Recite neshto o sebi... [rechenicu, ili dve]

Polako odlazim i sa ovog foruma. Tako to ide. Prvo prestaneš svaki dan nekoliko puta dnevno da ideš na forum, pa svaki dan. Onda počneš par puta nedeljno da ideš da bi na kraju prestao i tih par puta nedeljno da dolaziš.
Što se Krstarice tiče, iako poslednjih godina nemam problema, sve je stalo u jednu moju ovde napisanu rečenicu"Mislim da sam dovoljno blamirao i sebe i druge da je konačno dosta".
Možda navratim nekada ponovo, možda već sledeće nedelje, možda ne. Poslednjih meseci sam gledao ovde slike, možda tako bude i u budućnosti ali plan mi je da skroz prestanem da pišem pa i da dolazim.

Ne volim jest jaja u nikakvom obliku.
Otišla mi pećnica u sto jednu mater,sad ni pola kolača ne mogu da ispećem,a ne mogu odmah da kupim drugu,obavila sam 2 svadbe,kupila kamion sitnog i krupnog pijeska,cemenat u veći uzela,popravila auto sad vise lampica ne svitli,napravila tehnički hebat mu mater ima još toga di se potrošilo tako da će se malo sad pričekati za novu pećnicu.

volim putovana i nije mi problem da spavam u hotelima ili bilo gdje u normalnijem smjestaju (znaci bar 3 ili 4 zvijezdice)
i naravno, volim isprobavati svakakve kuhinje i hranu (takodjer uz postovanje nekog higijenskog standarda) a volim i kuhati svasta
najcesce sam druzeljubivo stvorenje koje je prijateljski orjentirano prema ok ljudima dok se ostalih klonim :mace:

Back