Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali sta smo sad uradili???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????!!!!!!!

pa bre ljudi preterate sa postavljanjem tema...ako imate jednu temu rbd to se naravno odnosi i na grupu jbg...i sve biografije clanova...bez obzira koliko je on snimao serija filmova i sta ti ja znam...razmislite malo...a i imate u obavestenja temi zasto su vam zakljucali teme...

pa bre ljudi preterate sa postavljanjem tema...ako imate jednu temu rbd to se naravno odnosi i na grupu jbg...i sve biografije clanova...bez obzira koliko je on snimao serija filmova i sta ti ja znam...razmislite malo...a i imate u objasnjenja temi zasto su vam zakljucali teme...
da,tamo pise:
"Svaka naredna otvorena tema o Dulce Mariji il kako god bicje ZAKLJUCHANA.
Postoji tema o seriji Rebelde,dovoljno je.".....
I mislim da je to OK..:)

Da,ali ovo je DULCE MARIA,a necemo mi pisati o rbd kao ovde,mi cemo pisati o njenoj dugogodisnjoj filmografiji ili kako se vec kaze.
Naprimer,pisacemo o njenoj seriji HURACAN, ili kada je bila u grupi JEANS i tako to.
Nije joj REBELDE jedina serija koju je ikad snimila,a valjda ce snimiti jos :razz::razz:

Joj, kako da ti dokazem da drugi ljudi ne vole NISTA u vezi sa RBD, a ona itekako ima veze sa RBD, makar glumila i u Hollywoodu, samo pomisli na to da ima o svakom clanu RBD-a tema?! Mislim razmisli malo, bas zato i postoje forumi posebno za RBD i svakog njegovog clana...

Joj, kako da ti dokazem da drugi ljudi ne vole NISTA u vezi sa RBD, a ona itekako ima veze sa RBD, makar glumila i u Hollywoodu, samo pomisli na to da ima o svakom clanu RBD-a tema?! Mislim razmisli malo, bas zato i postoje forumi posebno za RBD i svakog njegovog clana...

Dobro,dobro,skontala sam.
Boli me bas uvo sto drugi ne vole rbd ,ja ih bas volim.
Ja naprimer ne volim VB pa nikog ne vredjam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back