analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 10.712
a sve zbog vise para ....
I zbog para i zato sto su Moralno gnjecavi takvi su ti i Sergej Trifunovic,Zoran Kesic,Milojko Pantic...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sve zbog vise para ....
Moguce ..solak ga gura financiskiBuduci predsjednik![]()
Moguce ..solak ga gura financiski
„Koga se vi u ovakvoj probuđenoj Srbiji plašite?
Naša mladost ovu bitku ne sme da izgubi“
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić obratio se okupljenima u Novom Sadu.
Njegov govor prenosimo vam u celosti:
„Poštovani studenti, veličanstvena mladosti Srbije.
Nisam došao da vam držim govore, vama moji govori i govori moje generacije nisu potrebni.
![]()
Generacija koja vam je ostavila ovu vlast, generacija koja vam je ostavila podeljeno društvo,
Srbiju punu straha, mržnje i podela, Srbiju poniženih ljudi, nije dostojna da vam drži govore i
deli savete. Ona samo mora i može da sluša vas.
Mora da vas podržava i istraje zajedno sa vama na ovom putu spasa i da krene putem koji ste utabali.
Vi ste svojom hrabrošću, pameti i svojom lepotom konačno upalili svetlo i osvetlili tamni vilajet, u kojem
je moja generacija lutala.
Vi, gasite mržnju, vi obesmišljavate podele, vi neutrališete otrove koji su nam decenijama ubrizgavani.
Vi po ugledu na vaše pretke koji su u Prvom svetskom ratu zadivili ceo svet svojom hrabrošću sada ne
oslobađate samo Srbiju, nego ceo region.
Vi započinjete novu epohu, a period mržnje, straha, podela, koji traje od 90-ih, šaljete konačno u istoriju.
Narodu koji je dvadeseti vek proveo u lutanju, nudite put nade i put spasa.
![]()
Ovo je taj trenutak i zato se ovaj trenutak ne sme ispustiti.
Ja sam došao večeras da se obratim ovim starijima, ovima bez kojih se ova bitka ne može dobiti.
Obratiću se večeras nekima od njih, nadam se da će me čuti.
![]()
Gospodo sudije, šta vas sprečava da konačno počnete da radite svoj posao?
Koga se vi u ovakvoj probuđenoj Srbiji plašite?
Da li postoji neko ko može da vam da otkaz?
Baš bih voleo da ga vidim!
Gospodo lekari, vi koji spasavate ljudske živote, vi koji nosite baklju plemenitosti, baklju empatije,
zašto ćutite kad vaše kolege degradiraju, samo zato što je podržao studente?
Ako vam neko kaže ovo će da prođe – e pa ja vam kažem, ovo neće da prođe.
Ako ustanete, trajaće kraće.
Naša mladost ovu bitku ne sme da izgubi.
Podržite ih, ustanite, stanite uz njih, istrajte. Jer mi drugog izbora nemamo.
Kao narod nemamo snage i prostora više za to, jer nas više neće biti.
Zato svi uz studente do pobede.
Živela Srbija, živeo Novi Sad, živeli studenti“, poručio je Bjelogrlić.
Pogledajte prilog 1680037
https://nova.rs/vesti/drustvo/reci-dragana-bjelogrlica-digle-na-noge-novi-sad/
![]()
![]()
Buduci predsjednik![]()
Jedan deo studenata je zvizdao Kesicu... Nisam iznenadjen, ima tu studenata koji ce mozda jednog dana postati i stozer gradjanske opozicije, ali oni su tu u tragovima...
Ovo su teske gluposti...Nezadovoljstvo se talozilo godinama, a studenti sami po sebi su deo drustva koji ima i volje i vremena vise nego prosecan stanovnik... Mnogima od njih ce biti zao kada se sve zavrsi, secace se sa nostalgiom, te energije, druzenja itd... A sto se tice novca za proteste niko, ali niko nije dao 100 hiljada evra, vec koliko ko moze, ako neko ima pekaru posluzice studente pecivom, ako ima restoran pravice obroke itd....Mnostvo ljudi je ulozilo po malo para za hranu i eto...Svakako je neuporedivo moralnije od SNS sendvicarenja, trosenja narodnih para za finansiranje politicke stranke koja je na vlasti...Nisi o tome razmisljao? U studentskim protestima sve je privatan novac i dobra volja...Te pricice o stranom finansiranju, sto kaze narod mozes okaciti macki o rep....Studentski protesti ako su spontani i bez ekonomske podrske mogu maksimum da traju par dana
Ovo su teske gluposti...Nezadovoljstvo se talozilo godinama, a studenti sami po sebi su deo drustva koji ima i volje i vremena vise nego prosecan stanovnik... Mnogima od njih ce biti zao kada se sve zavrsi, secace se sa nostalgiom, te energije, druzenja itd... A sto se tice novca za proteste niko, ali niko nije dao 100 hiljada evra, vec koliko ko moze, ako neko ima pekaru posluzice studente pecivom, ako ima restoran pravice obroke itd....Mnostvo ljudi je ulozilo po malo para za hranu i eto...Svakako je neuporedivo moralnije od SNS sendvicarenja, trosenja narodnih para za finansiranje politicke stranke koja je na vlasti...Nisi o tome razmisljao? U studentskim protestima sve je privatan novac i dobra volja...Te pricice o stranom finansiranju, sto kaze narod mozes okaciti macki o rep....
