Recnik forumskih reci i izraza

potonula tema = tema koja je u nekom trenutku dosla ko kec na 11, puna mudrovanja, nadmudrivanja, dosetki, pljuvanja i povracanja. obicno joj je vek trajanja do 1 posle ponoci. posle dodje neka zrtva-pocetnik, iskopa je a svi povicu: aaaa sta ti bi da iskopas ovu staru temu:eek::roll::eek:

ok, ne vazi za sve, al nema veze:mrgreen:

I smena = forumasi ranoranioci gladni informacija sta li su to sve propustili jer su otisli pre 1 na spavanje.

II smena = isti ti koji posle posla jedva cekaju da dodju kuci ne bi li procitali ono izmedju polaska sa posla i dolaska kuci

,,Шта да радим са козом да би била мекша ..'' .= Није питање за ПДФ Сточарство, него значи:,, Куцам латиницом, немам ж,ч,ћ...на тастатури, а не знам где се налазе...'' :mrgreen:

a015.gif

el? - i ja se time zarazila...:confused:

pu prva = posle ću da smislim šta ću da kažem

rukoblud = blud koji se vrši pomoću ruku

muželožništvo = to je kad muškarci ulažu jedan u drugog... valjda...:confused:

mnogoložništvo = za objašnjene ipak pitajte na temi Ziloti... nije mi baš jasno šta znači...

skratila sam siske=siguran nacin da budes primecen i citiran(makar od bundeve :mrgreen: )
mene kopka sta vam je negro
novcanica od 4160din=vodi me na pice,stipsa sam (nek me nsadjani isprave ako je 4180,nisam sigurna :lol: )
:lol:
А негро... Па сећаш се оних бонбона Негро.
Што имају нацртаног оџачара који као чисти дисајне путеве...
И дуго је у БГ-у био популаран израз негро уместо него.
Сад не знам... можда то на форуму има дубљи смисао... :lol:

А ти мени објасни ово друго... :think:

hvala na podrsci, mnogo mi znaci = kada "ozbiljno" odlucis da se odjavis sa foruma jer te je kao smorio i imas svoj zivot:mrgreen:, tj. hoces da kazes da si pametnija od drugih jadnika, onda to objavis na sva usta ne bi li te ostali tapsali sazaljivo po ramenu i moljakali da dobro razmislis 1000 puta pre nego sto odes. e onda ti tako cutis i citas hvalospeve o sebi i mislis: j.ebote stvarno sam riba i moral ti skoci do nebesa. onda napises: hvala na podrsci, mnogo mi znaci, i naravno ostanes na krsti doveka. :cool:

hvala na podrsci, mnogo mi znaci = kada "ozbiljno" odlucis da se odjavis sa foruma jer te je kao smorio i imas svoj zivot:mrgreen:, tj. hoces da kazes da si pametnija od drugih jadnika, onda to objavis na sva usta ne bi li te ostali tapsali sazaljivo po ramenu i moljakali da dobro razmislis 1000 puta pre nego sto odes. e onda ti tako cutis i citas hvalospeve o sebi i mislis: j.ebote stvarno sam riba i moral ti skoci do nebesa. onda napises: hvala na podrsci, mnogo mi znaci, i naravno ostanes na krsti doveka. :cool:

baš mi to trenutno tako treba

da li da najavim odustajanje od krsarice?
a ako najavim, a niko ne udari u kuknjavu ostani..i ne pruži mi podršku:think::think:

Back