Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
`Ajde Lea vrati se moram neshto da te pitam......................
Pitaj srce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
`Ajde Lea vrati se moram neshto da te pitam......................
a da was pitam-moze li se pesma poslati nekoj osobi-kao preko skype-a???
Rebelde Serbia
Jedna ljubav, jedna muzika, jedna reč - Rebelde
Rebelde Serbia
Jedna ljubav, jedna muzika, jedna reč - Rebelde
RBD je objavio novi CD koji se zove '' Celestial FUN Edition'' , razlikujese os Celestial zato sto ima vido clipove Tu Amor , Celestial i Ser o Parecer , privatne vedeo clipove , remixe pesama , i opendisc
Pitaj srce![]()
Nasa publika je zaludjena grand-om... Odem kod drugarica na selo, pitaju me sta slusam, ja kazem r'n'b, a oni blenu u mene, nemaju pojma sta je to... Mada desava se i u gradovima... I ako ima muzicara koji forsiraju pop ili r'n'b, oni u nasoj seljackoj drzavi ne mogu da uspeju.... I zato mi je zao sto svi vredjaju Milana Stankovica, a decko je srpski Justin, ali ne moze drugacije da uspe, nego preko granda...
a gde moze da se skine taj CD?
znam!!!a jel ste culi pesme:"enamorada "(sto peva roberta),dos enamorados(dijego i roberta),sexy(anahi)...

jel imate skype i ako imate koje su wam adrese da wam poshaljem pesme???
E poshto sam prochitala na nekoj od prethodnih strana da uchish shpanski da li mozda znash shta znache sledeci naziwi pesama : Amor Fugas,A La Orilla,Premonicion i ako znash da prewedesh owo,PLEASE
Lluvia de error me caerá una maldición,
Lluvia de amores rotos, ya llega el dolor,
Lluvia de error me caerá una maldición,
Lluvia de amores rotos, soledad.
nema shanse!!nishta nema na internetu!!!uswari ima ali ima puno wrsta msn-a!!!7.0,8.0,music,dating...puno wrsta!!!