Reči Dragana Bjelogrlića digle na noge Novi Sad

Ne razumete. Sto ste bestidniji u svom govoru mrznje i targetiranju javnih licnosti koje skupe hrabrosti da progovore protiv zlodela rezima, to je narod sve odliucniji da izadje na ulice i da sve od sebe da se ovaj tumor ukloni.
A vi samo nastavite da kao po komandi zapisavate sve one koje podrzavaju studente. Sutra Novak da izadje na govornicu, proglasili bi ga za najvecu tenisku prevaru i kleli se da ste uvek navijali za Federera. To je taj mentalni sklop. Sve za partiju.
ja nisma clan partije, nikad bio, niti cu biti, niti mi zivot i plata zavise od bilo koje partije i vlasti, a ti smrdis na zute , prema tome zadrzavam svoje pravo da se iserravam po bilo kome i bilo cemu, a mogu, ovo je slobodna zemja, koliko vidim niko nikom nista ne brani

a ako ovo sto ja kenjjjam po insketima iz 90 tih pali tebe i slicne tebi i budi besnilo onda cu da dodam gas :hvala:

Аутономна покраина не треба да постоји у овако малој земљи као што је Србија Покраине у Србији су комунистичко наслеђе и самим тим изразито штетне за српски народ и српске националне интересе. У том смислу, комунисте и усташе не треба одвајати а покраину треба укинути док је време.
Autonomiju smo proglasili mi Srbi u okviru Hazburske monarhije...

Autonomiju smo proglasili mi Srbi u okviru Hazburske monarhije...
Наравно. И она није потребна више, сад су Банат, Бачака и Срем део Србије. Срби је прогласили, кад је требало, Сад , пошто су Срби у Србији, нема разлога да постоји као таква. И немој да ме учиш историји. Ем је добро познајем, ем сам из Баната.

Em si stariji od Vojvodine ? :mrgreen:
Какве то везе има. Ми Срби, и то директно моји предци су је прогласили, каднам је требала, и сад нам више не треба. Иначе, и Банат и Бачка и Срем и Барња су гласали још 1918. године, за припајање Краљевини Србији. Не некој тамо Југославији.

Какве то везе има. Ми Срби, и то директно моји предци су је прогласили, каднам је требала, и сад нам више не треба. Иначе, и Банат и Бачка и Срем и Барња су гласали још 1918. године, за припајање Краљевини Србији. Не некој тамо Југославији.
I sta si sad resio, hoces li da organizujes referendum za ukidanje autonomije ili da resavas to ad hok ?

Ovo su teske gluposti...Nezadovoljstvo se talozilo godinama, a studenti sami po sebi su deo drustva koji ima i volje i vremena vise nego prosecan stanovnik... Mnogima od njih ce biti zao kada se sve zavrsi, secace se sa nostalgiom, te energije, druzenja itd... A sto se tice novca za proteste niko, ali niko nije dao 100 hiljada evra, vec koliko ko moze, ako neko ima pekaru posluzice studente pecivom, ako ima restoran pravice obroke itd....Mnostvo ljudi je ulozilo po malo para za hranu i eto...Svakako je neuporedivo moralnije od SNS sendvicarenja, trosenja narodnih para za finansiranje politicke stranke koja je na vlasti...Nisi o tome razmisljao? U studentskim protestima sve je privatan novac i dobra volja...Te pricice o stranom finansiranju, sto kaze narod mozes okaciti macki o rep....

Istina , čak je i bilo nekih naših ljudi što odavde što iz inostranstva koji su iz najboljih namera želeli da uplate neki novac i na taj način pomognu studentima ali dobili su odgovor da ne postoji nikakav račun na koji bi mogli da uplate novac niti postoji neko ko prima novac jer ne postoje ni lideri protesta (za razliku od recimo 9. Marta ili 5. Oktobra) baš iz razloga da bi se izbegle moguće mahinacije i kompromitacije pojedinaca i da ljudi mogu doći i odneti studentima hranu, piće, vodu, itd ali da novac niko ne prima.

Inače u tome je upravo glavna snaga i najveći kvalitet ovih protesta jer nisu politički tj. nisu stranački obojeni, nikakva stranka, pokret, koalicija ili nekakvi lideri ne stoje iza njih (za razliku od 9. Marta ili 5. Oktobra ili onih protesta u zimu 1996/97), tako da neko sve i da hoće da da pare prosto nema kome , zato su ovi na vlasti i u panici i ne znaju šta da rade, jer na čelu kolona nema tu nekih Marinika, Đilasa, Boškića koji sedi na stepenicama i strogo posti, ludog Srđana Noga, Mice Ventilatorice, Vuka Jeremića i tako nekih likova koje bi mogli da kupe, da ucene nekakvom aferom, malverzacijama, da im nađu da imaju pasoš ili državljanstvo još neke države, da imaju neku F dijagnozu, istoriju porodičnog nasilja, neobične seksualne sklonosti i tako neke stvari , zato i nemaju rešenje i ne znaju ni odakle da im priđu ni gde da im zađu, pa očajnički sami traže nekakve "lidere" pa čas je Šolak-Đilas, čas je Soroš, čas je Kurti, čas su Hrvati,čas je Milo, čas je Leks Lutor, čas je doktor Oktopus.....a te priče proizvode samo kontra-efekat i pospešuju bes i teraju još više ljudi na ulice i te jeftine i smešne priče mogu da prodaju samo još njihovim simpatizerima što po ceo dan gledaju pink i zadrugu i čitaju informer i veruju da iako ove godine gule jeftini parizer i paštetu od 37 kinti da će za 2 godine već leteti automobilima.

I sta si sad resio, hoces li da organizujes referendum za ukidanje autonomije ili da resavas to ad hok ?
Све једно, да ли референдум или не. Банат треба повезати са Браничевским округом, Срем са Мачвом, а Бачку са Београдом. Што пре то боље.

I zbog para i zato sto su Moralno gnjecavi takvi su ti i Sergej Trifunovic,Zoran Kesic,Milojko Pantic...
Meni je Zoran Kesić ranije bio simpatičan, ali kada je u jednoj epizodi svoje emisije omalovažava Daru Iz Jasenovca, a do nebesa uzdizao Aidu, me je toliko razočarao i zgrozio da od tada više ne gledam njegovu emisiju. Prodana duša! :besan2:

Meni je Zoran Kesić ranije bio simpatičan, ali kada je u jednoj epizodi svoje emisije omalovažava Daru Iz Jasenovca, a do nebesa uzdizao Aidu, me je toliko razočarao i zgrozio da od tada više ne gledam njegovu emisiju. Prodana duša! :besan2:

Lik je moralno gnjecav,ja sam to odmah uvidio, inteligentan jeste i smisao za humor ima,ali je jako selektivan, nepravdan je i kukavica jer kritikuje tamo gdje ne snosi nikakav rizik,kad kritikuje kritikuje svoje a ne tudje ako si hrabar i moralan kritikujes losa djela pojedinaca i naroda pa nebitno ko su

Kada je ijednu pohvalu rekao na racun Srba ?

A nemoguce da Srbi kao narod nemaju bas nista za pohvalu

A kada je ijednu kritiku uputio Antisrbima ?

Back