Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e devojke moram da idem da se istusiram pa na spavanje!!!!!!!!ono grudvanje me tako izmorilo!!!pozZ
e devojke moram da idem da se istusiram pa na spavanje!!!!!!!!ono grudvanje me tako izmorilo!!!pozZ

thanks!!!kissPozz, lepo spavaj i lepo sanjaj![]()
Zao mi mog Ronaldinha ali morala sam da stawim owu preslatku zwonchicu...
E Lea da li si widela sliku shto sam postawila->>lanchic sa priweskom zwonchice shto sam dobila za rodjendan??

Prelepa je stvarno... Od dve najbolje drugarice...Jedna je opsednuta serijom Rebelde i grupom RBD a druga powremeno pogleda seriju i jednom sam im rekla kako mi je jako slatka zwonchica i one mi kupe...Bash sam bila happy...Josh moram da kupim mindjushe,koshtaju 900 din.
Blago tebi! Extra extra extra... Ja ne nosim mindjuse, zaresle mi usiAli mogla bih kupiti jednu zvoncicu za nos xD

Hahaha
Joj meni moji ne daju da stavim pirsing i tetovazu...A bash mi se to swidja...
Ne mogu nikako da ih ubedim
Ta moja drugarica shto obozawa Rebelde ima pirs u nosu i pupku,extra je![]()

Odoh ponoviti fiziku... Aj cujemo se ljudi!
E ja obozavam Zwonchicuuu..Preslatka je..Zao mi mog Ronaldinha ali morala sam da stawim owu preslatku zwonchicu...
E Lea da li si widela sliku shto sam postawila->>lanchic sa priweskom zwonchice shto sam dobila za rodjendan??

E ja obozavam Zwonchicuuu..Preslatka je..![]()
E juche sam `ladno zaborawila da gledam Rebelde,to je krajnje zabrinjawajuce...![]()

Caoos swima.....ajde glasajte za Anahi....ima jako malo glasowa...pa ewo ga link!
http://www.voote.com/jsp/WAppServerPage.jsp?TransID=RVOTES01&VoteID=2961
Na znam sta mi bi....?!?Miro, kako si mogla?!?!?!![]()

sram da me bude..
ops:
ops:
ops:Na znam sta mi bi....?!?
Sta malo glasova?! 11 000 skoro