Rebelde

ajde ovako, to je vase misljenje-ok, to je u redu...ali mi imamo nasu temu koja je za fanove, ovde se nalaze ljudi kojima se dopada ova serija kao i grupa, kao sto vi to ne razumete tako ni mi vas ne razumemo, ali opet...ajde postujte nas prostor...jer opet sta vam znaci da upadnete ovde i ostavljate ovakve komentaer...jel ste se olaksali? ispostujte nase misljenje i nas prostor......

pa vidi grupa se zove rebelde i tu mozesh da pishesh sve na tu temu. Ako se vama ne svida REALNA strana serije to je vash problem. Isto tako vama niko ne brani da idete i po temama drugih serija i pljujete ih.

ajde ovako, to je vase misljenje-ok, to je u redu...ali mi imamo nasu temu koja je za fanove, ovde se nalaze ljudi kojima se dopada ova serija kao i grupa, kao sto vi to ne razumete tako ni mi vas ne razumemo, ali opet...ajde postujte nas prostor...jer opet sta vam znaci da upadnete ovde i ostavljate ovakve komentaer...jel ste se olaksali? ispostujte nase misljenje i nas prostor......

pun mi je bokal, poshto madona ne dozvoljava ruzhne rechi, vas koji govorite da su teme ovog tipa samo za fanove (ista stvar i na tokio hotel), svi imaju pravo da pishu, zato pali

pun mi je bokal, poshto madona ne dozvoljava ruzhne rechi, vas koji govorite da su teme ovog tipa samo za fanove (ista stvar i na tokio hotel), svi imaju pravo da pishu, zato pali

neko je malopre rekao zar ovo nije diskusija...jeste, ali vi ste ovde dosli i samo pljujete, a to nije diskusija....u cemu je poenta? jeste svi imaju pravo da pisu-niko vam ne brani, ali ovo vec ne lici ni na sta.
i nemoj ti meni pali-jasno?!

to je tacno, nema ih...ok je da kazes svoje misljenje i naravno niko ti to ne brani, ali ne moras ga nabijati ponovo i ponovo.....da svracaju branili bi, ali su isparili, zato sam tu ja i nisam bas ni happy a ni ljuta..jednostavno necemo da nastavljamo s ovim

Back