Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CAOS!!!~ima li koga~
Bas smo napredovali...drago mi je sto tema nije propala...
Nego, jel buntovnici stvarno snimaju film, ili su samo pricali o tome...pa su odustali:?:
Pozzdraw!!!

obavestenje..pustene su u prodaju karte za rihanin koncert 1600,2200,2800,4000din se krecu karte...karte mogu da se kupe u bilet servisu...licno provereno u bilet servisu i potvrdjeno na netu...

Da,jako mi je drago sto nam tema nije uginula..+ prwo smo dosta pisali na R&RW temi...
I jako mi je drago sto se vise ne svadjamo,ne prepiremo oko razlicitih ukusa,i uwek imamo nesto nowo da napisemo,prokomentarisemo,postawimo..A cini mi se da sam u poslednje vreme jako zgotivila Anny,mada znate vi ko je meni najbolji......
Molim te,Lea,napisi mi kako da skinem snimke sa youtube-a,zaista ne znam,samo sam downloadovala..I sta onda?ne mogu nikao da ih sacuvam na save link as..please odg..pozzz..idem sada malo da obnowim za skolu,posle na belet..itd

Ides na youtube, udjes u video koji zelis da skines, kopiras link i pastujes na adrsu www.vixy.net kada se konvertuje stavis da se downloaduje, i kad ti skine imas ga u kompu tamo gde si stavila da skine...

obavestenje..pustene su u prodaju karte za rihanin koncert 1600,2200,2800,4000din se krecu karte...karte mogu da se kupe u bilet servisu...licno provereno u bilet servisu i potvrdjeno na netu...

Joooj, opet nisam sigurna da cu ici, najbolje bi mi bilo kad bih mogla kupiti karte na dan koncerta, ali cisto sumnjam da ce ih biti :(

Dobro...osawicu owaj...i meni je bolji, ali htela sam da widim sta wi mislite...
TNX za pomoc...Kiss

Taco ovaj ti je bolji!!!Izvinite ljudi sto danas nisam pisala,imalo je puno posla malo sam se zaradila...(zezam se)!Prvo ucenje,a onda kad sam se vratila iz skole tata je krenuo da igra igrice i nista. Cestitam svima na 200. strani sa malim zakasnjenjem!!!:-D:-D:-D

evo slika...

Prilozi

• 006zl4.jpg
    006zl4.jpg
    52,1 KB · Pregleda: 5
  • g67.jpg
    g67.jpg
    13,7 KB · Pregleda: 5
  • 2_16077_3.jpg
    2_16077_3.jpg
    97,3 KB · Pregleda: 8
  • CUdc8sVVV1n2rsIi.jpg