Mnogi ljudi bi sada dali tri svoje plate da skinu ovu hulju sa vlasti, a da nece da natoce sebi malo benzina... Mnogi bi kao sto vidis peskle presli put od BGd do NS....Svako od njih je sam sebi platio benzina, kao sto su studenti sami potrosili snagu koju ti mozda nebi pa si zbunjen i nista ti nije jasno...Neka bude da grese, mozda, pokazace buducnost, ali nemoj izmisljati da ih neko placa, nemoj biti toliko zlo...N1 Tv ili Nova Tv ne drze stranci nego Solak,kao drugo niko dzabe ne radi za proteste ni taksisti ni benziske koje sipaju gorivo.Gorivo treba svima i taksistima i bajkerima.A nemoj mi samo reci da tolike taksije su student sami pozvali spontano pa im svaki rekao nista slobodno ili taxu za 2 minuta.Nego imaju organizovano placen prevoz a tu treba organizacija, pa osobe koje spremaju im hranu i ona sto glumi majku,ne radi to za dzabe.A muzika i ono prasece pecenje to se opet placa itd.Nemoj mi reci da uzimaj hranu od kuce xaxaxaxaxaxaxaxxa koja bajka pa ako ce tako dugo biti na ulicama odakle im tolike zalihe hrane.Zasto prodajes ljudima teorije ovdje svoje a ne bavis se realnim zivotom
Pa i ptice na grani znaju da nijedan protest opozicije ne moze biti niti dug niti ucinkovit bez pomoci vlasnika N1 a to je Solak
Mnogi ljudi bi sada dali tri svoje plate da skinu ovu hulju sa vlasti, a da nece da natoce sebi malo benzina... Mnogi bi kao sto vidis peskle presli put od BGd do NS....Svako od njih je sam sebi platio benzina, kao sto su studenti sami potrosili snagu koju ti mozda nebi pa si zbunjen i nista ti nije jasno...Neka bude da grese, mozda, pokazace buducnost, ali nemoj izmisljati da ih neko placa, nemoj biti toliko zlo...
Još jedna budalaština iz SNS i SPS kuhinje kako su Srbi doneli slobodu drugima 1918. Za debelu većinu Hrvata, Makedonaca, Bošnjaka je to bila brutalna okupacija i dolazak još gore vlasti od one prethodne.Nije morao da forsira deo o 1918. i oslobođenju okolnih naroda, ali da...
Na bolan nacin smo shvatili za koga smo ginuli.Još jedna budalaština iz SNS i SPS kuhinje kako su Srbi doneli slobodu drugima 1918. Za debelu većinu Hrvata, Makedonaca, Bošnjaka je to bila brutalna okupacija i dolazak još gore vlasti od one prethodne.
Ma za koga ste vi ginuli? Ko je vas zvao ili terao da ginete za druge narode? Bili ste okupatori koji se danas predstavljaju kao oslobodioci iako tadašnji Srbi nisu imali dilemu da su okupatori tamo gde ih ne žele.Na bolan nacin smo shvatili za koga smo ginuli.
Nije valjalo vama ,a tek nama.Umjesto proosirene Srbije i svim Srbima u njoj napravili go.vno od drzave.Zbog Kraljeve avanture smo naj.ebali.
Sigurno ne vidi misli bez naocara.Teško. Kad vidim da neko čita govor sa papira, taj lider nije. Samo gledajte taj detalj i sve odma bude jasno.
Samo smo trebali da okupiramo teritorije,Bugarske,BiH,Hrvatske,Makedonije,...a vas otjeramo u 3pm sa tih teritorija.Ma za koga ste vi ginuli? Ko je vas zvao ili terao da ginete za druge narode? Bili ste okupatori koji se danas predstavljaju kao oslobodioci iako tadašnji Srbi nisu imali dilemu da su okupatori tamo gde ih ne žele.
u zatvor na malo duze za cijepanje zastave srbije..nek ide u sarajevo il instabul..Та деца су мнго већа и боља од Бјелогрлића. Оно тачно је, Срби се прибојавају, на основу историјског искуства. Такав Нови Сад, који ће се дићи на речи Драгана Бјелогрлића, Југословена и титиног курира, је ужас. Надам се да не постоји,или да постоји у траговима. Нарвно да Војводину као АП треба укинути, јер нам не треба.
Ево каквих се плашимо, и због каквих бринемо.
Pogledajte prilog 1680064