argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 6.783
Izvini nisam video tvoj post
I ti i ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini nisam video tvoj post
ja nisma clan partije, nikad bio, niti cu biti, niti mi zivot i plata zavise od bilo koje partije i vlasti, a ti smrdis na zute , prema tome zadrzavam svoje pravo da se iserravam po bilo kome i bilo cemu, a mogu, ovo je slobodna zemja, koliko vidim niko nikom nista ne braniNe razumete. Sto ste bestidniji u svom govoru mrznje i targetiranju javnih licnosti koje skupe hrabrosti da progovore protiv zlodela rezima, to je narod sve odliucniji da izadje na ulice i da sve od sebe da se ovaj tumor ukloni.
A vi samo nastavite da kao po komandi zapisavate sve one koje podrzavaju studente. Sutra Novak da izadje na govornicu, proglasili bi ga za najvecu tenisku prevaru i kleli se da ste uvek navijali za Federera. To je taj mentalni sklop. Sve za partiju.
Koliko je drzavnog novca i novca iz kumovskog biznisa dato na zastitu vladajuce stranke na vlasti i njeno funkcionisanje, a koliko na ove proteste?Pričaš o nečemu što ne znaš !
evo brt
Ti si možda jedini koji me počastio, svakako te pamtim.evo brt
da ne reknes posle da niko ne misli na tebe
A ja ?Ti si možda jedini koji me počastio, svakako te pamtim.
Jednog dana kada budem imao svoj Imperij na području Mediterana, ministarsko mjesto ti ne gine, možda i premijersko.
![]()
Autonomiju smo proglasili mi Srbi u okviru Hazburske monarhije...Аутономна покраина не треба да постоји у овако малој земљи као што је Србија Покраине у Србији су комунистичко наслеђе и самим тим изразито штетне за српски народ и српске националне интересе. У том смислу, комунисте и усташе не треба одвајати а покраину треба укинути док је време.
Joj, joj, kako ste se natiskali...A ja ?
a ja ?
Bar savetnik
Zaposlis svih 6 mil gradjana u birokratiju i da procvetamoJoj, joj, kako ste se natiskali...
Pa može, ima mjesta za sve ljude dobre volje.
![]()
Наравно. И она није потребна више, сад су Банат, Бачака и Срем део Србије. Срби је прогласили, кад је требало, Сад , пошто су Срби у Србији, нема разлога да постоји као таква. И немој да ме учиш историји. Ем је добро познајем, ем сам из Баната.Autonomiju smo proglasili mi Srbi u okviru Hazburske monarhije...
Em si stariji od Vojvodine ?И немој да ме учиш историји. Ем је добро познајем, ем сам из Баната.
Какве то везе има. Ми Срби, и то директно моји предци су је прогласили, каднам је требала, и сад нам више не треба. Иначе, и Банат и Бачка и Срем и Барња су гласали још 1918. године, за припајање Краљевини Србији. Не некој тамо Југославији.Em si stariji od Vojvodine ?![]()
I sta si sad resio, hoces li da organizujes referendum za ukidanje autonomije ili da resavas to ad hok ?Какве то везе има. Ми Срби, и то директно моји предци су је прогласили, каднам је требала, и сад нам више не треба. Иначе, и Банат и Бачка и Срем и Барња су гласали још 1918. године, за припајање Краљевини Србији. Не некој тамо Југославији.
Ovo su teske gluposti...Nezadovoljstvo se talozilo godinama, a studenti sami po sebi su deo drustva koji ima i volje i vremena vise nego prosecan stanovnik... Mnogima od njih ce biti zao kada se sve zavrsi, secace se sa nostalgiom, te energije, druzenja itd... A sto se tice novca za proteste niko, ali niko nije dao 100 hiljada evra, vec koliko ko moze, ako neko ima pekaru posluzice studente pecivom, ako ima restoran pravice obroke itd....Mnostvo ljudi je ulozilo po malo para za hranu i eto...Svakako je neuporedivo moralnije od SNS sendvicarenja, trosenja narodnih para za finansiranje politicke stranke koja je na vlasti...Nisi o tome razmisljao? U studentskim protestima sve je privatan novac i dobra volja...Te pricice o stranom finansiranju, sto kaze narod mozes okaciti macki o rep....
Све једно, да ли референдум или не. Банат треба повезати са Браничевским округом, Срем са Мачвом, а Бачку са Београдом. Што пре то боље.I sta si sad resio, hoces li da organizujes referendum za ukidanje autonomije ili da resavas to ad hok ?
Meni je Zoran Kesić ranije bio simpatičan, ali kada je u jednoj epizodi svoje emisije omalovažava Daru Iz Jasenovca, a do nebesa uzdizao Aidu, me je toliko razočarao i zgrozio da od tada više ne gledam njegovu emisiju. Prodana duša!I zbog para i zato sto su Moralno gnjecavi takvi su ti i Sergej Trifunovic,Zoran Kesic,Milojko Pantic...
Meni je Zoran Kesić ranije bio simpatičan, ali kada je u jednoj epizodi svoje emisije omalovažava Daru Iz Jasenovca, a do nebesa uzdizao Aidu, me je toliko razočarao i zgrozio da od tada više ne gledam njegovu emisiju. Prodana duša!![]()