sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.465
Uopšte ne filozofiram, već pišem kako mislim i radim. A tokom seksa ne vodim razgovore ovakvog tipa. Imam pametnija posla.
Koja? Koncentrises se na orgazam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte ne filozofiram, već pišem kako mislim i radim. A tokom seksa ne vodim razgovore ovakvog tipa. Imam pametnija posla.
Koja? Koncentrises se na orgazam?
Pa postoji ona bez sumnje, samo je Bob opisao malo banalnije nego što smo mi u stanju da svarimo... ustvari kako kad.Ja verujem da ljubav postoji. Treba samo da je nađem.
Misliš da ima neku drugu svrhu? A koju?
Tako se ja osećam posle par čašica više...Kroz telo struje razni sokovi. Hemija. Ništa ne boli. Ništa ne muči. Sve se reši, svaki problem za tren. Nema nerviranja oko gluposti. Sve je lepo. Pozitivni smo. Ljudi nam deluju bolje. Lepši smo. Bolji smo.
Naprotiv, produžetak vrste ne uključuje samo akt oplodnje, već i brigu o tom potomku dok on ne postane sposoban da se sam stara o sebi. Zato je roditeljska ljubav (tako barem kažu) najjača i zato je forum prepun žena i muškaraca koji kukaju kako posle rođenja deteta više njihov dragi/a ne obraća pažnju na njih.Produžetak vrste je proizvod strasti za koju ne treba ljubav. Kada ima ljubavi ima i želje za potomstvom, ali ako nema potomstva prava ljubav opstaje. Ljubav je samo po sebi dovoljna. Sve uz to je samo još bolje.
Ne biramo mi u koga ćemo se zaljubiti, i uvek se nadamo, uvek... a kad prođe ljubav ostane bliskost, simpatičnost, poverenje, jednostavno rečeno - ostanu najbolji prijatelji.Ma sve to stoji, ali kako objašnjavaš parove koji ne mogu da imaju decu, a ostaju zajedno. To pokazuje da je ljubav jača od tog nagona za produžetkom vrste. Niko ne spori da kada volimo želimo da imamo dete sa tom osobom i da je pazimo i mazimo i stvorimo čoveka.
Ne biramo mi u koga ćemo se zaljubiti, i uvek se nadamo, uvek... a kad prođe ljubav ostane bliskost, simpatičnost, poverenje, jednostavno rečeno - ostanu najbolji prijatelji.
Često tako i bude.E sad. Ako je kako si ranije pisao, taj zov za potomstvom bi tu simpatičnost i prijateljstvo isterao iz sistema za tren oka, kada naiđe neko drugi.
kojim sam je slikao bile nestalne..........." (P.Z.)
Kako se osećate kada pišući zakletvu o večnoj ljubavi na pesku, naiđe talas ili kiša ili je pregazi neko slučajno. Zašto se ljubav, kao takva, duboka i snažna, ispisuje najčešće i olako nestalnim mastilom,.....?
Zar nam makar to nije sveto?
Kakav je to smešni cilj kojim želimo da ponizimo ljubav, uzvišenu i neponizivu.

E ti bas puno filozofiras, tebe kad neki decko pocne torbat taj ce se svega naslusat tokom tog seksa.

Tako se ja osećam posle par čašica više...
Naprotiv, produžetak vrste ne uključuje samo akt oplodnje, već i brigu o tom potomku dok on ne postane sposoban da se sam stara o sebi. Zato je roditeljska ljubav (tako barem kažu) najjača i zato je forum prepun žena i muškaraca koji kukaju kako posle rođenja deteta više njihov dragi/a ne obraća pažnju na njih.
Kako se osećate kada pišući zakletvu o večnoj ljubavi na pesku, naiđe talas ili kiša ili je pregazi neko slučajno. Zašto se ljubav, kao takva, duboka i snažna, ispisuje najčešće i olako nestalnim mastilom,.....?
Ne razumijem bas najbolje sta je ovdje napisano.............ali mi zapade za oko ova vjecna ljubav..................i zakletve toj istoj ljubavi..............
Nista nije vjecno, i ni u sta se ne treba zaklinjati!
Meni su danas smijesne moje rijeci od prije 6-7godina............vjecno cu te voljeti...u mom srcu ce uvijek ostati mjesto za tebe...bla, bla...............skloni smo tim teatralnim izjavama, kao sto je i tvoja tema...bacamo se rijecima koje ni sami ne razumijemo i iza kojih mozda i ne stojimo!
Ljubav, uffff, ona je divna......i ne treba je kvariti rijecima, zakletvama, glupostima..........
Ljubav se ne maže na hleb, te je samim tim njena vrednost u današnje vreme devalvirana...I meni je žao zbog togakojim sam je slikao bile nestalne..........." (P.Z.)

Kakav ograničen stav.Cilj ljubavi ne može biti opstanak, evolucija. Opstanak da, ali nas, pošto je čovek bez ljubavi duboko nesrećan i nezadovoljan, a to dovodi do raznih nesreća. Kako drugačije obajsniti one koji se vole a nemaju dece? I ne mogu da imaju dece. Znaju to, a opet ostaju zajedno.
Ljubav jeste uzvišena. Mislim na pravu ljubav, a ne onu koja samo deluje tako.