Rebelde

Na ovim slikama Sol ima neverovatno dobru sminku i profesionalne sminkere oko sebe:lol::lol: Ali ispod te sminke...joooj!;)
P.S. Santos jeste presladak:p:oops:

Bez Sol sminke je odvratna.To moze da se vidi u epizodi kada Sol stavlja Mii lepak u kosu.I jos je debela.
P.S. Fernanda je dobro odigrala ulogu Rakel,samo sto je Rakel u seriji no coment,ali ko zna kakva je u stvarnom zivotu.
Da li se Fernanda (Rakel) u stvarnom zivotu druzi sa Dulce???:confused:
Dulce je Fernandi preotela decka,pa pitam da li su u svadji?

Jao,hwala poono:D:D
a jel ste gledale danas epizodu...ja nisam mogla!jer moze neko da mi kaze sta je bilo?

Alma je odrzala prwi chas manekenstwa,Mia je doshla sa swojom grupom(Vico,Selina...)pa su Sol,Rakel i Pilar odluchile da nece ici!Roberta je donela Roku nowu kameru i zwala je Dijega da razgowara sa njim,pitala ga je da li hoce da spawa sa njom i tako neshto,kao nabaciwala mu se a Roko je swe to snimao jer je Roberta mislila da ce Dijego pristati al` on ju je ispalio!:lol:Hose stalno spopada Tea:roll:Teo je pitao Hose da ide sa njim u bolnicu da poseti mamu.Rakel je nagoworila Tea da joj drzi chasowe jahanja!:xLupe je rekla Santosu da je on ustwari poljubio Lolu u snu i Santos je rekao Loli da je to swe bila zabuna,da je on mislio da je poljubio Lupe i priznao da je zaljubljen u Lupe!

Ljudi cula sam da ce od sada na koncertima Anny umesto Salvame pevati No digas nada,a Dul umesto No Pares-Te daria todo..Tako su "prica" na univisionu...Nadamm se da je trac....

Back