Red Hot Chili Peppers

Anthony at The Bank Nightclub-29th December 2007:
Actor/comedian David Spade, singer Anthony Kiedis of the Red Hot Chili Peppers, music executive Guy Oseary and actor Kevin Farley.

Bas izgleda staro :(

Videla sam to juce, cim je izaslo... Ne izgleda, samo je tu tako ispao. :D Veruj mi. :D Srce mojeeeeeeeee... :D Znam da su neke pricale jos pre da izgleda staro, pa onda 2 dana posle toga, kad izadju nove slike, da izgleda FENOMENALNO. Znaci, to zavisi od dana... :D Jadan, umoran je i sam je izjavio da spava kad stigne, zbog bebe... Mada, meni je i sad diiiiiiiiivan... :D

Videla sam to juce, cim je izaslo... Ne izgleda, samo je tu tako ispao. :D Veruj mi. :D Srce mojeeeeeeeee... :D Znam da su neke pricale jos pre da izgleda staro, pa onda 2 dana posle toga, kad izadju nove slike, da izgleda FENOMENALNO. Znaci, to zavisi od dana... :D Jadan, umoran je i sam je izjavio da spava kad stigne, zbog bebe... Mada, meni je i sad diiiiiiiiivan... :D

'Aj da ti verujem :(
Ne znas kako mi je krivo kad ga vidim tako :cry:
Srcko :(

'Aj da ti verujem :(
Ne znas kako mi je krivo kad ga vidim tako :cry:
Srcko :(

Ma veruj mi, bre... :D Kazem ti, sve to zavisi od dana. Umoran je sad, jedva spava, po prvi put je otac. Kazem ti, zli jezici po forumima su pricali 2004. da lose izgleda (sa onim siskama), pa su TE ISTE OSOBE posle OPET pricale da izgleda FENOMENALNO. Kazem ti, to zavisi od dana. Meni je uvek prelep. :D

Back