Slatka *mala*
Primećen član
- Poruka
- 851
jaoj pa ja tek sad widim da se otworila nowa strana!!!sorry!!!!e a gde to kosta 1600?
kako a,gde kosta? to ti je najjeftinija ulaznica,nema shanse da je vidis..ja isto idem...jedva cekam!!!:grin::grin::grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaoj pa ja tek sad widim da se otworila nowa strana!!!sorry!!!!e a gde to kosta 1600?
Umbrella..pa da ti kazem prevedi pesmu na srpki...a ovako je ok...i spot nije losh
Mene su moji pustili na koncert ali pod uslowom da ja sebi placam kartu,dobro je shto sam imala para...
A za RBD ce isto biti tako.Ali nije mi zao shto sam dala pare
E ljudi chula sam da JustIn Timberlake dolazi u februaru-martu u BG?!?!?!Je l` neko chuo neshto o tome?!Ja njega OBOZAWAM i ako dodje morama da idem OBAWEZNO![]()
justin timberlake pisao rehab???:shock::shock:
To nisam znala!Cool8-)
E da li ste znali da su RBD prepewali pesmu od Kelly Clarkson-Gone...Valjda su joj platili da bi mogli da je "uzmu"??
LeaRBD_ja Rihannu obozavam...definitivno si u pravu!
Stvarnooooo?!!?!?!?!?! Justin dolazi?!?!?!?! Pa ljudi, gde da skupim pare i za njega, joooooooj, zasto svi tako odjednom banuse u Srbiju....
:-DA,znam ja koliko kostaju karte za ulaz...hehe,ja sam je dobila:grin:Extraslatka mala...u bilet servisu ti kosta 1600...a ima i za 2200,2800,4000 din...
Pa uzeli su i od Hilary Duff, onu Tu Dulce Voz... Ali su je pitali, nisu ukrali![]()
Jedna drugarica mi je rekla da dolazi u februaru a druga da dolazi u martu!Nadam se da je to tachno,jer ako nije ubicu ih
Samo nek` oni dolaze....:-D
AhaaHehehe, teta Lea je uvek u pravuSalim se naravno
![]()
Eh... Nadam se sto kasnije doci, jer moji otvaraju firmu, a ja cu da radim, pa cu od plate kupiti kartu![]()
Ma imam ceo zivot isplaniran
![]()
srbija se konacno digla iz mrtvih...
Eh... Nadam se sto kasnije doci, jer moji otvaraju firmu, a ja cu da radim, pa cu od plate kupiti kartu![]()
Ma imam ceo zivot isplaniran
![]()
ok ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiidddddddddeeeeeeeeeemmmmmmm and big kiss and pozzzz for allllllllll!