Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ewo me sada sam skoro dosla iz skole...:roll:
Smaranje,imala sam kontrolni iz mate,bilo je sooper,uradila 4zadatka!!!:grin::grin:
A inace me boli glava,odkuda:|
Sooper...Mislim za matu:D
Al` cu sutra da popijem dwa keca....Treba da poprawim informatiku(dobila sam keca:-(:evil:) i da radim pismeni iz engleskog poshto nisam bila u sredu kad su owi imali...
I josh moram sada da radim domaci iz geografije....Shit:evil:

Pa gde si bilo, sunce ti :lol: ? :D:D:D Nema nista, smor... Jao, jesi cula pesmu I'll be your love od Nicole? Kako je dobra! Nego, javila mi se jedna musterija ;)
Bila sam prwo u shkoli:roll:pa u NS-u,pa kod drugarice(Sabine),tako smo se zezale i ismejale:D:D
Nisam chula tu pesmu:-?Skinucu sa neta:D
E sooper,znachi polako ali sigurno,napreduje biznis:D:D
Danas u shkoli,jedna od mojih najboljih drugarica,doshla u shkolu i pochela da pricha kako je gledala Rebelde,kad je Roberta pochela da tuche Diega,i njoj se to jako swidelo(ona je slichnog karaktera kao Roberta) i dewojka se skroz napalila na seriju...Ceo dan pricha kako joj je Roberta uzor:lol:,kako je obozawa i jedno 50 puta je ponowila:"E nemojte da zaborawite danas u 17:30!"Lujka:D:D:D

Ma...neka pali...
Ja nemam nemacki...
Napredujesh sa poslicem....hehehe saljem ti 50 praznih diskova....
Kod mene u srednjoj niko ne gleda Rebelde...koji bolidi,neznaju kako je dobra,soper dobra serija!

Bila sam prwo u shkoli:roll:pa u NS-u,pa kod drugarice(Sabine),tako smo se zezale i ismejale:D:D
Nisam chula tu pesmu:-?Skinucu sa neta:D
E sooper,znachi polako ali sigurno,napreduje biznis:D:D
Danas u shkoli,jedna od mojih najboljih drugarica,doshla u shkolu i pochela da pricha kako je gledala Rebelde,kad je Roberta pochela da tuche Diega,i njoj se to jako swidelo(ona je slichnog karaktera kao Roberta) i dewojka se skroz napalila na seriju...Ceo dan pricha kako joj je Roberta uzor:lol:,kako je obozawa i jedno 50 puta je ponowila:"E nemojte da zaborawite danas u 17:30!"Lujka:D:D:D

Ja se swaki dan smejem u skoli...ove moje su loode....;-);-)
Bash mi je soper...

:D C c c c samo lutas :P :D Pozdravi Sabinu ;) Jeste se dogovorile za dvd-e ;) ?
nego, jesi cula U Tem Smoboru :D:D:D ? Prvo to poslusaj, pa tek onda sve ostalo xD
Hehehehe, moja drugarica nije podnosila Rebelde i dosla kod mene, a ja bas gledala tamo prve epizode, da se prisetim i bilo ono kad su se Mia i Miguel prvi put videli, znaci, to mi je najromanticniji trenutak u celoj seriji... I ona se nalozila na seriju i sad redovno gleda xD Uzor joj je Mia i obozava njenu kosu xD

:D C c c c samo lutas :P :D Pozdravi Sabinu ;) Jeste se dogovorile za dvd-e ;) ?
nego, jesi cula U Tem Smoboru :D:D:D ? Prvo to poslusaj, pa tek onda sve ostalo xD
Hehehehe, moja drugarica nije podnosila Rebelde i dosla kod mene, a ja bas gledala tamo prve epizode, da se prisetim i bilo ono kad su se Mia i Miguel prvi put videli, znaci, to mi je najromanticniji trenutak u celoj seriji... I ona se nalozila na seriju i sad redovno gleda xD Uzor joj je Mia i obozava njenu kosu xD

Skroz sam zaborawila da potrazim pesmu na cd-u:-(:-(
Kod mene u razredu Sabina i ja redowno pratimo seriju...Olja ponekad pogleda....Sad se lujka Kristina napalila na seriju i ima josh jedna iz razreda koja ih woli....Ima nekih likusha koje "ne gledaju" a onda dodju i onako,jednoglasno pochnu da pewaju "Y soy rebelde....":lol: i pitaju nas "E shta je bilo juche u seriji?Ja to ne gledam,nego mi bilo dosadno pa.....":lol:

Blago tebi, pa nemas nemacki... Ja ga ucim od osnovne od 5-tog i sad nastavljam u srednjoj kao peta godina ucenja :cry::cry::cry: Gadi mi se taj jezik....
Zajeban jezik:twisted::twisted:
Jao mi danas imali pismeni iz nemachkog i pola razreda odmah izashlo,nisu nauchili...Ja reko ostacu da widim zadatke....Kad sam pogledala skontam da nishta ne znam i prebrojim koliko nas ima u razredu kad ono 14 od 29:lol:Kaze Sabina "ajd idemo i mi",kaze Kristina"ajde,stwarno idemo",ja reko "ajde"....i mi izlazimo iz uchionice,ja zadnja i predajem praznu wezbanku,kad kaze meni profesorica:"Zar i ti Nina??" Ja reko "Da!!!" i odem...Xexe:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back