QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Тићу. Видела сам ти слику.Zato ..pazi shta pricash...Da nisi i ti buckasta ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тићу. Видела сам ти слику.Zato ..pazi shta pricash...Da nisi i ti buckasta ...![]()
,,Шта да радим са козом да би била мекша ..'' .= Није питање за ПДФ Сточарство, него значи:,, Куцам латиницом, немам ж,ч,ћ...на тастатури, а не знам где се налазе...''![]()
..a nikom vec godinama ne smeta da se "oCeSaju" kao da lete, uz neke pesme..![]()
ko mi sisa...
kosu...?
Kao barsun.И твоја је коза мека?![]()
Kao barsun.
Ali nisam se satirala ovaj put, samo sam se sisala.![]()
Kao barsun.
Ali nisam se satirala ovaj put, samo sam se sisala.![]()
..a nikom vec godinama ne smeta da se "oCeSaju" kao da lete, uz neke pesme..![]()
skratila sam siske=siguran nacin da budes primecen i citiran(makar od bundeve)
mene kopka sta vam je negro
novcanica od 4160din=vodi me na pice,stipsa sam (nek me nsadjani isprave ako je 4180,nisam sigurna)
hvala na podrsci, mnogo mi znaci = kada "ozbiljno" odlucis da se odjavis sa foruma jer te je kao smorio i imas svoj zivot, tj. hoces da kazes da si pametnija od drugih jadnika, onda to objavis na sva usta ne bi li te ostali tapsali sazaljivo po ramenu i moljakali da dobro razmislis 1000 puta pre nego sto odes. e onda ti tako cutis i citas hvalospeve o sebi i mislis: j.ebote stvarno sam riba i moral ti skoci do nebesa. onda napises: hvala na podrsci, mnogo mi znaci, i naravno ostanes na krsti doveka.
![]()
Е ондак остани у инат.baš mi to trenutno tako treba
da li da najavim odustajanje od krsarice?
a ako najavim, a niko ne udari u kuknjavu ostani..i ne pruži mi podršku![]()