gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
Na delu je Hanov pomladak u zenskoj light, demokraCkoj verziji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle toga stoji znak ? kad je raspolozena i da liOn kaže: Mogli bi da se vidimo nekada.
On misli: Hoću da te zovem na dejt, ali se plašim da ćeš me odbiti.
ovo bre nije tacno
pitala sam i muza,kaze,to je kao mogli bi jednom,al ne skoro...![]()
Ja se ne bih upuštala u tumačenja.
Mislim, pokušasmo da rastumačimo šta zaista znači "Obuci se, molim te", pa nam ni 14 stranica nije bilo dovoljno.
I sad kada me pozove "Hajmo u bioskop", šta ja da mislim zaista???
1. Možda hoće baš sa mnom u bioskop.
2. Možda hoće sa mnom u bioskop jer u stvari nema sa kim drugim.
3. Možda mu se u stvari jedu kokice iz bioskopa, a glupo mu da jede sam, pa me kao zove.
4. Možda u stvari hoće da me ljubi u mraku 19-tog reda ili da mi dodiruje kolena, a ja glupača nemam pojma.
(A šta ako ja pođem u bioskop sa mišlju da on u stvari hoće da me ljubi, a ne bude ništa???? Šta onda???)
5. Možda ga je u stvari briga i za film, i kokice i moja kolena, već je neki manijak koji je razvio poseban fetish prema bioskopskim sedištima.
I šta sada da uradi žena kada je frajer pozove u bioskop?
Mislim ok, bioskop bih nekako izgurala, ali šta ako posle tog bioskopa dodje pitanje "Hoćemo li na piće", ili pitanje "Kako ti se dopao film", ili ne daj Bože "Primećuješ li da je zahladilo napolju, šta misliš da odemo na neko toplije mesto"?
Jedino da budem na konstantnoj liniji sa forumašicama, kad dođe do tog bioskopa mislim.
Ili da centar za tumačenje u desnom podkorteksu pošaljem na spavanje
Ja bih ovo drugo, ako se slažete?![]()
Nego šta nego ozbiljno, ja ozbiljno i pitah!Kada on pozove u bioskop, to je poziv na vaćarenje u bioskopu.
Ako odmah prihvatiš poziv, pomisliće da si "laka"; ako odbiješ, smatraće te arogantnom kučkom.
Rešenje: odbiti samo prvi put, pod nekih dovoljno ubedljivim ali ipak ne odbijajućim izgovorom.
Kada pozove na piće, on te u stvari poziva na predigru (želi da te napije, i pipka ispod stola).
Ako pita kako ti se dopao film, to ne znači ništa ... izuzev povoda za bilo kakav razgovor ... koji opet ne znači ništa, jer su svi muškarci isti, i hoće samo jedno - da ženu odvuku u krever.
Ako ti nudi toplije mesto, zapravo te poziva kod sebe - da slušate ploče ili tražite penkalo ispod kreveta. Ovo je jedini iskren poziv, bez loših namera, pa ga prihvati bez razmišljanja. Naravno, ako se i tebi slušaju ploče, ako ti je hladno, ili ako želiš da pričaš o filmu. Budi uverena da ćete u njegovoj toploj sobi imati puno prilike za razgovor.
Misim, ja ovo ozbiljno.![]()
Ja se ne bih upuštala u tumačenja.
Mislim, pokušasmo da rastumačimo šta zaista znači "Obuci se, molim te", pa nam ni 14 stranica nije bilo dovoljno.
I sad kada me pozove "Hajmo u bioskop", šta ja da mislim zaista???
1. Možda hoće baš sa mnom u bioskop.
2. Možda hoće sa mnom u bioskop jer u stvari nema sa kim drugim.
3. Možda mu se u stvari jedu kokice iz bioskopa, a glupo mu da jede sam, pa me kao zove.
4. Možda u stvari hoće da me ljubi u mraku 19-tog reda ili da mi dodiruje kolena, a ja glupača nemam pojma.
(A šta ako ja pođem u bioskop sa mišlju da on u stvari hoće da me ljubi, a ne bude ništa???? Šta onda???)
5. Možda ga je u stvari briga i za film, i kokice i moja kolena, već je neki manijak koji je razvio poseban fetish prema bioskopskim sedištima.
I šta sada da uradi žena kada je frajer pozove u bioskop?
Mislim ok, bioskop bih nekako izgurala, ali šta ako posle tog bioskopa dodje pitanje "Hoćemo li na piće", ili pitanje "Kako ti se dopao film", ili ne daj Bože "Primećuješ li da je zahladilo napolju, šta misliš da odemo na neko toplije mesto"?
Jedino da budem na konstantnoj liniji sa forumašicama, kad dođe do tog bioskopa mislim.
Ili da centar za tumačenje u desnom podkorteksu pošaljem na spavanje
Ja bih ovo drugo, ako se slažete?![]()
Па ако сте петнаестогодишњаци онда да...иначе напад је после биоскопа.Kada on pozove u bioskop, to je poziv na vaćarenje u bioskopu.
Ako odmah prihvatiš poziv, pomisliće da si "laka"; ako odbiješ, smatraće te arogantnom kučkom.
Rešenje: odbiti samo prvi put, pod nekih dovoljno ubedljivim ali ipak ne odbijajućim izgovorom.
Kada pozove na piće, on te u stvari poziva na predigru (želi da te napije, i pipka ispod stola).
Ako pita kako ti se dopao film, to ne znači ništa ... izuzev povoda za bilo kakav razgovor ... koji opet ne znači ništa, jer su svi muškarci isti, i hoće samo jedno - da ženu odvuku u krever.
Ako ti nudi toplije mesto, zapravo te poziva kod sebe - da slušate ploče ili tražite penkalo ispod kreveta. Ovo je jedini iskren poziv, bez loših namera, pa ga prihvati bez razmišljanja. Naravno, ako se i tebi slušaju ploče, ako ti je hladno, ili ako želiš da pričaš o filmu. Budi uverena da ćete u njegovoj toploj sobi imati puno prilike za razgovor.
Misim, ja ovo ozbiljno.![]()
Misliš ono kao, hajmo na pivo posle bioskopa?ma jok bre šta ti je, zove te u bioskop jer bi da budete drugari
kakva glupost, missim ako nekog zovem na pivce ili u grad, to je zato sto mi je okej lik i ocu da se druzimo.
evo ja cu konacno poceti da branim muskarce
kad moj muz kaze - zeno, tebi nije dobro - on to stvarno i misli
ove decije budalastine koje si navela su ipak samo za one sto nikada nisu prosli nesto vise ili bolje![]()