Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taco sta je tebi ispalo na prvom a sta na drugom testu?
Na prvom Miguel!(ne mogu da postavljam sliku...)
Na drugom:Lupita Fernandez...(bas mi je zao sto nije ispalo Mia:-(:-(:-()

You scored as a You are Lupita Fernandez!
You are Lupita!! You get along with everybody at school and everybody trusts you! You are very romantic and love being around your friends!
You are Lupita Fernandez!
92%
You are Victoria Paz!
75%
You are Giovanni Mendez!!
75%
You are Teodoro Ruiz!
75%
You are Nico Huber!
67%
You are Miguel Arango!
67%
You are Pilar Gandia!
67%
You are Roberta Pardo!
67%
You are Celina Ferrer!
67%
You are Mia Colucci!
58%
You are Jose Lujan Landeros!
58%
You are Diego Bustamante!
50%
You are Tomas Goycolea!
50%

One su u stvarnosti potpuno drugacije...Anahi je kao Roberta u seriji...Maite kao Mia u seriji...
Dulce kao Lupita u seriji...(valjda,tako sam negde na netu procitala...)

One su u stvarnosti potpuno drugacije...Anahi je kao Roberta u seriji...Maite kao Mia u seriji...
Dulce kao Lupita u seriji...(valjda,tako sam negde na netu procitala...)

Ne bih bas tako rekla... Anahi slici mnogo Mii, stvarno se brine o modi i uvek je najbolje obucena, i tako je nezna, slatka, i sva ta prica o Petru Panu, sve to lici na Miu... Dulce isto slici Roberti, voli kosture i to tako, luda je (mada sam skontala da se Anahi mnogo vise zeza u emisijama itd...) i opstena je... Maite je zasebna prica, ali slici Lupiti jer kako oni kazu ona ih uvek miri, svi je vole, ona sve voli... Ne slazem se sa tim sto si izlozila, ali ok, svako ima svoj ukus

I ja mislim kao ti, a ovo sam procitala na nekom 4umu(ne kazem da je istina)...Naravno da Dulce voli kosture...Anahi je uvek u modi, SUPER,NAJBOLJE se oblaci...Maite povucena, svi vole nju, ona voli sve...(mislim da vise paznje posvecuje drugima, brine se o drugima vise nego o sebi,svima hoce da pomogne, ne znam kako sve postize, I ONA JE VEOMA UREDNA, I LEPO SE OBLACI...)
PoZdRaV!!!

REBELDE 4EVER

Pa verovatno tj. sigurno nemas iste osobine kao ona... Ja npr. obozavam Miu, ali mi se mnogo vise svidja Robertin karakter...
I meni se wise sidja Robertin karakter..ali mi je Mia jako simpa kada se prenemaze i ima mawi milion sooper-smesnih uzrecica..Medjutim,kada je bila sam Miguelom na ostrwu uopsta se nije ponasla onako razmazeno...
..U prwom testu mi je bilo Roberta,u drugom MIguel..

112c0ma.png

ftpv7p.jpg

30lia6x.jpg

RBD Barbies
332m89c.jpg

1zxwd1d.jpg

ip135d.jpg

30lyuj9.gif

2qe0035.jpg

2ltfll.jpg

yao,ljudi izwinjawam se,ima puno slika,a ako je nekom spor net treba 100 godina da se otwore..:-xstwrano sorry,posto ih nisam uploadovala nego nasla na googlu pa samo iskopirala link,a tako ne mogu da se umanje..oops.

Empezar desde Cero is RBD's fourth studio album in Spanish. During the first worldwide "RBD Day" press conference, on October 4, 2007, RBD confirmed the name and announced it was having a November release. Later it was confimed that it will be released on November 20, 2007, one year after their third Spanish album Celestial was released.

The first single is "Inalcanzable" and was released to worldwide radio stations on October 8, 2007. The tracklist of the album was confirmed by OpenDisc. "Sueles Volver", composed by Christopher Uckermann, and "Si No Estas Aqui", by Alfonso Herrera, appear on the album. "Sueles Volver" leaked onto internet before the album was announced. Also, it's been said that Dulce Maria has written a few other songs for the album, one in which she co-wrote with Anahí.

Dulce Maria and Maite Perroni wrote songs, which were not included on the standard album, but might later appear as bonus tracks on differents versions of the CD. Pedro Damián announced that at least one song by Christopher Uckermann and one by Alfonso Herrera will appear on the album.

[edit] Track listing

1. "Empezar desde Cero"
2. "Y No Puedo Olvidarte"
3. "Inalcanzable" – 4:12
4. "No Digas Nada"
5. "El Mundo Detrás"
6. "Hoy que te vas"
7. "Llueve en Mi Corazón"
8. "Fui la Niña"
9. "A la Orilla"
10. "Amor Fugaz"
11. "Sueles Volver" – 3:26
12. "Si No Estas Aqui"
13. "Extraña Sensación"

Ne bih bas tako rekla... Anahi slici mnogo Mii, stvarno se brine o modi i uvek je najbolje obucena, i tako je nezna, slatka, i sva ta prica o Petru Panu, sve to lici na Miu... Dulce isto slici Roberti, voli kosture i to tako, luda je (mada sam skontala da se Anahi mnogo vise zeza u emisijama itd...) i opstena je... Maite je zasebna prica, ali slici Lupiti jer kako oni kazu ona ih uvek miri, svi je vole, ona sve voli... Ne slazem se sa tim sto si izlozila, ali ok, svako ima svoj ukus
Sta je to zaprawo sa Petrom Panom??Znam da je imala tetowazu i na Anahinim slikama se pojavljuje i Zvoncica..
I Anny se pojawljiwala u Tinkerbell izdanju..
12222io.jpg

anymobd3.png

2zpks5l.jpg

Ja ne gledam Rebelde,al' sam ipak uradila testove:
Za prvi test:
1122339368_roberta.jpg

A za drugi:

You scored as a You are Diego Bustamante!
You are Diego!! You have a lot of power and most of the time have your way.
You are Diego Bustamante!
75%
You are Miguel Arango!
67%
You are Teodoro Ruiz!
58%
You are Giovanni Mendez!!
58%
You are Pilar Gandia!
58%
You are Lupita Fernandez!
58%
You are Roberta Pardo!
58%
You are Jose Lujan Landeros!
58%
You are Tomas Goycolea!
50%
You are Mia Colucci!
50%
You are Nico Huber!
42%
You are Victoria Paz!
25%
You are Celina Ferrer!
25%

Sta je to zaprawo sa Petrom Panom??Znam da je imala tetowazu i na Anahinim slikama se pojavljuje i Zvoncica..
I Anny se pojawljiwala u Tinkerbell izdanju..

Pa Anahi veruje u bajke, i ne zeli da odraste i zato voli Petra Pana, i svaki put kada joj je lose ona govori ono sto su govorili zvoncici kad je umirala : I do, I do, I do, I do believe in faries! I onda joj bude mnogo bolje kao sto se i zvoncica oporavila, najvise je to govorila dok je bila anorexicka i to... I na koncertima od sada kad peva Salvame ili Algun Dia obucena je kao zvoncica i publika uvek govori I do I do I do I do believe in Any!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back