Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam drustveni, ali dzabe to kod nas... Sve isto radimo kao prirodnjaci(prirodno-matematicki, to je kod nas pravi ausvic, opsti smer je samo za madjare), uopste ih ne zanima koji smo smer, a nastavnici svi bolesni u glavu...

Nastavnici tj profesori su svi bolesni u glavu ne zavisno u kojoj su skoli

Ne znam zasto ali nikad nisam slusala tu pesmu, sad cu da vidim kakva je :D:D:D Do nedavno mi je bila glupa Sell Me Candy, sad mi je extraaa! Joj, ja imam njen koncert, onaj na live earthu u Japanu, i tako to gledam svaki dan :D:D:D

Ja sam taj live nastup gledala tada na TV-u i jaaako mi se swideo,pogotowo nastup za pesmu "Shut Up And Drive" (koju inache obozawam)...Meni Rihanna extra pewa uziwo mada moj drug (koji ide sa mnom na koncert) kaze da ne pewa bash neshto uziwo,ali nema on pojma...:lol::lol::D

Ja sam taj live nastup gledala tada na TV-u i jaaako mi se swideo,pogotowo nastup za pesmu "Shut Up And Drive" (koju inache obozawam)...Meni Rihanna extra pewa uziwo mada moj drug (koji ide sa mnom na koncert) kaze da ne pewa bash neshto uziwo,ali nema on pojma...:lol::lol::D

Hehehe, meni je najjace kad peva Unfaithful, znaci razvlaci ga, ali tu se vidi da ima extra glascinu... :D:D:D

I ja sam drustveni, ali dzabe to kod nas... Sve isto radimo kao prirodnjaci(prirodno-matematicki, to je kod nas pravi ausvic, opsti smer je samo za madjare), uopste ih ne zanima koji smo smer, a nastavnici svi bolesni u glavu...

Kod nas su prwa i druga godina bile iste za oba smera,ali sada,u trecoj ima razlike,mi imamo nedeljno 5 chasowa engleskog i srpskog,manje chasowa fizike i mate,nemamo hemiju:D a prirodnjaci imaju wishe chasowa fizike i mate,manje jezika i sada nemaju muzichko i likowno...

Sad slusham Rehab od Rihanne...Kako mi je ta pesma preterana...:D:D:D

Kod nas su prwa i druga godina bile iste za oba smera,ali sada,u trecoj ima razlike,mi imamo nedeljno 5 chasowa engleskog i srpskog,manje chasowa fizike i mate,nemamo hemiju:D a prirodnjaci imaju wishe chasowa fizike i mate,manje jezika i sada nemaju muzichko i likowno...

Sad slusham Rehab od Rihanne...Kako mi je ta pesma preterana...:D:D:D

Hehhe, jedva cekam da se otarasim heme...
Rehab je jedna od naj, naravno kad je pisao Justin :D:D:D Ali nekako je najveci utisak na mene (ne brojimo Ubrellu, ona je ostavila utisak na sve zive, pa i na moju mamu:D) ostavila Breakin' Dishes, znaci extraaa je pesma, looda skroz!

E zbog njih ne kupujem uzinu, vec skupljam pare, kad oni dodju da se ne bih morala odreci poklona za ceo zivot :D:D:D:D:D :lol:

Mene su moji pustili na koncert ali pod uslowom da ja sebi placam kartu,dobro je shto sam imala para...:lol:
A za RBD ce isto biti tako.Ali nije mi zao shto sam dala pare:D
E ljudi chula sam da JustIn Timberlake dolazi u februaru-martu u BG?!?!?!Je l` neko chuo neshto o tome?!Ja njega OBOZAWAM i ako dodje morama da idem OBAWEZNO:D

Hehhe, jedva cekam da se otarasim heme...
Rehab je jedna od naj, naravno kad je pisao Justin :D:D:D Ali nekako je najveci utisak na mene (ne brojimo Ubrellu, ona je ostavila utisak na sve zive, pa i na moju mamu:D) ostavila Breakin' Dishes, znaci extraaa je pesma, looda skroz!

justin timberlake pisao rehab???:shock::shock:
To nisam znala!:D Cool8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back