S.A.R.I.T.A.
Primećen član
- Poruka
- 843
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa on i Tomas su skontali da su naocare Robertine (ona ih je zaboravila u Dijegowom stanu) i zato su mislili da je ona njegowa tajna ljubawnica.....
Kako mi je bilo smesno kad se Alma primila da je Reverte njen fan....i njegowa mama...i baka....Xa xa xa,al se izwukao....
![]()
na drugoj slici je slatka...a jesi ti registrovana na univisionu???
Axa,drze se za ruke...
Kakaw su po wama par poncho&Mai..Neki ih zowu Los P (Perrona&Poncho)...?
![]()
E ljudi znate one narukwice sto imaju Mia,Roberta,Bianca u seriji....Onako poono tankih na jednoj ruci....Skontala sam da i Miguel ima slicne..xexexe..
Bolje njih dvoje,nego Maite y Ucker.
Sta bi ti Miro uradila (i ostali fanovi Dulce) kada bi trazila autogram od dulce,a ona ti kaze da se nosis u...???
Ja bih prvo zinula,pa bih pocela da placem i ne bih powerovala da mi se to desilo.Znaci da neko koga obozavam uradi tako nesto...
I sta bi uradili vi koji vise volite Anny,kada bi to vama ona (Anny) uradila???
AXa,ja sam trazila takwe da kupim u BGu,ali je jedna 450 din,a meni treba vise....Ja mislim da to imaju svi clanovi grupe.
A je l' provaljujete da im se uklapaju u sta god da obuku?!Ja gledam neke slike od Dul i uz svaku odevnu kombinaciju joj se slazu.
Hey,gde mi je post sto sam postawiola interwju???e kako je dobro ono za kuvaricu i pile,stvarno je luda...nadam se da cemo i mi imati priliku da procitamo tu knjigu mada cisto sumnjam posto je ovo ipak srbija!!!
Pa ja nemam adresu,mislim link gde sam ovo skinula..Bilo je to od ranije,sacuvano u Wordu....:wink:Ja mislim da je zabrana o Copy/Paste-u sa drugih adresa jasna. Možete ostaviti link, eventualno neki citat, ali i komentar da bi post imao smisao!
Hwala,hwala...jaoj,miromnogo te wolim-swa si otkachena...e ludice ...buntowniceeee...
e sad tju da postaawim slike ewo me na mom kopu gde imam puno RBD slika...samo ne znam chije da postawim-od dul,anny ili mai???![]()
jer moze neko postaviti lik sa you tuba,gde je roberta pred svima pustila snimak,onaj danas u seriji...........