ja zaboravim hemijsku... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee,znam za to
Meden je sav![]()
Ja bih UMRLA da mi se tako nesto desi... Zamisli ja zaboravim hemijsku... Hehe... Joooooj, blago tim fanovima.Ja bih UMRLA da mi se tako nesto desi... Zamisli ja zaboravim hemijsku...
![]()
I to je kod njega bila
Ma,nije se uobrazio uopste..Najjaci su!Kumo,dolazim za 15 min najvise..Samo da se..Znas...

Postavi sliku.
Btw, spamujemo... Ubice nas...![]()

Videla sam to juce, cim je izaslo... Ne izgleda, samo je tu tako ispao.Veruj mi.
Srce mojeeeeeeeee...
Znam da su neke pricale jos pre da izgleda staro, pa onda 2 dana posle toga, kad izadju nove slike, da izgleda FENOMENALNO. Znaci, to zavisi od dana...
Jadan, umoran je i sam je izjavio da spava kad stigne, zbog bebe... Mada, meni je i sad diiiiiiiiivan...
![]()

Poslacu ti slikE sutra na pp
A i ti ces mi poslati slike 2 Pikacua (ko razume - shvatice)![]()
)'Aj da ti verujem
Ne znas kako mi je krivo kad ga vidim tako
Srcko![]()
Bila je bas pre par nedelja na VH1- najgore obrade ikada. Sad bas slusam i kidam se od smeha. Koje su to jadnice od devojaka, da tako upropaste legendarnu pesmu.
Hahaha.... Kumo, jesi li cula obradu "Under the bridge" od All Saintsa?Bila je bas pre par nedelja na VH1- najgore obrade ikada. Sad bas slusam i kidam se od smeha. Koje su to jadnice od devojaka, da tako upropaste legendarnu pesmu.

:Znam..Cula sam..I spot a i pesma je ocaj!U ZIVOTU neku jadniju obradu nisam cula :shock:
Jadnice jbt![]()

Hahaha... Strasno... A slusaj onu live verziju sto sam ti dala link... Strasno...![]()

STRASNO!!!!

Hahahahaha... Koje jadnice, jbt...