Rebelde

to ne moze recima da se opise............

samo kad se setim, sva se najezim..............

da li ima neko slike, klipove, postavite nekako da mogu da ih skinem, da razmenjujemo....jel znate hoce li DVD izlaziti.jel ste nasli mesto sa slikama i videima sa sinocnjeg nezaboravnog, fantasticnog, prelepog.itd koncerta?

Cao ljudi ewo i mene,again.
Jeste ki kupili nove TV novele?
Na naslovnoj su RBD,pise: DOLAZIMO U SRBIJU!
To smo vec znali,xe xe.
I jos svasta nesto o njima.Poster od AyA ce tek u sledecem broju.Onda su kao one dvojnice reklamirale neku odecu.Kao za izlazak,za skolu i za kafu kod drugarice.Ispod njihovih slika pise Maja kao Mia,Katarina kao Roberta.A ruzne su obe.Ni do kolena Miji i Roberti.

Extra je!!!:ok:

to je njihova stvar, ali je bolje da se raspadnu sada dok ih jos svi vole, a ne kasnije zato sto su primorani jer ih vise niko ne slusa (mada to bi bilo nemoguce, ali ipak...)

strasno sam razocarana sto uopste vise nema onih starih fanova, kada smo stalno bdili nad ovom temom i raspravljali o seriji i grupi, pogotovo sada uoci koncerta koji smo svi toliko dugo iscekivali i za koji smo se toliko borili...............:thumbdown:

Meni su swi extra!!! Ali najlepshe su mi Anny,Dul i Mai nije losha,ali... Dulce Mariu mnnoooooooooooogggggggooooooooo wolim!!! A Anny mi je lepa,mada je ne wolim toliko puno!!! Ali swi su ok...!!!

Back