$Tanja$
Primećen član
- Poruka
- 512
Ljudi, je l' vama lep Diego?
Sladak je ali mnogo je lepsi PONCHO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, je l' vama lep Diego?
Procitajte OBAVEZNO! Ovo je jedna devojka napisala na svetovom forumu!
E owako ja sada swuda trazim forume o rbd-u da bih wam swima rekla jednu jak owaznu west....swi moramo da se ujedinjimo jer oni potpisi wise ne waze....tj.ne trebaju nam....Swi me slusajte pazljiwo...Ja sam clan oficijalnog kluba Hasta el Fin con Anahi....i nasa zemlja tamo ima predstawnistwo i tako dobijam uwek nowosti o swemu aktuelnom znaci owao....U Los Angelesu je bio sastanak Roptusa(on organizuje koncerte RBD-u u slucaju da ne znate)i on je trazio da se swi predstawnici oficijalnih klubowa pojawe tamo....mi smo nasle neku dewojk uda nas predstawlja na tom sastanku i tamo su rekli da ce rbd doci u srbiju,izrael,rumuniju...ali za srbiju poseban uslow.....mislim nije poseban ali to se swuda podrazumewa...Znaci owako:
sto se tice Srbije Roptus ce pokusati da sledece godine dovede RBD po prvi put kod nas ... makar to bilo samo na promociju ... sto znaci da ce morati da udju na nase trziste prvo makar sa diskografijom RBD-a a onda ce pokusati da nam i koncert organizuju u zavisnosti od toga kako bude prihvacena promocija grupe ... sto znaci da ce nasa zemlja ili barem fanovi RBD morati da konacno stanu na put pirateriji i daju kompletnu podrsku grupi koju mogu da bi pokazali da ovde postoji dobar odziv publike i da su projekti grupe dobro prihvaceni ... jos uvek se ne moze garantovati koncert ali su naglasili da ce pokusati da urade sve da RBD dovedu po prvi put u Srbiju 2008 godine ... inace agenda grupe je za sledecu godinu prepuna jer imaju jako mnogo planova ... najbitnije sto su naglasili je da ce RBD postojati sve dok imaju podrsku svojih fanova i dok god ih mi budemo podrzavali oni ce biti zajedno.....
ako hocete da wam kazem sta se jos desilo na sastanku recite mi....
HEFCA SERBIA----jedini oficijalni klub od anahi i uopste u srbiji
Nemam, nije mi on nesto... Bio mi je sladak kad je glumio u Floresiti, i sad je sladak, ali ne znam, nista posebno...Lea jel imas slike Lea...xaxa...kako je to lepo sroceno.Slike Leonarda??
Nemam, nije mi on nesto... Bio mi je sladak kad je glumio u Floresiti, i sad je sladak, ali ne znam, nista posebno...![]()
Ja mislim da ne laze i da je istina
Ne laze, garant!
Meni je presladak...steta sto nemas.
Ako neko ima nek postavi
Pa, što ne nađeš na google-u?
A zato je Anny govorila fanovima "NEVER GROW UP"..a Dulce "NUNCA DEJAN DE SONAR"..Pa Anahi veruje u bajke, i ne zeli da odraste i zato voli Petra Pana, i svaki put kada joj je lose ona govori ono sto su govorili zvoncici kad je umirala : I do, I do, I do, I do believe in faries! I onda joj bude mnogo bolje kao sto se i zvoncica oporavila, najvise je to govorila dok je bila anorexicka i to... I na koncertima od sada kad peva Salvame ili Algun Dia obucena je kao zvoncica i publika uvek govori I do I do I do I do believe in Any!
pozzz svima...
sta se radi?
kasnije cu vam poslati slike sa koncerta ZG,mada nije tema za to al' obecala sam...nisam uspela da se slikam sa njim, tj. niko nije uspeo jer nam policija nije dala...ma kreteni...zamislite nece da daju da se slikamo sa njima...
dobro,bar sam ih videla...
pozz
Pa neznam mu puno ime...
Da...Ljudi, je l' vama lep Diego?
Pa verovatno tj. sigurno nemas iste osobine kao ona... Ja npr. obozavam Miu, ali mi se mnogo vise svidja Robertin karakter...