Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf, havla vam ljudi :D:D:D Ja sad zaista "moram" ici, rekoh koliko imam uciti za sutra, moram se ustati u 7 jbt :lol: Luv ya all! :*********

E znas kad ces da ustanes u 7?-nikad.
Ja sutra nema sanse da ustanem rano posto moram da ucim SAVIN predmet,imamo kontrolni, joj boze koliko lekcija,onda geos,matematiku i fiziku za petak+trening.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hocu da se probudim iz ovog kooooosmaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
:cry::cry::cry::cry::cry:

ja sam kao mali naucen i zapravo i dan danas zivim skromno...ne trazim mnogo a i nemam mnogo ali imam dovoljno da prezivim tj da opstanem i da sebe castim...a inace u poslednje vreme ne trosim mnogo jednostavno vracam se u proslost...ali kad idem sa drustvom negde i tako igraona ovo ono e tu mi nije zao da spljiskam sve...

E znas kad ces da ustanes u 7?-nikad.
Ja sutra nema sanse da ustanem rano posto moram da ucim SAVIN predmet,imamo kontrolni, joj boze koliko lekcija,onda geos,matematiku i fiziku za petak+trening.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hocu da se probudim iz ovog kooooosmaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
:cry::cry::cry::cry::cry:

Bravo :D Naravno da nisam mogla da ustanem u 7 :lol: Onda sam navila sat za 8, pa sam zaspala i probuila se pola 10 i naucila nesto malo geos, pa kad je zavrsila serija istoriju, a bios nisam ni pipnula, ne vredi mi da pocinjem ima previse :cry:
Joj, i isto to zelim... Ako me prozove danas iz biosa, s*ebala sam ocenu :cry:
Sad odoh da se spremam za ruznu skolu, joj, kad bar danas ne bih "morala" u skolu :roll:

Bravo :D Naravno da nisam mogla da ustanem u 7 :lol: Onda sam navila sat za 8, pa sam zaspala i probuila se pola 10 i naucila nesto malo geos, pa kad je zavrsila serija istoriju, a bios nisam ni pipnula, ne vredi mi da pocinjem ima previse :cry:
Joj, i isto to zelim... Ako me prozove danas iz biosa, s*ebala sam ocenu :cry:
Sad odoh da se spremam za ruznu skolu, joj, kad bar danas ne bih "morala" u skolu :roll:
srecno u skoli.....:-) :lol: :lol: :lol:
nadam se da nece da te prozove iz biosa....koje ocene imas ? ? ?

posto smo igrali nas 3 protiv 4 druga i odeljenja rekli smo koja prva ekipa dodje do 20 pobeda dobija koka-kolu od 2 litra a gubitnici kupuju...i bilo 20-14 za nas...sutra dobijamo coca-colu...mada meni i nije vazna vazno da smo ucestvovali i dobro ispucali...

"cuvam te ispod kreveta
u kutiji od cipela
izbusio sam rupu cak
da se nebi ugusila
da nam niko ne zasmeta
okrenuh kljuc i drugi put
skinuo poklopac
i pozvah te na randevu

"kad ti zivot udahnem,
i kad se stvoris koraj me
i primas me u narucje
poput prave zeneeee"