Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno ne mogu to da rade ali je super joka spasila dan i napravila novu temu!Taco jesi li tu?!:grin::grin::grin:
Tu sam!!!:-D
Sigurno su je izbrisali...ili zato sto (kako teta Lea kaze:-D)ne sme biti vise tema o RBD...
Ne znam...mozda i zato sto smo svasta ~ruzno~pricali... ~i vredjali druge~
Ali, i oni su nas...i DULCE MARIU...:evil:

CAOS SWIMA!!!!!!!!:D:D:D
Dugo me nije bilo,jako ste mi nedostajali...Swaka wam chast na broju postowa...;)
Widim da se dosta pishe o Rihanninom koncertu...Ja trebam da idem sa drugom i drugaricom ali prwo treba da dobijemo karte...Ako swe bude po planu u subotu cu imati kartu u rukama...:D:D:D:D

Fali to da nismo jedini na forumu i postoje ljudi koji ne vole Rebelde niti ista sto je u vezi sa njima, pa treba imati obzira i prema tim ljudima i pazi da te ne banuju, jer otvaras stalno iste teme i vredjas...

Da,ali ovo je DULCE MARIA,a necemo mi pisati o rbd kao ovde,mi cemo pisati o njenoj dugogodisnjoj filmografiji ili kako se vec kaze.
Naprimer,pisacemo o njenoj seriji HURACAN, ili kada je bila u grupi JEANS i tako to.
Nije joj REBELDE jedina serija koju je ikad snimila,a valjda ce snimiti jos :razz::razz:

Da,ali ovo je DULCE MARIA,a necemo mi pisati o rbd kao ovde,mi cemo pisati o njenoj dugogodisnjoj filmografiji ili kako se vec kaze.
Naprimer,pisacemo o njenoj seriji HURACAN, ili kada je bila u grupi JEANS i tako to.
Nije joj REBELDE jedina serija koju je ikad snimila,a valjda ce snimiti jos :razz::razz:

Slazem se sa tobom!A mi ih i ne vredjamo!Oni su prvi poceli nas!A vidim bila si na temi pa mi reci sta smo im mi to ruzno rekli sada!;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back