Rebelde

to je njihova stvar, ali je bolje da se raspadnu sada dok ih jos svi vole, a ne kasnije zato sto su primorani jer ih vise niko ne slusa (mada to bi bilo nemoguce, ali ipak...)

strasno sam razocarana sto uopste vise nema onih starih fanova, kada smo stalno bdili nad ovom temom i raspravljali o seriji i grupi, pogotovo sada uoci koncerta koji smo svi toliko dugo iscekivali i za koji smo se toliko borili...............:thumbdown:

Pih... zasto dolaziti ovde? Je l' vidis nekog starog clana? Sad samo dolaze neki novi klinci koji samo pametuju i pisu iste postove hiljadu puta, i onda se pitaju zasto su banovani... Meni, iskreno, mnogo nedostaje stara ekipa...

P.S. I ja sam bila na certu, jako blizu sceni i odusevljena sam... Svi su prelepi, extra pevaju uzivo, cak i Poncho za kojeg sam mislila da nema blage, a eto na certu je bio najglasniji odmah posle Anahi i Christiana... Ne mogu da verujem koliko dobro izgledaju, cak i Ucker koji mi nikad nije bio lep, prelep je uzivo, Christian i juuuuuuuuuuuuu strasno sladak i lep, o Ponchu da i ne pricam... Anahi i Dul su kao neke devojcice :) Anahi je nesto najlepse sto sam ikad u zivotu videla.... zzop

Back