Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miro hvala na videu,jedva cekam da dodju...Ne mogu da docekam...A je l` neko zna kada ce doci?
Ne mogu ni ja da docekam...trebali bi da dodju sledece 2008. god., ali niko ne zna da li
je to 100% SIGURNO...Pozz...:-D
Miro, tetovaza i nije nesto...ali, njegova boja kose je VRH!!! I ove druge slike su EXTRA...Pozz...KISS...:-D

Ne mogu ni ja da docekam...trebali bi da dodju sledece 2008. god., ali niko ne zna da li
Miro, tetovaza i nije nesto...ali, njegova boja kose je VRH!!! I ove druge slike su EXTRA...Pozz...KISS...:-D
Ma sigurno ce doci,kad kaze Poncho onda je to 100%...:):):)...Samo da widim RBD..To mi je jedna od najvecih zelja..
Gledala sam neki snimak,i Anny se u toku nastupa rukuje sa nekom devocicom-devojcica je odmah pocela plakati od srece..I ja bih plakala-i ne bi prala tu ruku 5 dana..:lol::lol::lol:...pozz

Ma sigurno ce doci,kad kaze Poncho onda je to 100%...:):):)...Samo da widim RBD..To mi je jedna od najvecih zelja..
Gledala sam neki snimak,i Anny se u toku nastupa rukuje sa nekom devocicom-devojcica je odmah pocela plakati od srece..I ja bih plakala-i ne bi prala tu ruku 5 dana..:lol::lol::lol:...pozz
Stvarno ne mogu da docekam... Ja bih plakala i ako je SAMO vidim, a ako se
i rukujem sa njom, onda ne znam sta bih radila...:-D
(samo oni neka dodju, i sve ce biti u redu...(ako dodju:lol::sad::-D):p:grin::-D)

Tema postaje pusta...necemo da dozvolimo da tema propadne...Jel' tako???:?:
Postavljajte neke slike...Lea,Miro,Mary,SARITA, da li imate slike profesora???Ako imate PLEASE postavite...
Pozzic...Kissic...

Samo da ne doju u Januaru jer ja tada idem na Kopaonik,a znam samo da novi cd izlazi 20. novembra,ali ne znam gde da skidam pesme,sada sam ih trazila nema nijedne sem inalcanzable,tal vez manana i sueles volver...I Taco doci ce 100 %,samo ja se sad premisljam da li da idem na Kopaonik ili ne!E i ko hoce da mi pise moj mail je jovanadjuric@yahoo.com. :-D POZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glitter.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back