S.A.R.I.T.A.
Primećen član
- Poruka
- 843
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi owde pisite o Dul,glupo je da otwaramo teme...Ao hocete posebno o Dul imate owaj zaisa cool forum http://dulcemaria.4umer.com ,ja sam tu Dulcelicious ...pozz
ni meni se bas nesto ne svidja!!!!!!!!!!!

da,tamo pise:pa bre ljudi preterate sa postavljanjem tema...ako imate jednu temu rbd to se naravno odnosi i na grupu jbg...i sve biografije clanova...bez obzira koliko je on snimao serija filmova i sta ti ja znam...razmislite malo...a i imate u objasnjenja temi zasto su vam zakljucali teme...

Da,ali ovo je DULCE MARIA,a necemo mi pisati o rbd kao ovde,mi cemo pisati o njenoj dugogodisnjoj filmografiji ili kako se vec kaze.
Naprimer,pisacemo o njenoj seriji HURACAN, ili kada je bila u grupi JEANS i tako to.
Nije joj REBELDE jedina serija koju je ikad snimila,a valjda ce snimiti jos :razz::razz:
Joj, kako da ti dokazem da drugi ljudi ne vole NISTA u vezi sa RBD, a ona itekako ima veze sa RBD, makar glumila i u Hollywoodu, samo pomisli na to da ima o svakom clanu RBD-a tema?! Mislim razmisli malo, bas zato i postoje forumi posebno za RBD i svakog njegovog clana...
Dobro,dobro,skontala sam.
Boli me bas uvo sto drugi ne vole rbd ,ja ih bas volim.
Ja naprimer ne volim VB pa nikog ne vredjam.
Da li su DyC jos uvek zajedno?
Nikad oni ni nisu bili zajedno u stvarnom zivotu...
ja ne!ma preslatki su!!!
Pa kako da ne budu zajedno,pogledajte ih!!!!!!!!
Jel prima neko u skoli casopis skolski svet?