Mira RBD
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Ne znam..meni se ne swidja,ali je Dul tu lepo ispala..OMG:shock::shock::shock:: Kakwa je owo "haljina"???:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam..meni se ne swidja,ali je Dul tu lepo ispala..OMG:shock::shock::shock:: Kakwa je owo "haljina"???:shock:
jel ima nesto u LILI o buntownicima???
caos svima ja sam dragana![]()
Sad sam i ja gledala spot Run It,sooper je...Chris je bash sweet&sexy...Jako mi se swidja kako igra...![]()
dobrodosla dragana..
meni treba zakonom zabraniti counter...
i moram da wam kazem da mi je wrlo drago shto samponowo owde!!!![]()
pa ti si ovde uvek dobrodosla...:**
e a imali neko mozda ideju da li su anahi i poncho ponowo zajedno???
Ja sam bila ubedjena da jesuuu..omg...Ma oni nikad ni nisu bili zajedno....
ops:
ops:
ops:Ma oni nikad ni nisu bili zajedno....

to je razocharawajuce...i kako to da nisu bili zajedno...???

hey,pa zar se nisu nekoliko puta poljubili na njihowim koncertima i izjawljiwali jedno-drugom ljubaw???:grin::grin::grin:Pa poljupci na koncertima su "sastwni deo koreografije"!??nisu bili zajedno???pa...kako...ZASHTO???ZAR NISU SKORO SWE TVNOWELE I SPANSKI CHASOPISI PISALI O NJIHOWOJ LJUBAWI...???to je razocharawajuce...i kako to da nisu bili zajedno...???
hey,pa zar se nisu nekoliko puta poljubili na njihowim koncertima i izjawljiwali jedno-drugom ljubaw???:grin::grin::grin:
hmm...***** snimak ...Ja ipak mislim da je bilo neshto izmedju njih....Isto kao shto su ona Lu i Felipe iz RW-a goworili da nisu zajedno,da se raskinuli bla,bla,bla i onda u jawnosti "oswane" snimak na kome su....hmmm....zajedno!!
Da,uh,kako se gledaju....Stwarno, i u seriji su tako ubedljiwi...mozda tu ima nesto..aun hay algo en amor...xexexe...Ja ipak mislim da je bilo neshto izmedju njih....Isto kao shto su ona Lu i Felipe iz RW-a goworili da nisu zajedno,da su raskinuli bla,bla,bla i onda u jawnosti "oswane" snimak na kome su....hmmm....zajedno!!
Nekako mi Anny i Poncho deluju jako uwerljiwo na tim koncertima kad se ljube i tako to,kad se gledaju...Ako je swe to gluma onda stwarno jaaaako dobro glume....![]()