The Black Goddess
Početnik
- Poruka
- 19
E,Milice vidimo se na Trgu,bas mi licis na neku kucu...onu iz Maze i Lunje...... :wink:
:shock: Ljudi me napali,ja pokrenula temu za VILLEa,a oni ko da ga ja mrzim.......ma.....Lana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inglwood:Kako je preterana pesma sa spice emisije predigra na pinku. Da li neko zna kako se zove ta pesma
Inglwood:To ti je emisija na pinku pre utakmice Serie A (italijanski fudbal)
sta ko gde .. nisam u toku RoLL to si ti wild_child??? RoLLThe Black Goddess:E,Milice vidimo se na Trgu,bas mi licis na neku kucu...onu iz Maze i Lunje...... :wink:![]()
![]()
:shock: Ljudi me napali,ja pokrenula temu za VILLEa,a oni ko da ga ja mrzim.......ma.....Lana
be_what_u_wanna_be:ko zna kako se zove i ko peva onu pesmu iz Mog prvog orgazma? ide: you got to know that i love you, you got to know that i care, i got to know that i need you more than u can take...........
Angel of ocean:Ljudovi:meni treba pesma od RHCP "Song ofnesto na W
" Ako iko ima pojma o cemu pricam nek iskuca txt ili da potpun naziv pesme! Peace
![]()
zasto?Nsisim:e moon razocarala si me...
goshca:E sorry ako vam se ubacujem u razgovor ali treba mi text"Breaking the Wall"-Pink Floyd.
Anyone?
goshca:Pazi molim te,a ja mislila "breaking" umesto"brics"...Zvuci slicno u pesmi.
Sasha,mucos grasijas,uvek me obradujes!! :-)
mogla si na 'za nas' or something ... ali ajde...Moon Child:~Sa teme 'najbolji gitaristi'
zasto?Nsisim:e moon razocarala si me...![]()
nisam znala gde da odgovorim na ovo....pa reko' moze ovde... :wink:
VisionOfDisorder:E kako ide tekst pesme "zeleno" od Lune?
Moon Child:'el zna neko gde da nadjem rechi domacih pesama(rock,punk) i diskografije domacih bendova? :?
terapeut:Da li neko zna nesto vise o grupi Maroon 5?