S.A.R.I.T.A.
Primećen član
- Poruka
- 843
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tenis,mada mi je dosadio!sad sam se napalila na biliar,a nemam pojma sto pre mi je bio tako glup!!ti treniras odbojku,jel tako?Mary,jel ti nesto treniras![]()
Da,jako mi je drago sto nam tema nije uginula..+ prwo smo dosta pisali na R&RW temi...
I jako mi je drago sto se vise ne svadjamo,ne prepiremo oko razlicitih ukusa,i uwek imamo nesto nowo da napisemo,prokomentarisemo,postawimo..A cini mi se da sam u poslednje vreme jako zgotivila Anny,mada znate vi ko je meni najbolji......
Molim te,Lea,napisi mi kako da skinem snimke sa youtube-a,zaista ne znam,samo sam downloadovala..I sta onda?ne mogu nikao da ih sacuvam na save link as..please odg..pozzz..idem sada malo da obnowim za skolu,posle na belet..itd
Da li mi je bolji owaj awatar, ili onaj stari???PLEASE odgovorite...ne znam koj da postavim...
obavestenje..pustene su u prodaju karte za rihanin koncert 1600,2200,2800,4000din se krecu karte...karte mogu da se kupe u bilet servisu...licno provereno u bilet servisu i potvrdjeno na netu...

na ovom je bas slatka!Da li mi je bolji owaj awatar, ili onaj stari???PLEASE odgovorite...ne znam koj da postavim...
Dobro...osawicu owaj...i meni je bolji, ali htela sam da widim sta wi mislite...
TNX za pomoc...Kiss
evo mene!!!!!meni se vise svidja od DULSE!!!!!!!!!!Ima li koga ovde?????
Vidim upaljene lampice ali niko ne odgovara.
Jovana na znam da li se vidimo sutra,posto ne znam dal cu stici![]()
evo mene!!!!!meni se vise svidja od DULSE!!!!!!!!!!
dobro ja ti kazem samo koliko su...i ja mozda ne idem ali videcu...mozda idem sa drustvom...pazi na narucivanje karata nemoj da racunas...toliko....
Da li da ostavim ovaj Shakirin awatar,ili da vratim onaj od Dulcecite?
Dobro ewo menjam...