Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bash i ne werujem u to...:-?

Pa vidi... Oni kazu da nikad nisu bili zajedno, ono momak i devojka, a sad, sigurno je bilo nesto u njihovim soboma, krevetu.... :D:D:D:D ALi ono u javnosti se nisu nikad predstavljali kao momak i devojka, a to sto novine(pogotovo nase:roll: ) izmisljaju te stvari kao i da su Dul i Anny posvadjane, to je druga prica... To su samo tabloidi koje ne treba ozbiljno shvatiti... Najvaznije je da stave neku lepu sliku, a sta pise koga briga :D:D:D

Ma to dete je nenormalno.. I to treba da bude uzor devojcicama, konkurencija Anahi? :lol::lol::lol: Mis'im ova se je*e pred kamerama sa 16godina, a Anahi u 25-toj tetovira Petra Pana.... E, koliko je razloga sto volim Anahi, i sto mi je bas ona idol....

Nije Lu kriwa shto su je uhwatili na delu:lol::lol::lol:
Po meni ona nemoze da se poredi sa Anny ni po izgledu,ni po glumi niti bilo chemu drugom...
Meni se kod Anny jedino ne swidja njena (po meni)preterana mrshawost...Ali swejedno je obozawam!:D

Nije Lu kriwa shto su je uhwatili na delu:lol::lol::lol:
Po meni ona nemoze da se poredi sa Anny ni po izgledu,ni po glumi niti bilo chemu drugom...
Meni se kod Anny jedino ne swidja njena (po meni)preterana mrshawost...Ali swejedno je obozawam!:D

rw je cista hemikalija...
a da lea da ne zaboravim kad vec spomenu idol...ja smatram da ne treba imati ni idola a ni uzora vec da gledas nekog kao potencijala u svom poslu...mada uglavnom idol se odnosi na potencijal...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back