Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite,ali zar ne mislite da su argentinski Buntovnici neuporedivo bolji od meksickih?Glumci su bolji,nisu tako izvestaceni...
na ovoj temi se nalaze fanovi buntovnika-MEKSICKIH BUNTOVNIKA![]()
Izvinite,ali zar ne mislite da su argentinski Buntovnici neuporedivo bolji od meksickih?Glumci su bolji,nisu tako izvestaceni...
imam par pitanjca:
-poncho je bio sa anahi i sa dulce mariom-jel tako?kada?
-ucker je bio sa anahi i dulce mariom-jel tako?kada?
-a jel bila maite sa nekim od njih dvojice?
-kada je cristian provalio da je gay, kada se to saznalo?
ko zna neki mi odgovori![]()
Cek, koji su Argetinski, a koji Meksicki?
1.Za njega i anahi nikad nije potvrdjeno.a sa dulce je bio.uff pa ne znam bas tacno kad..ja mislim kad je bila 2,3 sezona...
2.ucker i ahani su bili zajedno oko pola godine...bili su zajedno kad su bili u kandadi.A za dulce nije potvrdjeno...
3.ne verujem da je bila zato sto je ona sa onim njenim sta li je on....onaj celavi
4.nemam pojma...![]()
Zatvorice ih u neku prostoriju, stara skolska biblioteka, Teo ce biti nesto povredjen, zavrsice u bolnici....
jaoo ljudi ove epizode su bas dobre
tako mi je zao mie i roberte![]()
a havijer i sabrina su odvratni, takooo me nervirajua bas super sto su mija i roberta bolje drugarice, jel da???
A oce li im sta uraditi ovi iz ,,Lohije"?
teo ce se onesvestiti,ali ce djovani uspeti da se izvuce i da dovede pomoc pre nego sto se teo ugusi jer je u medjuvremenu izbio pozar u toj prostoriji...