Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta, jos nije zapocelo okupljanje? Cccc, ajte deco, dolazite xDxDxD![]()
Sooper...Mislim za matuPa ewo me sada sam skoro dosla iz skole...
Smaranje,imala sam kontrolni iz mate,bilo je sooper,uradila 4zadatka!!!:grin::grin:
A inace me boli glava,odkuda:|
) i da radim pismeni iz engleskog poshto nisam bila u sredu kad su owi imali...
Ewo meneDanas ceo dan nisam bila kod kuce
sad sam doshla....Shta ima?
? Bila sam prwo u shkoliPa gde si bilo, sunce ti?
Nema nista, smor... Jao, jesi cula pesmu I'll be your love od Nicole? Kako je dobra! Nego, javila mi se jedna musterija
![]()
,kako je obozawa i jedno 50 puta je ponowila:"E nemojte da zaborawite danas u 17:30!"LujkaBila sam prwo u shkolipa u NS-u,pa kod drugarice(Sabine),tako smo se zezale i ismejale
Nisam chula tu pesmu:-?Skinucu sa neta
E sooper,znachi polako ali sigurno,napreduje biznis
Danas u shkoli,jedna od mojih najboljih drugarica,doshla u shkolu i pochela da pricha kako je gledala Rebelde,kad je Roberta pochela da tuche Diega,i njoj se to jako swidelo(ona je slichnog karaktera kao Roberta) i dewojka se skroz napalila na seriju...Ceo dan pricha kako joj je Roberta uzor,kako je obozawa i jedno 50 puta je ponowila:"E nemojte da zaborawite danas u 17:30!"Lujka
![]()
C c c c samo lutas
![]()
Pozdravi Sabinu
Jeste se dogovorile za dvd-e
?
nego, jesi cula U Tem Smoboru? Prvo to poslusaj, pa tek onda sve ostalo xD
Hehehehe, moja drugarica nije podnosila Rebelde i dosla kod mene, a ja bas gledala tamo prve epizode, da se prisetim i bilo ono kad su se Mia i Miguel prvi put videli, znaci, to mi je najromanticniji trenutak u celoj seriji... I ona se nalozila na seriju i sad redovno gleda xD Uzor joj je Mia i obozava njenu kosu xD
i pitaju nas "E shta je bilo juche u seriji?Ja to ne gledam,nego mi bilo dosadno pa....."
Zajeban jezikBlago tebi, pa nemas nemacki... Ja ga ucim od osnovne od 5-tog i sad nastavljam u srednjoj kao peta godina ucenjaGadi mi se taj jezik....
Kaze Sabina "ajd idemo i mi",kaze Kristina"ajde,stwarno idemo",ja reko "ajde"....i mi izlazimo iz uchionice,ja zadnja i predajem praznu wezbanku,kad kaze meni profesorica:"Zar i ti Nina??" Ja reko "Da!!!" i odem...Xexe